'Pes artık' dedirten olay! 'Enerji yükleyeceğim' dedi ve..

Ecem Karaağaç, Survivor yarışması öncesi ‘Sana enerji yüklemesi yapacağım, birinci olacaksın’ diyerek kendisini defalarca istismar eden kişiyi savcılığa şikayet etti.

'Pes artık' dedirten olay! 'Enerji yükleyeceğim' dedi ve..
20 Mart 2019 - 10:19 - Güncelleme: 20 Mart 2019 - 11:29
Sabah gazetesinden Dilek Yaman'ın haberine, Survivor yarışmasına katılacağını sosyal medya üzerinden ilan eden Ecem Karaağaç'a bir takipçisi, "Sana enerji lazım. Tanıdığım biri var, sana enerji yüklerse birinci olursun" diye mesaj attı. Karaağaç, teklifi kabul edip kendisine tavsiye edilen kişiyle buluştu.

ERKEN ELENİNCE UYANDI



Sözde uzman kişi, 'enerji verme' vaadiyle Ecem'le defalarca birlikte oldu. Yarışmaya katılan ve kısa süre sonra elenen Karaağaç, kandırıldığını anlayınca İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. İstismar edildiğini söyleyen Karaağaç, o şahsın cezalandırılmasını istedi.

 

Survivor Ecem Karaağaç şok teklifi kabul etti defalarca birlikte oldu - Sayfa 1

Survivor yarışmasına katılacağını sosyal medya üzerinden ilan eden Ecem Karaağaç'a bir takipçisi, "Sana enerji lazım. Tanıdığım biri var, sana enerji yüklerse birinci olursun" diye mesaj attı. Karaağaç, teklifi kabul edip kendisine tavsiye edilen kişiyle buluştu.

Survivor Ecem Karaağaç şok teklifi kabul etti defalarca birlikte oldu - Sayfa 2

DEFALARCA BİRLİKTE OLDU: Sabah'ta yer alan habere göre; sözde uzman kişi, 'enerji verme' vaadiyle Ecem Karaağaç'la defalarca birlikte oldu. Yarışmaya katılan ve kısa süre sonra elenen Karaağaç, kandırıldığını anlayınca İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. İstismar edildiğini söyleyen Karaağaç, o şahsın cezalandırılmasını istedi.

Survivor Ecem Karaağaç şok teklifi kabul etti defalarca birlikte oldu - Sayfa 3

ECEM KARAAĞAÇ KİMDİR?: Peki 'pes' dedirten olayla gündeme gelen Ecem Karaağaç, kimdir? Gelin hep birlikte Ecem Karaağaç'ı yakından tanıyalım. Ecem Karaağaç 14 Temmuz 1991 Bursa doğumludur. Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu olan Ecem Karaağaç. profesyonel olarak yüzücülük yapıyor. 6 yıl lisanslı basketbol oynayan Ecem Karaağaç'ın annesinin adı Mine Mater, babası ise Cengiz Karaağaç’tır.

Survivor Ecem Karaağaç şok teklifi kabul etti defalarca birlikte oldu - Sayfa 5

ECEM KARAAĞAÇ VE RAMAZAN KALYOLCU'NUN İLİŞKİSİ NE: Survivor'da yakın ilişkileri ile dikkat çeken Ecem Karaağaç ile Ramazan Kalyoncu Göz6 evinde yarışmışlardı. Ecem kızlar takımında Ramazan da erkekler takımında yer alıyordu. Ecem ve Ramazan yarışmada da yakın bir diyalog halindeydiler. Ancak çift arasında özel bir ilişki yoktu.

Survivor Ecem Karaağaç şok teklifi kabul etti defalarca birlikte oldu - Sayfa 6

İşte Ecem Karaağaç'ın Instagram paylaşımlarından bazıları...

YORUMLAR

  • 0 Yorum