Rıdvan Dilmen'den canlı yayında çarpıcı sözler...

Rıdvan Dilmen, NTV'deki Yüzde 100 Futbol programında mücadelenin değerlendirmesini yaptı. Dilmen'in Muriqi'nin gördüğü ikinci sarı kart hakkında ilginç yorumda bulundu. İşte Dilmen'in açıklamaları...

Rıdvan Dilmen'den canlı yayında çarpıcı sözler...
19 Ocak 2020 - 10:52 - Güncelleme: 19 Ocak 2020 - 22:20
"Fikstürde öyle bir 6 haftası var ki Fenerbahçe'nin, Gaziantep'ten geliyor ve Başakşehir ile oynuyor. 
 

6 puanlık maçlar hep, Trabzon'a gidiyor, dönüyor Alanya, gidiyor Ankaragücü, sonra içeride Galatasaray."

 
 

"Sonra öyle bir 8 haftası var ki Fenerbahçe'nin, sadece ve sadece uçağa bineceği deplasman Ankara, Gençlerbirliği. İstanbul'da Kasımpaşa ve Beşiktaş deplasmanları kalıyor."

 
 

"Bir santrfor için 4-5 sarı kart fazla rakamdır 18 maçta. Hatta, 2-3 maç da sakattı. 
 

Artık günümüzde hücum oyuncuları da kartlık fauller yapıyor. 
 

Kaldı ki Vedat Muriqi de savunmaya çok yardımcı olan bir oyuncu. 
 

Fenerbahçe için her zaman söylediğim bir şey var. Ne yapıp edip Vedat Muriqi'yi örteceksin. 


Olağanüstü mü oynadı, hayır, 1 gol ve 1 asistle maçı bitiriyor en kötü gününde bile."
 

"Fenerbahçe'nin çok hazırlıklıyken dahi ofsayta düşmesi çok problem oldu. Fakat, ofsayt taktiği yapan Gaziantep'in problemi ne? 
 

3'lü savunmayı 5'liye çevirdiler. Rakibi 10 kere ofsayta düşürürsünüz ama ikinci golde olduğu gibi de veya ilk golde olduğu gibi de iki kere kaçırırsınız, 2-0 oldu."

"Faul pozisyonu, iptal edilen pozisyonda, VAR hakemi Koray Gençerler galiba, tebrik ediyorum onu. 

Golden önce Isla'nın pzosiyonunda faul gördü, avantaj oynattı, Ozan'ı görmedi. Pozisyon golle sonuçlandı. Tıpkı geçen sezon Emre Akbaba'nın ayağının kırıldığı pozisyonun hemen hemen aynısı, daha hafifi. Ancak, kırmızı kart yok. Bence oradaki de kırmızı değildi. 

Burada da Fenerbahçe lehine dönüp golü iptal etmesi doğru. 

Hüseyin Göçek, bu faul dışında mükemmel maç yönetti. 

Göçek ve yardımcı hakemlerine bayıldım."

"Ersun Yanal, çok ciddi serum yiyerek hastaneden çıkıp maça gitti. Şimdi, Gaziantep'e gittiğinde biz bir yorumcu olarak çalışırken, teknik direktörler daha da fazla çalışırlar. 6 puanlık maçlar başladı, her takım için. Beşiktaş ile Sivas'ın maçı, tam 6 puanlık bir maç."

 

"Sakalımız yok ki anlatalım diyeceğim ama sakalımız da var. Şu maçı atacağız, sadece Vedat Muriqi konuşacağız. Hatta yıllardır söylüyorum, talimatlar oluyor ya. Geçenlerde bir değişiklik yapmaya çalışmışlar ama bir şey yapamamışlar. TFF, bu kuralı bari gelecek sezon değiştirsin. Alanyasporlu Cisse'den ağzınız yandı. Sakattı oyuncu, yedek kulübesinde kırmızı kart görüp cezasını çekti, geldiler, kuralı uyguladılar."

 

"İspanya'da nasıl, bu Barcelonaların, Real Madridlerin kafası çalışmıyor bizim mi çalışıyor. Çok kolay ya, kupada kupanın cezasını çeker, ligde ligin cezasını çeker. Vedat Muriqi de 90+4'te kırmızı kart gördü. 1-0 olsa o topa dürtmez. Dolayısıyla, bu imkanı verdiğiniz zaman, doğru ya da yanlış yaptı tartışmaları geçer." 

"Attığı ikinci golden sonra Ersun Yanal'dan Vedat Muriqi'ye aman bitirme, ikinci sarı kart haberi gitmiştir. O da, onu yapmıştır. Çünkü, hep söylüyorum, söylemeye de devam edeceğim. Hesap yaptılar. Başakşehir hayati maç dediler, Kayseri'de oynatmayayım, Başakşehir maçında da uyarırım, "Aman Vedat, sarı kart görme" diye. Trabzon maçında oynatırım. Trabzon'da görürsen gör derim."

"Bir büyük takım için en büyük silahlardan biri kenar ortalarıdır. Fenerbahçe'nin kafacı oyuncusu var ama sol beki yok. Nabil Dirar, iyi niyetle 6-7 kez gitti ama ya öne kesti ya da atamadı arkaya. Transfer dönemi devam ediyor. Fenerbahçe sol bek alırsa, şampiyonluğun en büyük adaylarından bir tanesi olur."

 




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum