Vuruşunda top auta gidiyordu ama gol oldu, dünya yıldızı bir isim

Rıdvan Dilmen'den Falcao yorumu "Galatasaray mutlaka form tutacak gibi bakabilirler ama temposu çok düşük"

Vuruşunda top auta gidiyordu ama gol oldu, dünya yıldızı bir isim
14 Eylül 2019 - 09:36
Süper Lig’in 4. haftasında sahasında Kasımpaşa’yı, Radamel Falcao’nun golüyle 1-0 yenerek üst üste ikinci galibiyetini alan Galatasaray’ı yorumlayan Rıdvan Dilmen, Club Brugge maçı öncesi uyarıda bulundu. NTV’de yayınlanan ‘%100 Futbol’ programında konuşan Rıdvan Dilmen, Falcao’nun ise dünya çapında bir yıldız olduğunu söyledi.

Rıdvan Dilmen, Radamel Falcao ile ilgili “Falcao çok iyi bir oyuncu. Vuruşunda top auta gidiyordu ama gol oldu. Oldukça önemli, dünya yıldızı bir isim” değerlendirmesini yaptı.

Galatasaray’ın, Şampiyonlar Ligi’nde Club Brugge ile oynayacağı karşılaşma öncesi Kasımpaşa maçından dersler çıkarması gerektiğini belirten Rıdvan Dilmen, şunları söyledi:

“Saha dışı etkenlerinden sonra Galatasaray’ın performansının daha iyi olacağını bekliyordum. Demoralize başladıkları ligde puan olarak geride değiller. Galatasaray mutlaka form tutacak gibi bakabilirler ama temposu çok düşük. Club Brugge deplasmanı var. Galatasaray’ın bu maçtan dersler çıkarması lazım. Sert bir orta sahaları var ve taraftarları da baskı oluşturuyorlar.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum