Sosyal medyada gündem Ali Koç

Fenerbahçeli taraftarlar son dönemde iç saha maçlarında yüksek sesle istifaya çağırdığı başkan Ali Koç aleyhinde bu kez sosyal medya üzerinden organize olarak istifaya çağırdı. Buna karşılık diğer Fenerbahçeliler de Ali Koç'un istifa etmesine karşı çıktı...

Sosyal medyada gündem Ali Koç
07 Ocak 2022 - 08:58

Fenerbahçeli taraftarlar başkan Ali Koç'un görevi bırakması için sosyal medyada organize oldu. #BırakGitAliKoç etiketiyle binlerce mesaj atıldı. Taraftar attığı tweetler ile kısa sürede dünya gündemine girdi. Fakat bu etikete karşılık diğer taraftarlar da #BırakmaAliKoç etiketini gündeme soktu.

Süper Lig'de ikinci yarıdaki ilk maçında 10 Ocak Pazartesi günü Adana Demirspor karşısında çıkacak olan Fenerbahçe'de son dönemdeki başarısızlığa ek olarak uzun süredir bir teknik adamla anlaşılamaması taraftarların sabrını taşırdı.

Fenerbahçeli taraftarlar son dönemde iç saha maçlarında yüksek sesle istifaya çağırdığı başkan Ali Koç aleyhinde bu kez sosyal medya üzerinden organize olarak istifaya çağırdı. #BırakGitAliKoç etiketiyle Twitter üzerinden binlerce mesaj atan Fenerbahçeli taraftarlar, bu etiketin Türkiye gündemine girmesini sağladı. Fakat taraftarların ikiye bölündüğü sosyal medyada da göze çarptı. Bir bölüm Ali Koç’un bırakmasını isterken bu etikete karşılık #BırakmaAliKoç etiketine de yüzlerce tweet atıldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum