Nihal Olçok hesap sormaya devam ediyor... "Neyle neyi takas ettiniz"

15 Temmuz'da eşi ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok, Twitter hesabından, Atatürk Kültür Merkezi ihalesinin Fettah Tamince'ye verildiğine dair haberi paylaşarak, "İhale verildi. BU MUDUR??? Neyle, neyi takas ettiniz?" diye sordu.

Nihal Olçok hesap sormaya devam ediyor... "Neyle neyi takas ettiniz"
19 Mart 2019 - 19:45
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında, aralarında Cumhuriyet Savcısı İsmet Bozkurt’un olduğu bazı savcılar açığa alınmıştı. Açığa alınan savcıların tahkikat aşamasını yürüttükleri FETÖ dosyalarında para karşılığında şüpheliler hakkında takipsizlik kararı verdikleri iddia edilmişti.

Açığa alınan Cumhuriyet Savcısı İsmet Bozkurt, Rixos otellerinin sahibi olan ve bir dönem Fethullahçılar içerisinde yer aldığını itiraf eden işadamı Fettah Tamince hakkında “kovuşturmaya yer yoktur” kararı vermişti.

"ADALETİ KAÇA SATTINIZ"

15 Temmuz’da darbeciler tarafından Boğaz Köprüsü’nde vurularak şehit olan AKP’nin reklamcısı Erol Olçok'un eşi Nihal Olçok, sosyal medya hesabından konuyla ilgili olarak çok sert bir mesaj paylaşmıştı. 15 Temmuz gecesi oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u da kaybeden Nihal Olçok, Bozkurt’a "Kaça sattınız, 250 şehidi? Değdi mi, aldığınız verdiklerinize?" ifadeleriyle tepki göstermişti.

NEYLE NEYİ TAKAS ETTİNİZ”

Nihal Olçok, Twitter hesabından ayrıca, Atatürk Kültür Merkezi ihalesinin Fettah Tamince'ye verildiğine dair haberi paylaşarak, "İhale verildi. BU MUDUR??? Neyle, neyi takas ettiniz?" diye sordu.

 



“SÖYLE ULAN KAÇ PARAYA SATIN ALDIN ŞEHİTLERİMİZİN KANINI”

Nihal Olçok ile aile dostluk bağları olduğu bilinen, "Ertoşi Aşireti" mensubu yazar, Yiğit Caner Ertoşi de Fettah Temince için ağır sözler geldi. “Senin gibi hemşehrim olduğu için utanıyorum” diyen Ertoşi şu ifadeleri kullandı:

“Hemşehrim olduğun için utanıyorum, azıcık cinsiyetinden ötürü erkeklik kaldıysa eğer, sen söyle, onlar söylemez, söyle ulan kaç paraya satın aldın şehitlerimizin kanını!?

Şunu her kes iyi bilsin, Nihal Olçok yalnız değildir, biz hayatta olduğumuz sürece canımızı onun için hibe etmeye tek kelam etmeden hazırız, o Türkiye'nin emaneti sadece o değil bütün şehit yakınlarımız için yapmayacağımız hiç bir fedakarlık yoktur.! Hele ki böyle kansızlara susacak ağız da bunlardan daha yavaş atan kalp atışları da vermedi bize Allah!

Ha FETULLAH bağışlanmış kah FETTAH ! Bu insanların kanı boşuna mı döküldü, boş yere mi verildi tüm bu canlar? Satılmış ruh ve bedenlere dur deme vakti bugün! Yarın yok!”

 

Nihal Olçak da, sosyal medya hesabından Ertoşi’nin sözlerine “CAN CANERİM.” diye yanıt verdi.

Odatv.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum