Rihanna Hakkında Bilmediğiniz 5 Şey

Bad Girl RiRi, son albümü “Anti” için promosyon çalışmalarını sürdürüyor. Şubat ayında başlayacak olan dünya turunun biletleri satışa sunuldu bile

Rihanna Hakkında Bilmediğiniz 5 Şey
25 Şubat 2019 - 08:55
Geçtiğimiz birkaç ay içinde ise, sosyal medya hesapları iyiden iyiye yükselişe geçti. Bu arada, Rihanna hakkında bilmediğiniz 5 şey var.

1- AİLESİ ONA “ROBYN” DİYOR

1

Birçok dünya starı gibi, onun da gerçek adı bildiğimizden farklı. Asıl ismi “Robyn”. Arapçada “tatlı fesleğen” anlamına geliyor. Ailesin ve yakın arkadaşları hâlâ Robyn diye çağırıyor.

2- ASKERİ EĞİTİM ALDI

2

Ünlü olmadan önce Barbados’taki askeri subaylık orduevinde öğrenciydi. Şarkıcı-söz yazarı Shontelle de oradaydı. Shontelle 2009’da BBC’ye verdiği röportajdda, “Beni ve Rihanna’yı çizmelerle savaş talimi yaparken ve çamurda sürünürken hayal edin” demişti.

3- GÜZELLİK YARIŞMASINI KAZANDI


 


3

Rihanna 15 yaşında, lise güzellik yarışmasını kazandı. 2007’de Daily Mail’e verdiği demeçte, “Aptal yarışmacılara gülmüştüm” dedi. “Ama arkadaşlarım cesaretlendirdi ve katıldım. Askeri eğitimim, podyumda kafamdaki kitaplarla yürümeye çalışırken işe yaradı.”

4- KONSERDEN ÖNCE PORTAKAL SUYU VEYA SODA

 

rihanna-makyajsiz-goruntulendi-8730348_x_62_o

Rihanna’nın alışılmışın dışında birkaç gösteri geleneği var. İşler normal başlıyor: “Pastil alıyorum ve makyajımı yapıyorum. Vokal koçumla Skype üzerinden konuşuyoruz. Makyaj masasında oturup yaklaşık yarım saat ısınmaya çalışıyorum.” Sonra olaylar biraz karışıyor: “Konserden önce portakal suyu veya sodanın içine birkaç damla alkol karıştırıp içiyorum. İçki sinirleri yatıştırıyor. Konser açılışını giyinme odamda izlerken içkimi yudumlarım. Bazen de seyircilerin arasına karışırım.”

5- BACAKLARI 1 MİLYON DOLARA SİGORTALANDI


 


Rihanna Wears A Sexy String Bikini To Take A Jet Ski Ride In Barbados2007’de, Gillette Rihanna’nın bacaklarını 1 milyon dolara sigortaladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum