Uçakta herkesin içinde ilişkiye girdiler! Sosyal medya birbirine girdi!

Uçakta ilişkiye giren çift kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Uçakta herkesin içinde ilişkiye girdiler! Sosyal medya birbirine girdi!
18 Eylül 2021 - 10:13

Sosyal medya gün geçtikçe daha da ilginç bir hal almaya başladı. İrlandalı bir çift uçakta herkesin içerisinde ilişkiye girip, bu anları kameraya alanlara sosyal medyada paylaşın diye haykırdı. Peki bunu sosyal medya için mi yaptılar? Bunun bir sonu yok mu? Sosyal medyayı bu şekilde kullanmak ya da kötü amaçlara alet etmek ne kadar doğru? 

Şaşırtıcı olay uçakta meydana geldi. İrlandalı bir çift tüm yolcuların gözü önünde ilişkiye girdi. Olayı cep telefonlarına kaydedenlere ise "sosyal medyada paylaş" diye tepki verdiler.

Uçakta herkesin içinde ilişkiye girdiler

 

Normal şartlarda bu haberin bizim alanımızla bir ilgisi yok. Fakat işin içerisine sosyal medya girince, tepki göstermek adına yayınlamak istedik. Zira gün geçtikçe sosyal medyada birbirinden daha ilginç şeyler görmeye başladık. Görünüşe göre insanların sosyal medya için yapmayacakları şey yok. Ancak bunun bir sınırı olmalı diye düşünen insanlar da mevcut. 

Şaşırtıcı olay kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu. Kullanıcıların bazıları "Bu durum artık normalleşmeli. Cinsellik doğal bir şey" yorumlarında bulunurken, çoğunluk bazı şeylerin gizli tutulması yönünde fikirlerini ortaya koydu. Siz konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bize bildirmeyi unutmayın.

YORUMLAR

  • 0 Yorum