Mustafa ÖZBEY

Mustafa ÖZBEY

[email protected]

KEDİLER

12 Ekim 2019 - 20:24

Mısırda kedi tasvirleri çok dikkat çekicidir. Neden bu mısır kültürü kediye bu kadar önem vermiştir diye hiç düşündünüz mü?

Kediler 12 duyuya sahiptirler. bunun dışında kedilerin 9 canlı olduğu sürekli söylenir.

Kedilerin kılık değiştirebildiğine ve başka boyutları ve alemleri görebildiklerine, binlerce kilometre yolu yürüyüp evin yolunu hiç şaşırmadan buldurabildikleri söylenir

Bu rivayet bilgiler bize nereden gelmiştir. Diye bir didiklediğimizde, bu bilgilerin mısır kültürüne dayandığını görmekteyiz.

Kediler Uranüs enerjisidir. Özgürdürler. Sen onları asla sahiplenemezsin onlar seni sahiplenirler.

Sen onları istediğinde sevemezsin, onlar istediklerinde sana gelir ve kendilerini sevdirirler., baskı yaparsan sen sahibi olsan dahi sana patisindeki tırnakları gösterebilir.Bu yüzden nankör kedi olarak anılırlar. ancak özgür kedi demek daha doğru bir tabir olacaktır.

Bir tabak mama ile bir kediyi asla sahiplenemezsin. Bir kedi takıldığı evin lokasyonunu ve senin enerjini beğenmediyse seni ilk fırsatta terk edecek ve geri gelmeyecektir.

İnsanın bir diğer yakın dostları olan köpekler sadakatin simgesi olarak anılırken,kediler hep nankör olarak ilan edilmişlerdir.

Gerçek şu ki, her ikiside kendi biyolojik doğasının gerektirdiğini yapmaktadır. Kedi ve köpek ve diğer tüm hayvanlar insana hizmet etmek için vardırlar.

Şöyle ki, köpekler sürü ile takılmayı severler, insana olan sadakati de buradan gelir. İnsanı sürü lideri olarak görürler ve sahiplerine itaat etmeye eğilimlidirler.Bir kedinin bağlılığı ise tamamen Arkadaşlık ve dostluktur. Kediler neden sürekli 4 ayak üstüne düşer ?Bunun nedeni, kedilerin orta kulak, beyin ve kaslar ve omurgası arasındaki muhteşem koordinasyondur.

Kedi düşerken önce kafasını çevirir ve düşeceği yere bakar ve orta kulaktaki sıvı, dengesini ayarlamasına vesile olur

Kediler ile aramızdaki bağ çok ilginçtir. Kimse sorgulamıyor belki, ama bu hayvanların hepsi bize hizmet için var ise, bu kediler bizim ne işimize yarar ki? Neden kedi beslenir ki?Tüm araştırmalar, kedilerin ön sezi ve telepati gibi paranormal duyulara sahip olduklarını gösteriyordu. Daha sonra bir de baktılarki bu kediler Duru görü ve telekinezi de yapabiliyorlar.

Uzmanlara göre, bir kedi eğer gerçekten sahibini benimsediyse ve onu seviyorsa. Onun üzerindeki pisişik ağırlığın bir kısmını kendi üzerine alarak bir tür canlı maskot görevi üstleniyor.

Yani Bir kedi sahibin üzerinde negatif bir enerji oluşumu hissettiği anda enerjiyi bloke etmeye çalışan bir hizmetçidir.

Kediler, Psişik hemşire. Bir diğer değişle, Paranormal hemşirelerdir.

Kediler ile insan arasındaki hizmet bağı çok manevi ve gizemli ve çok derin..

YORUMLAR

  • 0 Yorum