Merve ÖZGÜNEŞ

Merve ÖZGÜNEŞ

Sanat ve Hayat
[email protected]

Kahkaha Atmak Garantili… "İbrahim Selim ile Bu Gece"

09 Şubat 2020 - 11:28

Bu haftaki yazımda stand up gösterisi ile karşınızdayım. Uzun zamandan beri "Youtube"üzerinden takip ettiğim“İbrahim Selim ile Bu Gece” adlı gösteriden bahsetmek istiyorum.İbrahim Selim ve ekibi sıkı çalışıp, ortaya şahane bir iş çıkarıyor. Herkesin kafasını boşaltmaya ve düşüncelerden uzaklaşmaya ihtiyacı var. Haftanın birgünü her şeyden uzaklaşıp kafamı boşaltmak için, her çarşamba Youtube kanalından programı takip ediyorum. Çok da  iyi geldiğini itiraf etmeliyim.

İbrahim Selim’i ilk kez bir tiyatro oyununda keşfetmiştim.“Dövüş Gecesi” adlı Dot Tiyatro’nun oyunlarından biriydi. Hali hazırda hala devam eden bir oyun olsaydı, Israrla gidin diyeceğim oyunlar arasında yer alırdı. Şimdilerde henüz izlemediğim Alice Müzikal’i ve son zamanların “Sold Out” gösterilerinden birine imza atıyor.Her pazartesi Zorlu Touche’da, canlı performans ile müzik, mizah, stand up, gündem, kültür ve her hafta yeni bir sürpriz konuk yer alıyor. Programın “Açık Kapı” bölümde çoğunluk tarafından bilinmeyen veya az bilinen müzisyenlere fırsat sunuluyor. Serbest Vuruş kısımda ise, gündem vurgusunu kendine has üslubunu kullanarak, mizah ve eleştirilerini birleştirerek gündem konularını daha da dikkat çekici hale getiriyor.Doğal bir akış ile başlayan program İbrahim Selim’in samimiyeti, doğaçlamasıyla eğlenceli bir akış halini alarak devam ediyor. Her hafta "Youtube" üzerinden takip ettiğim gösteriyi bir kere de evinde izlemek istedim.Seyircisini dahil ettiği anlarda, yılların verdiği deneyim ile seyirciyi çok iyi idare ettiği kesin.

 

Geçtiğimiz pazartesi kendisini canlı canlı evinde izledim.  Her hafta yaptığı stand up programı ile içten, samimi, kahkahanın her daim nabzını tutan programı evinde izlemek keyifliydi. İlk defa tanıştığım müzisyenlerden Taha Gürbüz’ü dinleme şansım oldu. Haftanın konuğu ise, deneyimli oyuncu Celil Nalçakan’dı. Celil Nalçakan, tüm samimiyetini ve içtenliğini program boyunca seyirciye sundu desem çok da abartmış olmam diye düşünüyorum. İbrahim Selim’in konuğu ile karşılıklı güvene dayalı samimi sohbeti adetakarşılıklı yapılan bir dans. Eğlenceden bir an bile taviz vermeyen, eğlenme garantili, bilgi edinmeye açık bir program inşa edilmiş.  Ekibin çok sıkı çalıştığı kesin. İbrahim Selim ve ekibi her hafta programın her aşaması için hazırlanıyor. Enerjisi yüksek şahane bir ekibe sahip olduğunu söyleyebilirim. Program sonrası da ise “Youtube” yayını için hazırlanıyorlar.

 

  “Youtube” üzerinden her hafta izleyebileceğiniz, “İbrahim Selim İle Bu Gece” stand up gösterisini bir kez de canlı izlemenizi tavsiye ederim. Kamera önü kadar her işin kamera arkasının da olduğunu hatırlatmak isterim. Küçük bir hatırlatma daha eğer gitmek isterseniz, biletlerinizi aylar öncesinden almanız gerektiğini söylemeliyim.  İbrahim Selim ve tüm ekibinin emeğine, yüreğine sağlık… Alkışları bol… Gösterilerinin uzun soluklu olmasını dilerim.

 

Sevgilerle,

Merve ÖZGÜNEŞ

Oyuncu

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum