Mustafa ÖZBEY

Mustafa ÖZBEY

[email protected]

DUR BAKALIM SEN CHP'NİN ÜSTÜNDE BİR PARTİ DEGİLSİN

09 Ocak 2023 - 13:38

Meral Akşenerve Ekrem İmamoglu elele, yolculuk nereye?

Türkiye, aylar önce ülkemizin düştüğü durumu gören ve birleştirici ve uyarıcı cabaları ortaya koyan CHP örgütünün, özellikle Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde bir yola çıktı. 

6 Siyasi parti birleşti, masa ilk defa geniş bir parti sayısı ile tek bir hedefte buluştu. 

Kılıçdaroğlu ve ekibi bütün sorunların üzerine gitti. 

Bu ekip birilerinin yolsuzluklarını,ülkeyi bu haline getirmelerini hem isim isim acıkladılar hem de hesap soracaklarını söylediler. 

Bu hesap sorma birilerini o kadar telaşlandırdılar ki. 

Sanki Millet ittifakının zayıf halkalarını secmeye başladılar. 

Tayyip Erdogan, 20 yıllık iktidarında bütün medyayı ya kendine cevirdi ya destek aldı. Aydın Dogan’ın medya imparatorluğunu, Cem Uzan’ın medya gücünü, Sabah grubunu kendi yönetimine bagladı. Halk, iktidar süresince medya organlarının büyük gücününün etkisiyle sosyal medyaya toslayana kadar AKP ve Tayyip Erdogan’a öylesine hesapsız inandı ki…

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdogan sosyal medya için öyle tedbirler aldı ki, insanların yaptıgı yorumlardan haber sitelerine kadar eller kollar baglandı. 

Türkiye secime gidiyor…

6’lı masa güçlü muhalefet yarattı ama…

Bakıyoruz yandaş medya grupları secilmiş gazeteci modellerinin yanına CHP’li gibi görünen o yayın organları 6’lı masada oluşan muhalif yapıyı bir kenara atıp güçlü Akşener ve İmamoğlu yaratmaya başladılar. 

Her ikisinin de bu alenen işbirliği benim kafamda soru işaretleri yaratıyor. 

Bugün dahi İYİ Parti kongresinde İmamoglu’nun katılımı ve aldıgı alkışlar ile Meral Hanım’ın eskiden kalan mahalle modeli söylemlerle, “Birinci parti olacağız” rüyası yorumumu da bundan sonra net yazacağım. 

Daha önce DYP iktidarında İstanbul İl Başkan yardımcısı ve Basın Propaganda Başkanıydım. Bu partilerin  kimler tarafından nasıl satıldığını cok iyi bilirim. Bu partileri (ANAP)ile öyle ortaya bıraktılar ki, iki partinin yok edilmesi ve sagda tek kalan oylar AKP’ye akmış ve yıllarca bu oyları Tayyip Bey partisinde korumuştur. 

Daha sonra MHP İstanbul il başkan yardımcılığı görevim oldu ve 2 dönem sonrası siyaseti bıraktım. 

Yaşadıklarım ve bilgi birikimim

Dün bizimle beraber olanlar nasıl AKP’li olduysa, bugün Tayyip Bey’in etrafında nemalananlar onun yerine koyacakları ismi aramasınlar.  Onların şu ana kadar izledikleri yol cok güvenilir olmaz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum