TOLGA GÜNEŞ

TOLGA GÜNEŞ

GOL VURUŞU
[email protected]

FUTBOL FEDERASYONU SINIFTA KALDI !

31 Mart 2020 - 10:30

Son yazımda, değindiğim ve çok önemli bulduğum konuya devam etmek istiyorum. Dünyayı yerinden oynatan Covid 19 salgını kendini hisettirmeye başladığı andan itibaren herkes önlem almaya başlamıştı, tüm spor dünyası anında ciddi kararlarla beraber ligleri durdurmuştu ve Avrupa şampiyonasının bir yıl ertelenmeside hiç kimseyi şaşırtmamıştı. Bizde ne olmuştu, maçlara seyircisiz devam denmişti, sıfır öngörüye sahip bir Futbol Federasyonuna sahip olduğumuz o anda kendini yine belli etmişti, sonuç olarak bu vurdumduymazlık spor dünyasında birçok kişinin salgından nasibini almasına sebep olmuştu.

 

Ne acıdırki böyle durumlarda üç maymunu oynayan insanlara maalesef hep rastlıyoruz, oturdukları koltuklara adeta japon yapıştırıcı kullanmış gibi yapışıp kalıyorlar. TFF Başkanı ve yönetim kurulundan hiç ses yok ve görevlerinin başında o koltukları işgal etmeye devam ediyorlar. Yapacakları tek şey topluca İstifa edip o yaldızlı koltukları insan sağlığını ön planda tutmasını bilen sorumluluk bilincine sahip olan kişilere devretmeleridir. Alamadıkları bu hayati kararın sonuçları bu Başkan ve yöneticiler için hiçte güzel olmayacaktır, görevlerine devam ettikleri sürece tüm kulüpler tarafından eleştiri yağmuru ile hep yüzyüze geleceklerdir.

 

Kişiler haketmedikleri hiç bir makamda kalmamalıdır diye düşünüyorum ve Sayın Fatih Terim'e acil şifalar diliyorum. Spor dünyasındaki tüm enfekte olmuş kişiler içinde aynı dilekte bulunuyorum.

 

Son yazımdada belirtmiştim, sporcuların böyle bir aradan sonra tekrar motive olabilmeleri kesinlikle mümkün değildir ve lig olduğu şekliyle tescil edilmelidir. Önce sağlık sonra spor demeliyiz. En kısa zamanda en az zararla başımızdaki bu beladan kurtulup hepbirlikte normal yaşama dönmemiz için güzel temennilerde bulunalım ve sıkı önlemlere uymaya devam edelim. Yeni sezona yepyeni umutlarla ve yenilenmiş bir Futbol Federasyonuyla girebilmeyi ümit edelim. Tüm inancım Ulusca inanarak ve dayanışma içinde mutlu ve sağlıklı günlere tekrar döneceğimizdir. Bağışta bulunan sporculara, otelini sağlık çalışanlarının hizmetine açan eski sporculara ve iyi niyetli güzel insanlara bir vatandaş olarak teşekkür ediyorum ve onları saygıyla alkışlıyorum. Herkes için geçerli olması dileğiyle EVDE KALALIM.

 

 

Tolga Güneş

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • EKREM Binici
    3 yıl önce
    Bencede doğrusu sınıf atlamadan bir alt sınıfa düştü bu 3 büyük takımın parmağıda olur sanırım kimse Trabzonspor ve Başakşehir takımın şampiyonluğu istemez en başta TFF ve bein sport bunlar ortak çalışma içinde bein sport ne derse onu yapıyor tff o zaman sınıf atlıyamaz saygılarımla Ekrem Binici