Sambucol Kara Mürver Ekstresi ile Bağışıklığınıza Destek Olun!

Günümüzde değişen yaşam koşulları beraberinde beslenme alışkanlıklarında da farklılık göstermektedir. Hem çocuklar hem de yetişkinler dengeli ve sağlıklı beslenemediği durumlarda bağışıklık sistemine güçlendirmek, olduğundan daha enerjik güne başlamak gibi pek çok amaçla takviye edici gıda tüketmektedir.

Sambucol Kara Mürver Ekstresi ile Bağışıklığınıza Destek Olun!
27 Ocak 2021 - 15:16 - Güncelleme: 27 Ocak 2021 - 15:23

Peki takviye edici gıda nedir? Takviye edici gıda isminden de anlaşıldığı gibi normal beslenmeye ek olarak kullanılmaktadır.
Vitamin, mineral, protein gibi besin ögelerinin kapsül, tablet, tek kullanımlık toz veya sıvı formlarda hazırlanarak günlük alım dozu belirli olan ürünlere takviye edici gıda denir. Burada önemli nokta gıda takviyelerinin doğal beslenmenin yerine geçmediğini bilmektir. Siz de beslenmenize ek olarak takviye edici gıdaları kullanmak istiyorsanız sağlıklı ve kaliteli yaşamı destekleyen Sambucol ürünlerini tercih edebilirsiniz.
Sambucol Avusturya’da yetişen özel ham karamürver meyvelerinden elde edilerek İtalya’da üretilmektedir. Sambucol kullananlar tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir. Kara mürver sambucol, içeriğinde bulunan C vitamini ve çinko sayesinde bağışıklık sisteminin güçlenmesine destek olur, güçlü bir antioksidandır.
Sambucol plus kara mürver ekstresi gıda takviyelerinin yanı sıra çocuklar için geliştirilmiş Sambucol kids gibi tüm ürün çeşitlerini https://www.dermokozmetika.com.tr/sambucol
link üzerinden inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özellikleriyle hemen sahip olabilirsiniz.
Bade Natural Doğal Kuşburnu Özü ile Cildinizi Aydınlık Görünüme Kavuşturun!
Leke, en yaygın cilt problemlerinden biridir. Özellikle yaz aylarından sonra güneşin zararlı ışınları, dış etkenler gibi sebeplerle leke sıkça oluşmaktadır. Bu doğrulta özenle geliştirilmiş Bade Natural doğal kuşburnu özü serisinde yer alan nemlendirici, yüz serumu, göz çevresi serumu, kil maskesi ve cilt toniği ile cilt bakımınızı tamamlayabilirsiniz. Serinin öne çıkan ürünleri arasında Bade Natural kuşburnu çekirdeği yağı yüz serumu bulunmaktadır.
Kuşburnu Leke Karşıtı Yüz Serumu, içeriğinde bulunan shea yağı, Hindistan cevizi yağı gibi 11 farklı doğal yağ içeren %100 nemlendirici serumdur. Lekeye eğilimli cilt tipleri ve diğer tüm cilt tiplerinin de kullanımına uygundur.  Cildinizi temizledikten sonra yeterli miktarda elinize alarak cildinize masaj yaparak uygulayınız. Cilt tarafından emilene kadar bekleyiniz. Bade Natural kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir.
Tüm Bade Natural ürün çeşitleri için Dermokozmetika sitesine tıklayın, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, kapıda ödeme ve hızlı kargo seçenekleriyle hemen sahip olun!
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum