Mustafa ÖZBEY

Mustafa ÖZBEY

[email protected]

Gerçek, hem karanlık hem aydınlıktır ...

11 Temmuz 2019 - 20:37

Facebook'un eski yöneticilerinden Antonio Garcia Martine Pasifikte Orcas adasını satın aldı.Yıllarca teknoloji ile uğraşırken bu adaya taşınıp inzivaya çekildi. Ona göre 30 yıl içerisinde dünya nüfusunun yarısı işsiz kalacak ve medeniyetler çökecek. Martinez bu adada su,tarımsal ürün ve mühimmat stokladı.

Çek Cumhuriyeti Prague yakınlarında Avrupa'nın coğrafik merkezi sayılacak bir bölgede dünyanın bilinen en büyük felaket sığınağı bulunuyor. Çok lüx olan bu sığınağın 10 yıl yetecek imkan ve elektriği bulunuyor.

ABD'nin Kansas eyaletinde kurulan başka bir lüx sığınaktaki daireler 3 milyon dolara satılarak tükendi. 2,9 metrelik duvarlar nükleer saldırılara karşı dayanıklı ve 5 yıl yaşanabilecek teçhizat bulunuyor.

Türkiye'nin de tohum gönderdiği Norveç'in Svalbard adasına yapılan küresel kıyamet deposunda yeryüzündeki tüm bitki,sebze ve meyvelerin tohumları saklanıyor. Dev bir dağın 130 metre altına inşa edilen tesis, dünyada olası bir nükleer savaş,doğal afet veya meteor çarpması sonrasında tohumların korunması planlanıyor.

1970 yıllarından itibaren başlatılan "yeşil devrim" projesiyle genetiğiyle oynanmış(GDO) tohumlar küreselleşti ve 2008 yılından itibaren kıyamet ambarında dünyadaki tüm tohumların orjinalleri zula yapıldı. Genetiği değiştirilen gıda ürünleriyle insanlığı manipüle ederken bu işi yapanlar yoğurdun kaymağını kendilerine bırakıyor.

Dünyayı yönetmek isteyen bir kaç yüz kişilik karanlık zihin ve onların hizmetkarı olan politikacı yada zengin kendilerini milyonlarca insandan üstün sayıyor.

Onlar, kendilerini seçilmiş üstün ırk kabul ediyor.Diğer insanların eziyet, acı, açlık ve savaşlarla yaşamasını sağlayıp yakın gelecekte yok etmeyi istiyorlar.!

Yeni dünya düzenini oluşturan şeytani elitlerin en büyük amacı suni savaş ve yapay afetler ile insan nüfusunu 500 milyona indirip tek bir halk ve tek bir dinden oluşan tek dünya devletini kurmak.

Haarp teklonisi ile iyonosfer tabakasından yansıtılan sinyallerle iklimsel ve sismik tahripler oluşturularak deprem ve iklim olayları oluşturuluyor. Daha büyük yapay afetler oluşturulacak.

Chemtrails ile havadan,GDO'lu gıdalar ile bağışıklık sistemi tahrip edilen insanlar için domuz gribi ya da kuş gribinden daha kötü salgın hastalıklar laboratuvar ortamlarında oluşturuluyor.

3.dünya savaşına zemin hazırlamak için suni diplomatik krizler, sahne arkasından desteklenen terör örgütleri ve kaos olayları planlanıyor. Medya farklı ülke ve dinlerdeki insanların birbirine nefret duyması için algı oyununu üstleniyor.

Karanlık zihinler, dünyayı suni afetler ve yeni bir dünya savaşıyla sahte bir kıyamet yaratıp sonrasında sahte tanrıları deccalin gelişiyle dünyayı kendileri için sahte bir cennet haline getirmeyi planlıyor.

Karanlık bir planın içine doğru sürüklerken insanlığı robotlaştırıp sapkın, salak, korkak ve şuursuz olması için bir çok materyal kullanıyor. Sinema fimleri,TV dizileri, suni gündemler, siyaset, futbol, müzik, bilgisayar oyunları, sanal ortam, eğitim sistemi ve tüketim odaklı düzen koşturmacasıyla insanlar koyun haline getiriliyor.

Geç olmadan her bireyin realitenin farkına varması ve kendini düzenin karanlık materyallerinden arındırması gerek...

Gerçek, hem karanlık hem aydınlıktır ....

Görmeyi başarabilmek farkındalıktır.....


Fotoğraf açıklaması yok.

HAYATIN İÇİNDEN HİKAYELER

YORUMLAR

  • 0 Yorum