TOLGA GÜNEŞ

TOLGA GÜNEŞ

GOL VURUŞU
[email protected]

ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR !

10 Ağustos 2021 - 15:59

Yaz aylarının kabusu Yangın, bu defa Ülkemizde derin yaralar açtı, gördüğümüz iç yakan alevlerin yarattığı travmayı atlatmak kolay olmayacak, o görüntüleri tekrar hatırlamak istemiyorum ve tek tek yaşanan olumsuzluklar içinde birşey yazmaya elim gitmiyor. Ulusca hepimize geçmiş olsun, dilerimki birdaha böyle bir trajedi'yi hiçbir zaman tekrar yaşamayalım.
Olimpiyatlar bitti ve toplamda 13 madalya kazandık, bütün Sporcularımızı yürekten kutluyorum ve inanıyorum, daha sonraki oyunlarda madalya sayımız mutlaka katlanarak artacaktır.
Futbolda transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor ve herzamanki gibi, çeşitli isimler gündeme geliyor, takımlar transfere noktayı koyana kadar ben basında çıkan isimlere pek önem vermiyorum, ancak gördüğüm kadarı ile Trabzonspon çok ciddi bir çalışma gerçekleştirdi ve önemli mevkilere nokta transferler yaptı, birde yeni golcüsüne kavuşursa, çok ciddi bir Fırtına ile karşılaşabiliriz ligler başladığında.
Ön eleme maçlarında, Cimbom sahneye çıktı ve bizleri hiç şaşırtmayan sonuçlar aldı, iki mağlubiyet ve bir beraberlik. Bu sonuçlardan sonra, son üç yıldır alıştığımız durum aynen devam ediyor ve tüm eleştiri okları Fatih Hoca’nın üstünde, sanırım Hoca'yı tek eleştirmeyen ben kaldım, ve ne Cimbom'un düştüğü durum ile nede Fatih Hoca ile ilgili kalem oynatmayacağım, çünkü ben üç sezon arka arkaya, Fatih Hoca'nın Galatasaray'a vereceği hiç birşey kalmamıştır diye görüşümü iddialı bir şekilde ortaya koymuştum, şimdi birazda başkaları görüşlerini ve tepkilerini ortaya koysunlar, ama ben pek işe yarayacağına inanmıyorum çünkü Hoca’nın belliki kafasında yaptığı sözleşme, ömür boyu geçerli. Sayısız eleştirinin içinde, en çok dikkatimi çeken bir yazı başlığında aynen şöyle yazıyordu ''GALATASARAY KULÜP BAŞKANI DEĞİL, FATİH HOCA'YA ASİSTAN SEÇTİ''
Bu başlık, dikkatli analiz edilirse, Cimbom'u, Başkan Elmas'ı ve Fatih Hoca'yı oldukça iyi anlatıyor. Benim için ise, ''SÖZÜN BİTTİĞİ YER.''
Daha önceki yazılarımdada dile getirmiştim, ne yazıkki hiç anlayamıyorum ve bana bu konuyu tam olarak izah edecek birinede rastlamıyorum, Futbol, içinde birçok kurallar olan bir oyundur ve bu kurallar kitaplarda yazar, hepsi Futbol'un olmazsa olmazlarıdır, birde kitapta yazmayan etik kurallar vardır, en önemliside büyük başarısızlıkların sonunda, sorumlu kişilerin görevlerinden İstifa etme gerçeği vardır, dikkat edilirse bizim Ülkemiz dışındaki her Ülkede, bu kuralın ciddi bir şekilde uygulandığını görürüz, işte anlayamadığım dediğim konu tamda bu, hiçbir kulübün ve hiçbir Futbolseverin istemediği TFF Başkanı hala görevde, Şenol Hoca ortalarda yok, büyük ihtimalle tatil yapıyor, Fatih Hoca'da yine takımına Avrupa'da nal toplatıyor.
Hüzünlü bir şekilde, üstüne ölü toprağı serilmiş Futbol Dünyamızı uzaktan seyrediyorum ve bütün ümitsiz görünüme rağmen, hayallerimin arkasından gitmeye devam ediyorum, hiç bir zaman umudum kırılmayacak, çünkü inançlıyım ve mutlaka yakın bir gelecekte birileri çıkacak ve Futbolumuz'daki bu kötü gidişe dur diyecek, işte o gün geldiğinde, Futbol kitabında yazan yada yazmayan bütün kuralların işlemeye başlayacağından çok eminim. İyi günlerin geleceğine olan inancımızı hiçbir zaman kaybetmemeliyiz.


Tolga Güneş
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum