TOLGA GÜNEŞ

TOLGA GÜNEŞ

GOL VURUŞU
[email protected]

FIRTINA DİNMİYOR…

08 Ocak 2022 - 16:28

Bugünkü gazete başlıkları aynen böyle söylüyor, ve bu başlıkları okumak oldukça keyif veriyor. Trabzonspor için söylenecek okadar çok şey varki, hepsi yazılsa mutlaka bir Futbol Roman'ı çıkar ortaya. Sezon başından bugüne kadar, bu takım için neler yazdığım aklıma geldikçe, gerçekten Futbol adına çok mutlu oluyorum, ve şimdiden hayal ediyorum maçlar bittikten sonra yaşanacak coşkuyu.

Yıllardır hayranlıkla seyrettiğim asist kralı Edin VİSCA, öğretmenim dediği Hocası  AVCI ile tekrar buluştu, Fırtına şimdi dahada hızlı esecek ve bizler lig sonuna kadar Futbol adına çok güzel şeyler göreceğiz. Takım olabilmek ve takım ruhuna sahip olmak ne yazıkki çok paralar verip saçma sapan oyuncuları transfer etmekle olmuyor, ama Trabzonspor doğru hamlelerle bunu başardı. Kulüp Başkanı ve tüm yöneticileri saygıyı ve alkışı fazlasıyla hakediyorlar. Ben Trabzonspor'un kutlu yürüyüşünü izlemeye devam edeceğim. Sezon sonu içinde Bordo Mavili Bayrağı şimdiden hazırladım.

Kafamı çevirip, futbolumuzun gözdesi üç büyüklere baktığımda içim acıyor, hala Hoca arayışlarını sürdürmeleri yönetim eksikliklerini açıkça ortaya koyuyor. Cimbom Fatih Hoca'nın egosu altında deneme tahtasına döndü ve üç büyükler sanırım ilk üçe girmeyi artık başarı olarak görecekler.

Alanyaspor'da bir anda 12 positiv vaka görülmesi çok üzücü ve düşündürücü, inanılmaz hızla bulaşan ve adına SÜPER BULAŞICI denilen Omicron tehlikesi gözardı edilmemeli ve erken bir kararla ligler mutlaka iki hafta ertelenmelidir. Böyle ciddi ve yerinde bir kararı alabilecek bir Futbol federasyonumuz varmı, bunu hepbirlikte göreceğiz.


Tolga Güneş

YORUMLAR

  • 0 Yorum