Yeter ki işi büyütmeyin

Kadınlar cinselliği geç öğrendiği için orgazmla tanışamıyor. Bunu kafanızda büyütürseniz işiniz zorlaşır. Önce kendinizi suçlamaktan vazgeçin ve cinselliğin tadını çıkarın.

Yeter ki işi büyütmeyin
11 Ekim 2019 - 09:22 - Güncelleme: 11 Ekim 2019 - 09:25
Bedeninizi keşfedin, fantezileri kullanın. O zaman mutluluğun uzakta olmadığını farkedeceksiniz.

BÖYLE SORU YOK!

Kız baskı yapıyor

18 yaşındayım. Kız arkadaşım sürekli ilişkiye girmek için beni sıkıştırıyor. Ama ben korkuyorum, cesaret edemiyorum. Konu açılınca bile dizlerim titriyor. Kendimi baskı altında hissediyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli yavrum, hangi kız bu ve kaç yaşında? Diyelim ki 18. Peki ağabeyi, amcası var mı? Hangi mahallede oturuyor? Ne uğruna? Kızın istediğine uyup bir parmak bal uğruna bu işlere girersen yanarsın. Dönemeçte karşınıza ne çıkacağı belli olmaz. Ayağın taşa takılıverir, kanar. Yani kanatırsın. Gelelim yapacağına; sen bir gölge oyununa başla. Sen bir rol üstlen. Akıllı aptal rolünü oyna. Kız beklemeyi öğrensin, tamam mı yakışıklı oğlum.

GÜNÜN SORULARI

Kan geldi

Nişanlım ve ben 20 yaşındayız. İkinci birliktelikte sadece penisinin başı girdi, kan geldi, neden? Kızlık zarım ilk ilişkide bozulmuştu. Gebe kalır mıyım? Korkuyorum.

CEVAP

Okurlarım umarım bu nişan evlilikle sonuçlanır. Bugün hamile değilsin. Erkek organı ve vajinanın esnek olması, penisin boyut olarak sınırları aşması, ilişkide sert hareketler yapılması sebepler arasında. Ayrıca kız kendini sıkmışsa ya da irade dışı kasılma varsa kanama olabilir. Evlilik için erken. Bu ilişki pek içime sinmedi. Daha arkadaş olsanız, duygusal anları paylaşsanız ruhunuz çok huzurlu olur.

Psikolojim bozuldu

21 yaşındayım. 2 yıl önce ilk kez geneleve gittim, kadın “Çabuk ol” diyerek psikolojimi bozdu. Erken boşaldım. Mastürbasyona yöneldim. Günde 3 defa yapıyorum. Bu da aşırı yorgunluğa neden oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, kadın aceleci, temiz değil, ortam huzursuz, uygun değil. Duygu yok, sevme ve ön hazırlık yok. Delikanlılar bir robotmuş gibi. Oysa cinsellik önemli.

Özellikle ilk birleşme gelecek yılları belirliyor Sen yaşadığını unut. Mastürbasyonu azalt. Evlendiğinde de erken boşalmanı tedavi edeceğiz. Daha çok gençsin. Bütün bunlar aşılacak. Duygusal ilişkilerle ruhunu besle.

Hastalık kaptıysam?

28 yaşındayım, günde 3 kadınla birlikte oldum. Acaba hastalık kapmış mıyımdır?

CEVAP

Değerli okurum, gözün aydın kapmadın. 4 kere birlikte olsaydın kapardın! Yavrum ya, sen mikrobu bilmiyorsun. Mikrop zaten seni bilmiyor. Kadında mikrop varsa bir kere de yapmış olsan, yarım kere de yapmış olsan hastalık kaparsın. Mikrop yoksa ne hastalığı? Mikrop bu. Nasıl, nereden bulacağı belli olmaz. Şüpheli durumlarda korunursun. En sağlamı prezervatif denilen yardımcı malzemen var. Ona güven.

Yırtılmış olabilir mi?

19 yaşında kızım. 1 yıllık bir ilişkim vardı. Erkek arkadaşımın cinsel organı birkaç santim içeri girdi. Söyleyince “Merak etme, bir şey olmaz” dedi. Eve geldiğimde kan vardı. Ona söyledim, inanmadı. Bir ay sonra tam beraber olduk, canım yanmadı. Bu ne demek oluyor?

CEVAP

Sevgili okurum, o birkaç santim olayı bitirdi, kızlık zarı gitti. Bu bu demek oluyor. İkincisine de zaten yol açılmış. Herkes hayatından memnun. Şimdi ben ne diyeyim?

Denedim, sertleşmedi

12 yıldan bu yana günde 1 defa, bazen de 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Cinsel ilişkiye girmeye korkuyorum. Çünkü bir kere denedim, sertleşme olmadı. Çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, arada bir yapıver. Arada bir yapmanın zararı olmaz.

Boyu yeterli mi?

Penisimin boyu 13 santim. Cinsel ilişkiye girersem sorun yaşar mıyım? Cinsel organımın boyu yeterli mi? Penisi büyüten kremler var, gerçekten yarar sağlar mı? Yan etkileri var mı?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organını büyütmeye ihtiyacın yok. Normaldir, yeterlidir. Bir bakıma idealdir. Pomat momat hiçbir şey büyütmez. Normal sayıda haftada 1-2 kez mastürbasyon yaparsın. İşine bakarsın. Kızlarla duygusal arkadaşlıklar kurarsın. Okuyorsan diplomanı alırsın. Görüyorsun önünde büyük amaç ve işler var. O yola ağırlık ver. Ufak santimlerle uğraşma.

Nasıl düzeltebilirim?

18 yaşındayım. Erken boşalıyorum. Mastürbasyon yaparken sadece 1 dakika sürüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonu azaltarak düzeltirsin. Çok gençsin, biraz rahat dur.

Penisim uzun mu?

18 yaşındayım. Penisim 17 santim. Uzun mu? İleride bir sorun çıkar mı?

CEVAP

Değerli çocuğum, diyelim ki uzun. Yapacağın şey yok. Fazla oynama. Aklını, enerjini beyin gücüne aktar. Beyin ne kadar gelişirse bu tür istekler de bir oran içinde düzene girer.

Bu yaşta ilişkiye girilir mi?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sevişiyoruz. Sevgilim artık ilişkiye girmek istiyor. Hazır değilim ve kızlık zarıma zarar gelmesini istemiyorum. Geçenlerde sevişirken erkek arkadaşım ileri gitti, sadece hafif kanama oldu. Acaba zarım zarar görmüş müdür? Sizce ilişkiye girmek doğru mu?

CEVAP

Sevgili okurum, sakın ha cinsel ilişkiye asla. Bu ilişki devam ederse kızlık zarın kesinlikle bozulacak. Altından kalkamayacağın sorunlar yaşayacaksın. Bu yaşta ne evlenmesi? Evlenseniz de 3-5 yıla boşanırsınız. Hele gebelik olursa çocuk olan senin kucağında bir çocuk daha. İşte bu da senin gerçek hayatın yani cehennemin olur. Kesinlikle ilişkiyi aklından geçirme. Hatta uzak dur ondan.

Benden soğudu

23 yaşındayım. 2 yıldır bir kızla çıkıyorum. Onunla bir kez birlikte olduk. İlişkiden sonra sevgilim benden soğudu. Neden olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, ne yapalım? Senden uzaklaşıyorsa kıza güle güle dersin olur biter. Unutma, zorla güzellik olmaz. Ayrıca ileride olabilecek beladan kurtulmuş olursun. Bir de tersini düşün. Sakız gibi yakana yapışsaydı ve seni zorluk karşısında ve tehdit altında bıraksaydı? Uçan kuşun ardından koşulmaz, sadece el sallanır.

20 yıl orgazm olmadım

39 yaşındayım, 20 yıllık evliyim ve hiç vajinal orgazm olmadım. Klitoral orgazmda problem yok. Bu problemi nasıl aşabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, önce tedirgin olma, kendini yargılama. Birleşme sırasında ‘Olacak mıyım, olmayacak mıyım?’ diye düşünme. Olayı kendi akışına bırak. Hem vajinal hem de klitoral tekniklerle, orgazm başladığında klitoristen o uyarıyı kaldırdığında vajinal orgazma transfer sağlanabilir. Bunun için teknik bilmek, sabırlı olmak gerekiyor. İlk aşamalardaki başarısızlıklarda “Yine olmuyor” diye strese girmemek gerekir. Çünkü o zaman ters tepiyor.

Sadece 10 santim

19 yaşındayım. Penisim ereksiyon halinde 10 santim. Bu durumda çok rahatsız oluyorum.

CEVAP

Değerli okurum, o cinsel orogan seni idare eder. Haftada 2-3 kere mastürbasyon yaparsın olur biter.

Ne zaman diktirmeliyim?

25 yaşındayım. 3 yıl önce çok sevdiğim biriyle birlikte oldum ama 6 ay sonra ayrıldık. Şimdi ciddi ilişkim var. Ailem de, sevdiğim de bu konuda tutucu. Kızlık zarını diktirmek istiyorum. Düğünden 10 ya da 20 gün önce diktirsem herhangi bir problem olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, dikilen kızlık zarının beklediğiniz sonuçları vermesi için:

1) Gerek olup olmadığı. 2) Uzmanın yetenekli ve tarafsız olması.

3) Gerdek gecesinden 1-2 gün önce yapılması.

4) Sizin davranış ve kendi tekniğiniz. Sonucu bunlar belirler.

Haydar Dümen Posta

YORUMLAR

  • 0 Yorum