Sanat fuarına ünlü akını!

14. Contemporary İstanbul önceki gün başladı. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı ile İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen sanat fuarına ünlü isimler de akın etti.

Sanat fuarına ünlü akını!
13 Eylül 2019 - 09:25

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen galeri, sanatçı, kurum ve kuruluşlarını İstanbul’da sanatseverlerle bir araya getirmeyi hedefleyen 14. Contemporary İstanbul, önceki gün ön izlemeyle başladı. Akbank’ın ana sponsorluğunda düzenlenen, bu yıl “Akdenizlilik” kavramını ele alan sanat fuarına iş, sanat ve magazin dünyasından da çok sayıda ünlü isim katıldı.



Dijital iletişim sponsorluğunu Vodafone’un üstlendiği, 15 Eylül’e kadar Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı ile İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda bu yıl 74 galeri, 510 sanatçı ve bin 400’den fazla çağdaş sanat eseri yer alacak.Sanat fuarına ünlü akınıBade İşçil fuara yalnız katıldı. Eski eşi Malkoç Sualp de çocuklarıyla etkinliğe katıldı. İşçil bu yöndeki sorulara, “Ben akşamki etkinliğe katıldım. Beyefendi gündüz oğlumla katıldı. Bir araya gelmeme gibi bir durum yok. Zaten aramızda sıkıntı da yok. Çocuğumuz için her defasında görüşüyoruz” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum