TOLGA GÜNEŞ

TOLGA GÜNEŞ

GOL VURUŞU
[email protected]

GERÇEKLERİ KONUŞMAKTAN KORKMAMALIYIZ... !

09 Ağustos 2020 - 11:19

Başından sonuna kadar çok tuhaf bir Futbol sezonunu geride bıraktık. Yaşanan bir çok olumsuzluk ve yanlışları bol Futbol günlerinden sonraki sessizliği bir türlü anlayamıyorum. Avrupadan silinişimiz, üç büyüklerin tarihi fiyaskosu, TFF’nin yanlış kararları, Yönetimin istememesine rağmen Arda'nın “Kurtarıcı Kaptan” olarak Cimboma imza atması ve yeni yeni araştırıp öğrenmeye başladığım Futbola bulaşmış siyasetin varlığı, kulübün resmi açıklamasına göre Ülkemizde borcu olmayan tek kulüp Kasımpaşa takımına verilen en düşük harcama limiti ve Kayserisporun şehir meydanına astığı Sayın Cumhurbaşkanımıza ligde kaldıkları için teşekkür duyurusu, işte bütün bunlara bakınca yaşadığım Futbol Dünyam'da bu olanları koyacak yer bulamıyorum.

 

Birde Trabzonspor Başkanı Sayın Ağaoğlu'nun cevapsız kalan çok önemli bir sorusu var. Madem küme düşme olmayacaktı biz bu lige niye devam ettik sorusu havada kaldı. Eğer maçlar oynanmasaydı hiç bir kulüp, teknik adamlar ve futbolcular mağdur olmayacaktı, en önemlisi Muslera'nın ayağı kırılmayacaktı.

 

Tüm liglerde sadece tek bir takım karlı çıktı, o da Şampiyon Başakşehir. Benim şu anda anladığım tek şey, görünen o ki TFF Başkanı istifa etmeyecek. Yeni sezonda bir çok karambol yaşanacağını şimdiden görür gibiyim. Bakalım bizleri neler bekliyor,h ep birlikte yaşayıp göreceğiz. Formasını giymekten, büyük mutluluk ve onur duyduğum eski takımım FATİH KARAGÜMRÜK, uzun yıllar sonra yeniden Süper ligde, yeni sezonda bütün kalbimle tüm camiaya başarılar diliyorum.

 

Tolga Güneş

YORUMLAR

  • 0 Yorum