Robotlar Dünyayı Ele Geçirirse Yapılabilecek 5 İş

Robot teknolojisi o kadar hızlı ilerliyor ki yetişmek mümkün değil. En son Yapay zekaya sahip bir robota Suudi Arabistan'ın vatandaşlık verdiğini duymuşsunuzdur.

Robotlar Dünyayı Ele Geçirirse Yapılabilecek 5 İş
03 Aralık 2017 - 22:36
Konu ilginç olunca olayı biraz daha ilginç hale getirmek istedim.Acaba robotlar birgün dünyayı tamamen ele geçirirse biz ne iş yapabiliriz? ilginç sorusuna cevap bulmaya çalıştım.

Robotlar hali hazırda çalışma hayatının birçok noktasını ele aldılar. Bugün sanayi işlerinde robotik sistemler insanların yerine çalışıyor. Yakın bir gelecekte robot bir taksi şoförünü, robot bir garsonu veya telefonda size satış yapmaya çalışan bir robotu duyabilir veya görebilirsiniz. Bunlar bugün hayal gibi görünse de yakın gelecekte hayalden öte gerçek olabileceğine inananlardanım.

Robotların işlerimizi elimizden alması haliyle bu işlerde çalışanları endişelendiriyor olabilir. Ama insan doğası gereği her ortama ve her zorluğa adapte olabilen ve yeni fikirler geliştirebilen bir canlı. Böyle bir durumda da mevcut düzeni lehine çevirecek ve yeni iş imkanları bulacaktır. Biz şimdiden 5 tane bulduk bile. Eğer dünya robotların eline geçseydi yapabileceğimiz 5 yeni iş fikri:

Yakın bir gelecek...Yazıyı Oku

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum