Zengin avcısı bir motor nasıl hanımefendi olur?

Camiada aniden herkesin gözüne perde iniverir, geçmişe sünger çekilir, hatta ciddi bir hafıza kaybına uğrar insanlar. Niye? Çünkü bizim “motor” artık bir hanımefendi olmuştur.

Zengin avcısı bir motor nasıl hanımefendi olur?
26 Mayıs 2019 - 11:35
Senelerdir asla anlayamadığım konulardan birisi de erkeklerin neden günümüz tabiriyle “motor” sevdikleridir. 

Nedir Motor? Kime motor denir? Motorlar ne yerler? Ne içerler? Nerelerde yaşarlar? Neyle beslenirler?

Gelin Motorları masaya yatıralım.

EE hep başka yere yatacak değiller di mi ama ya...

Şimdi şöyle; genellikle çalışmazlar, üretmezler ve de okumazlar.. Ellerinde Instagramda hikaye atmak için bazen kitap olabilir. Sakın inanmayın!.. 

Bu bir sonraki entellektüel yapıdaki  bir av için kurulmuş tezgah olabilir.

 Öğlen uyanıp spor veya güzellik merkezleriyle başlayan hayat koşturmalarına, ardından kuaförlerini de ekleyerek. Güne başlarlar.

Yaşadıkları Şehrin önemli lokasyonlarını ezbere bilerek; öğlen yemeklerinde, akşam yemeklerinde ve tabiki club saatlerinde asla es geçmeden tüm hızlarıyla nereye gideceklerini gayet iyi bilerek ona göre yol alırlar.

Bütün yatırımlarını sadece kendilerine yaparlar. (Köfte dudak, 2 adet voleybol topunu anımsatan meme, nasıl nefes alabildiklerini asla anlayabilmenize imkan olamayan burun deliklerine sahip estetikli burunları, botokstan alın hizasına kadar yükselmiş olan kaşları, altlarında muhtemelen o şehirde yeni parayı bulmuş veya orada doğmuş ama aç bir beyimizden küçük bir armağan son model arabası, bazen çakma, bazen baya baya gerçek marka çantaları, yine aynı şekilde saatleri ve mutlaka olmazsa olmazları; gökdelen misali topuklu ayakkabılarıyla, Ava çıkarlar!!....

Bu kadınların aslında zaten avları önceden bellidir. Mutlaka belli bir strateji içinde yol alırlar.

Avlarına, ”ürkütme ceylanı” tarzıyla; masum, cici kız rolüyle veya ortak bir arkadaş vasıtası ya da çevresinde fazlaca zengin kodaman barındıran gay bir kanka aracılığıyla yaklaşırlar.

Uzun seneler işletmecilik yapıp gece hayatının içinde biri olarak gözlemlediklerimden bir kaçı bu şekildedir. 

Saçmalama ne alakası var? diyecek varsa eğer, lütfen bu tezimi çürütsün.. Hodri meydan:)

Aynı mekanda ne kadar asil, ne kadar düzgün, ne kadar efendi kız varsa; o kızlar yalnızdır. Diğer motorların etrafında daireler şeklinde bir sürü erkek vardır. Hatta bu şekilde işletmeciliği kendilerine menfaat sayan bazı mekanlar önceden rezerve durumuna göre en baba locanın önüne serpme motor dizerek ağa babamızın seç seç al politikasında eğlenmesini sağlar. 

Yalan mı? hayır değil.. Bunu yapanlar olduğunu gayet iyi hepimiz biliyoruz, birbirimizi kandırmayalım lütfen.

Uzun ömürlü mü olur böyle mekanlar sizce? Hayır kesinlikle de olmaz.

Herşeyden önce, zaten eninde sonunda başında bu giden gerçekten eğlenmek için sokağa çıkan, kaliteli kesim de herşeye uyanır ve ayağını keser bu tarzı benimseyen mekanlardan.

Gelelim bu “motorlar nasıl beslenir?” 

Şimdi bu motorlar genellikle kan emerek beslenir diyeceğim inanmayacaksınız. Evet evet bunlar kan emerek beslenirler. Direkt adamların kanını emerler, emerler sonrada posalarını tıpkı vampir filmlerindeki gibi tükürüp atarlar.

“Kan” burada “para” oluyor. Bu tarz kadınları aynı zamanda adeta maymun gibi bir dalı bırakmadan evvel, mutlaka diğer dala tutunarak garantiyle hareket ederler yaşamları boyunca.

Aksi takdirde alıştıkları hayatı yaşayamazlarsa, sonları intihara kadar gidebilir.

Bu kanları emilip, posası atılan adamlar ise genellikle  bu durumdan şikayetçi değillerdir.

Çünkü onlar aslında bu kadınların yanlarında birer “dekor” olarak “porselen süs bebeği” olarak durmalarından gayet hoşnutturlar.

Çoğunlukla fazla gidecekleri mekanı dahi aslında bilmeyen, evvelinde fazla mekana gitmemiş olan, çevreleri de olmayan ancak paraları olan, kendince tanınmak isteyen bu modellerin tercihleri motorlardır.

Çünkü motorlar nerede ne var gayet iyi bilirler. Hangisi hangisini gezdirir bilinmez ama para tabiki fazlasıyla adamdan çıkar.

Bunlar senelerce böyle yaşarlar, yaşarlar. Sonra avlarından birisi (muhtemelen en saf olanı) bunlara aşık olur, tüm red edilmelere rağmen alır nikahını basar ve karısı yapar.

Sonra ne mi olur? 

Motor kızımız “hanım" olur...

Hayatta herşeyi örtebilen en mühim şey “PARADIR”.

Camiada aniden herkesin gözüne perde iniverir, geçmişe sünger çekilir, hatta ciddi bir hafıza kaybına uğrar insanlar. Niye? Çünkü bizim “motor” artık bir hanımefendi olmuştur.

İçeri alınmadığı mekanlarda dahi saygıyla karşılanır, cemiyet dergilerinde boy gösterir, yardım kuruluşlarından bahsetmeme gerek yok zaten.

Yani eninde sonunda zamanında beraber olduğu adamlardan birinin eşiyle bile kanka olabilir, (kadın da bilmesine rağmen en yakın dostu ilan eder kendisini.)

Çünkü bizim kalitesiz, amaçsız, eğitimsiz, kalitesiz motorumuz artık neredeyse bir lady olmuştur. 

İlikleyin ceketleri arkadaşlar!….

Bu arada takipçilerimin ve yakın çevremin de bildiği gibi, kendime Alaçatı’da kullanabilmek için, evden otele, otelden eve gidip gelmek için motor almaya niyetliyim:)

Haftalardır  konuya hakim olanlardan cevap almak için soruyorum; “ne model alsam diye...”

Instagram’da ciddi merak konusu olan hala edinemediğim “pembe motorum”

“Soru sor” kısmında da bir takipçimin “motor geldi mi” sorusuyla benim gülme krizime girmeme sebep oldu. Kıza verdiğim cevap da “Hangi motor?

Alaçatı’ya motor çok geliyor ama benim pembe motor hala gelmedi” diyince bu sefer DM'den gelen alkışları da asla unutamıyorum :) 

Neyse bu haftalık bu kadar..

Artık ben de gidip şu motorumu alsam fena olmayacak..

Sevgilerimle

Twitt_perisi 

Kaynak Medya faresi

İrem Moralı[email protected]

YORUMLAR

  • 0 Yorum