Mustafa ÖZBEY

Mustafa ÖZBEY

[email protected]

Gizli İksir Manna

15 Temmuz 2019 - 11:33

*Manna, altın tozundan elde edilen bir madde, şişeye toz olarak konduğunda dışarı yayılabiliyor. Bu yüzden şişenin içine sıvı konarak saklanabiliyor. Yüksek dereceli Masonların kullandığı bir madde Manna. Hz. Musa’nın devrinden beri var. Hz. Musa’da altını toz hale getirip Manna yapmayı biliyor. Bildiğiniz gibi Hz. Musa altını eritip toz haline getiriyor ve bu tozu denize savuruyor. Tapınak Şövalyeleride Manna’dan haberdarlar.

*Manna’dan çok az alındığında insanın beyninde müthiş bir değişiklik meydana geliyor. Mesela beyninin %20’sini kullanıyorsa %60’ını kullanır hale geliyor. Algıları olağanüstü açılıyor, birçok şeyi görmeye, hissetmeye, insanların duyamadığı şeyleri duymaya başlıyor.

Yüksek Dereceli Masonların Kullandığı Gizli İksir Manna

1904 Yılında Mısırlı bilimadamları Sina yarım adasında yeni bir Keşife çıkarlar ve burada bir tapınakla karşılaşırlar 2070 metrede bulunan bu tapınağın dağın içine oyulmuş bölümünde araştırma yaparken bir kabın içinde ne olduğu belli olmayan bir toza rastlarlar yapılan incelemelerde bunun manna olarak bilinen monoatomik altın olduğu anlaşılır.

Manna: Monoatomic elementdir, Tevrat'ta Man Ekmeği (Beyaz Ekmek) Kuran'da ise Kudret Helvası olarak geçer. Beynin çalışmayan loblarını çalıştıran, genelde Masonların kullandığı ve yapımını bildiği 3000 senelik bir malzemedir.

eski mezopotamyada şemanna adıyla bilinen manna çeşitli hastalıkların tedavisi ve zihinsel kapasiteyi arttırıp algıları geliştirme amacıyla kullanılıyordu.

Manna altının belirli bir şekilde eritilerek elektriğinde dahil olduğu çeşitli karışık kimyasal işlemlerle elde edilen monoatomic beyaz pudraya benzer bir tozdur. bu beyaz toz yüksek değerli altın ve platin grubu metallerden oluşur ve yeni bir keşif değildir.

HZ.Musa da manna üretmeyi biliyordu HZ.Musa'nın mısırda geçirdiği dönemde veliaht prens olarak eski mısır öğretilerinin bir çok konusunda eğitilmiştir. Bir baş rahibin sahip olabileceği bütün bilgilerin hepsine sahip olan HZ.Musa monoatomik altın yani manna yapımınında eğitimini almıştır.

Manna genel olarak altın tozundan elde edilen bir madde şişeye toz olarak konulduğunda dışarı yayılabiliyor. bu yüzden şişeye sıvı konularak saklanabiliyor

Bu madde genel olarak yüksek dereceli,üst düzey kademede bulunan Tapınak Şövalyeleri, masonlar vb. örgütler tarafından kullanılmaktadır.

Kaynak Gizlenen Tarih ve Uzay

Serkan Bas

YORUMLAR

  • 1 Yorum