Rıdvan Dilmen: Bülent Yıldırım'ı çok, çok, çok beğendim

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Göztepe-Galatasaray karşılaşmasını NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: Bülent Yıldırım'ı çok, çok, çok beğendim
26 Ocak 2019 - 21:12 - Güncelleme: 27 Ocak 2019 - 10:29
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında bu akşam deplasmanda İzmirli renktaşı Göztepe ile karşılaştı. Oldukça kötü bir zeminde oynanan maçta gülen taraf 1-0'lık skorla Fatih Terim'in öğrencileri oldu. Forveti olmadan sahada yer alan Galatasaray, farklı bir skorla Ankaragücü galibiyeti sonrası zorlu Göztepe deplasmanından da 3 puanla dönerek ligin 2. yarısına güçlü bir başlangıç yaptı. Mücadeleyi Rıdvan Dilmen, NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"Bu zemini ben, Halil, Serdar, Onyekuru falan sevmezler. Halil yetenekli bir oyuncu ama zemin aleyhine olduğu için Göztepe Yasin'i kullanabilir. Galatasaray'da kenarda olan bir Donk, bir Ömer Bayram var. Hakikaten saha şartları çok kötü, belki onlar çevirebilir.''

"Bir takım öne geçerse, stoperlerin santrfora geçebileceği bir maç olabilir. Bugün niye kötü oynadılar diyebileceğimiz bir gün değil."

"Gassama hakeme itiraz ederken, sarı kartıma bakın değil de, Feghouli'nin yaptığı harekete bakın dedi. Feghouli basmamış, bassa zaten Gassama şu anda Ege Üniversitesi Hastanesi'nde olurdu."

"Korner sayıları Göztepe lehine 13'e 3. 2 direk var, 1 de penaltı kaçtı. Göztepe, Galatasaray maçında 1 puana üzülecekken bir anda puansız ayrıldı sahadan."

'Bülent Yıldırım'ı çok çok beğendim'

"Bugün Bülent Yıldırım'ı çok, çok, çok beğendim. Penaltıyı doğru verdi, bence de penaltıydı pozisyon. Bu kadar kötü zemine rağmen bu performansını çok beğendim."

"Marcao'nun faydalı olduğunu gördük bugün. Mariano'yu da bugün çok beğendim, bence Galatasaray'ın en iyi oyuncusu oldu."

YORUMLAR

  • 0 Yorum