Vizyonda bu hafta

M3GAN, Servet Operasyonu, İllegal Hayatlar Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterime giriyor. M3GAN, Servet Operasyonu, İllegal Hayatlar, Tamiri Mümkün, Ammar 3: Cin Kabilesi, Aİ…

Vizyonda bu hafta
13 Ocak 2023 - 20:53 - Güncelleme: 15 Ocak 2023 - 15:34

Bu hafta sinema salonlarında 6 yeni film var. Guy Ritchie’nin, çekimleri büyük oranda Antalya’da gerçekleştirilen, Jason Statham, Hugh Grant gibi isimlere ek olarak Kaan Urgancıoğlu’nun da rol aldığı aksiyonn filmi “Servet Operasyonu”; James Wan imzalı korku/bilim kurgu filmi “M3GAN”, Mor ve Ötesi’nin unutulmaz İnönü Stadı konserini perdeye taşıyan “Tamiri Mümkün”, dünya festivallerinde yarışan “Aİ”, yerli komedi filmi “İllegal Hayatlar” ve korku filmi “Ammar 3: Cin Kabilesi” sinema salonlarında izleyicileri bekliyor.

Servet Operasyonu

Guy Ritchie’nin yönettiği ve çekimleri Antalya’da gerçekleştirilen “Servet Operasyonu”, dünya için büyük tehdit oluşturan yeni bir ölümcül silah teknolojisinin ticarileştirilmesini önlemek için zorlu bir maceraya atılan bir ajanın hikayesini konu ediyor. Başrollerini Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza ve Josh Hartnett’ın paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Tim Seyfi de yer alıyor

 

M3GAN

Korku sinemasının önemli isimleri James Wan ve Blumhouse’un güçlerini birleştirdiği “M3GAN” yapay zekalı bir oyuncak bebeğin yol açtığı dehşeti anlatıyor. M3GAN, bir oyuncak şirketinin robot uzmanı tarafından tasarlanan, gerçeğe yakın bir oyuncak bebektir. Bağlı olduğu çocuk için bir arkadaş, öğretmen, oyuncak ve koruyucu olmak için dinleyerek ve izleyerek öğrenen bir yapay zekaya sahiptir. M3GAN’ı tasarlayan robot uzmanı, ebeveynlerini kaybeden yeğeninin sorumluluğunu almak zorunda kaldığında, onu M3GAN ile eşletirmeye karar verir, ancak bu karar akıl almaz sonuçlar doğuracaktır…

Tamiri Mümkün

“Tamiri Mümkün”, sevilen rock grubu Mor ve Ötesi’nin 28 Mayıs 2022’de İnönü Stadı’nda verdiği ve 35 bin kişinin katıldığı unutulmaz konseri beyaz perdeye aktarıyor. Yapım, tarihi anların yaşandığı konsere gidemeyen izleyicilerin o anları yaşamasını sağlarken, konsere gidenler de o unutulmaz anları bir kez daha yaşayabilme şansı elde edecek.

 

Polonyalı yönetmen Jerzy Skolimowski’nin yazdığı ve yönettiği “Aİ”, EO adlı bir eşeğin, Polonya sirkinde başlayan ve bir İtalyan mezbahasında biten hikayesini konu ediyor. EO, Polonya’da bir sirkte doğan bir eşektir. O, hayat yolculuğunda iyi ve kötü insanlarla tanışır, neşe ve acıyı yaşar. Karşılaştığı türlü zorluklar ve felaketlerin üstesinden gelmeye çalışan EO, ne olursa olsun masumiyetini hiçbir zaman kaybetmez.

İllegal Hayatlar

Cenk Çelik tarafından yazılıp yönetilen “İllegal Hayatlar”, kaçak kumarhane işletmeye çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Mahsun Karaca, Müjde Uzman, Mehmet Kahraman ve Şahin Sarsu’nun rol aldığı filmin konusu şöyle: Mahsun, kaçak bir kumarhane işletmektedir. Bu nedenle de polis baskınlarıyla baş etmekte bir hayli zorlanır. Kumarhaneyi işletmeye devam etmek isteyen Mahsun, bu amaçla sahte bir siyasi parti kurmaya karar verir. Böylece gizli olarak kumarhane işletmeye devam edebilecektir. Ancak bu fikir, hem de kendisini hem de arkadaşlarını türlü maceraların içine sürükler.

Ammar 3: Cin Kabilesi

 

Film, sevdiği çocuğa kavuşmak için bir büyü yapan genç bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Genç bir kadın olan Zemherin, sevdiği çocuğu elde etmeye kararlıdır. Bu amaçla, arkadaşı Şule’nin de desteğiyle Ammar cinlerinden yardım alarak bir büyü yapar. Zemherin, cinler sayesinde amacına ulaşır. Ancak bu durum herkesin hayatını bir kabusa çevirir. Ölüm bile bu lanetten kurtulmak için bir çözüm olmayacaktır.





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum