Yorgun, umutsuz ve endişeli

Psikolog dostunuz varsa sorun, insanlar genelde yorgun, umutsuz ve endişeli. Sürekli korku pompalanan bir ülke olduk. Grip’in adını değiştirdik ve ölüm öpücüğü olarak tanımladık!

Yorgun, umutsuz ve endişeli
26 Ocak 2022 - 17:23

Herkes maskeli, herkesin HES kodu var, insanlar PCR manyağı oldu. İnsanlar kime, neye inanacağını şaşırdı. 

Yorgun, öfkeli, umutsuz ve endişeli. Bu kez endişelenen “genç subaylar” değil, toplum. Ve birileri de sürekli bu öfke cehennemine odun taşıyor sanki!

Bunu bırakın bitmek bilmeyen PKK ve FETÖ tartışmaları, yargılamalar, OHAL etiketli sanıklar. Mehdi, Mesih, kıyamet savaşı derken bir MARDUK / MİDURİ konusu var. Dünyaya meçhul bir gezegen mi yaklaşıyor, yoksa bir göktaşı mı çarpacak! Elon Musk, insanlara Chip takmaktan, Mars’a yolculuktan söz ediyor. 

“Ay’a yolculuk var da kalan biz miyiz” bilemiyoruz. Aynı lobinin patronları, ülkemizden gerçek toprak satın alırken, bize MetaVerse de kendi ülkemizin sahillerini pazarlıyorlar.

TL’de mi kalsak, dolara mı geçsek, kripto parayı mı denesek, yoksa altın mı alsak! Tabii paran varsa. Yoksa borcun varsa yine bunları alacaksın mecburen borcunu ödemek için.

Sizin oğlan, kız, fazla telefona takılıyorlar, sakın şu ölümcül oyunların bağımlısı olmasınlar. Daha beteri de var subliminal mesajlarla çocuklarınızın aklını çelip alıp götürmesinler!

Diyorlar mı, mafya Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir her yeri paylaşmışlar. Artık kendi aralarında savaşıyorlarmış. Siyaset onları, onlar siyaseti çok sevmişler. Asker, Polis, Jandarma, siyaset, bürokrasi, Media, STK, akademi, sermaye, tüccar, sanayici, Cemaat herkes bu işin içindeymiş. Al başına belayı! Şair herhalde, “Bir hayata çattık ki, hayata kurmuş pusu” diye boşuna demiyor. Piyasa malum. Pazar yerine gidin görün. Pazarda limon kaç para, öte yandan Adana’da elde kalan limonlar sokak kenarlarında..

Her köşede bir mafya. Eskiden otopark mafyasından şikayet ederdi insanlar, şimdi her resmi daireye giden yolda birileri var. Sağı solu fark etmiyor.

Uyuşturucu desen baharattan, kahveciden daha çok. Fuhuş desen her yerde 7/24 müşteri bekliyor. Batıda Üni.li kızlara oğlanlara gelir getirici “sex işçiliği eğitimi” veriliyor!? Ellerinden gelse bunlar “Tanrıyı tedavülden kaldıracaklar”. Din, ahlak, gelenek ve biyolojik cinsel kimlik tanımı yobazlık! Yasaya göre oğlunuz ya da kızınız, cinsel eğilim, yönelim, deneyim sonucu bir tercihte bulunabilir. Buna da anlayış göstereceksiniz. Yoksa yobaz olursunuz. 

YAZININ DEVAMI 

ABDURRAHMAN DİLİPAKYENİ AKİT GAZETESİ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum