Şenol Güneş'ten galibiyet ve hakem yorumu!

Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş deplasmanda Antalyaspor'u 3-1'lik skorla mağlup etti.

Şenol Güneş'ten galibiyet ve hakem yorumu!
07 Mayıs 2023 - 14:04

Beşiktaş Teknik Direktör Şenol Güneş, 3-1'lik Antalyaspor galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

 

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

"Rakip de kendi sahamızda bize 2 puan kaybettirmişti. Bugün de iyi kapanarak oynayıp, bulacağı bir golle oyunu taşımaya çalışıyordu.Gol, moral gücünü arttırdı. Bizim tamamında oyun üstünlüğümüz olması gerekirken, ikinci yarı oyun üstünlüğü ve gollerimiz oldu. Daha oyuna hakim olarak oynamak gerekiyordu, özellikle ilk yarıda yapamadık. 3 gol bulduk, pozisyonlar bulduk. Rakibi de ortak ettik. Antalyaspor da iyi takım. İyi bir ambiyans vardı.

 

"Oyunumuz her rakibe karşı üstün olmalı"

Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum, onlardan daha fazlasını bekliyorum. Son 3 maç da olsa bunun devamını bekliyorum, oyunumuz her rakibe karşı üstün olmalı. Sonrasında galibiyetler gelir.

 

"Hep geriden geliyoruz"

Hep geriden geliyoruz. Oyun olarak mesafe aldığımızı düşünüyorum ama bugün sadece kazanmayı düşününce oyun ikinci plana düştü. Geldiğimden beri ilk kez duran toptan gol yedik. Oyuncularımın kazanma isteğine saygı duyuyorum gurur duyuyorum ama oyuna daha hakim olarak oynamak gerekiyordu. Ama daha iyi olmalarını bekliyorum. Kalan 3 maçta oyunumuz her rakibe karşı üstün olmalı, kazanmak arkasından gelir.

Hakemle ilgili konuşmuyorum. Doğru ve yanlış kararlar veriliyor. Her şehirde herkes yorum yapıyor zaten. Çok girmeyi doğru bulmuyorum. Yanlış veya doğru karar bizde kalsın."

YORUMLAR

  • 0 Yorum