Ünal Karaman: Bazı insanların kulağına girsin

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, takımdaki bazı oyuncuları dinlendirmesinin tartışıldığını ve bunun doğru olmadığını belirterek, "Bazı insanların kulağına girsin diye söylüyorum. Benim 18 maçın üzerinde oynayan 10 oyuncum var." dedi.

Ünal Karaman: Bazı insanların kulağına girsin
02 Aralık 2019 - 10:08
Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray ile kendi evinde 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Son dakikada yedikleri golden dolayı üzgün olduklarını ifade eden Ünal Karaman şöyle konuştu:

"Son dakikada gelen gol bizi üzdü. Bazen maçın hikayesi küçük bir dokunuşla oluyor. Verdiğiniz mücadelenin tamamını özetleyen bir dokunuş oluyor. Galatasaray takımı ligin en iyi takımları arasında ve çok kaliteli oyuncuları var. Böyle hatalar yaparsanız cezayı da keserler. Golden sonra çok pozisyonumuz oldu, o fırsatları değerlendiremezseniz cezayı keserler. Oyuncularım kazanmak adına büyük mücadele gösterdiler ancak son dakika bizi üzdü." 

Takımdaki bazı oyuncuları dinlendirmesinin tartışıldığını ve bunun doğru olmadığını söyleyen Karaman, "Bu bizim oyun karakterimiz değil. Bazı insanların kulağına girsin. Hafta içi oyuncu dinlendirip bu maça saklamak diye bir şey yok. Bizim 18-20’e yakın oyuncumuz var. Bu gerçeği biz yaşayalım. Onlar hayal aleminde yaşasınlar. Bazı yaş grubunda oyuncularım var. Yorgunluklarını anlıyorum. Ekuban iki depar sonra duracak oyuncu değil, Sturridge bizimle bir antrenman yaptı. Onları öyle kullanmayı düşünmedik ama böyle bir hata yapacağımızı da düşünmedik.”

Kaynak Yeniçağ: Ünal Karaman: Bazı insanların kulağına girsin

YORUMLAR

  • 0 Yorum