Zengin ve yaşlı erkeklerle paralı ilişki yaşayan kadının itirafları

Birlikte olduğu Sugar Daddy'ler Yüzünden ruh sağlığını kaybettiğini söyleyen kadının şaşırtıcı itirafları."Pahalı hediyeler, lüks restoranlar ve para sugar baby olmanın sadece görünen yüzü...

Zengin ve yaşlı erkeklerle paralı ilişki yaşayan kadının itirafları
25 Haziran 2019 - 23:12 - Güncelleme: 26 Haziran 2019 - 09:58


Sugar daddy denildiği zaman herkesin aklına, zengin müşteriler, pahalı yemekler ve hediyeler geliyor.



Fakat aslında durum herkesin düşündüğünden biraz daha farklı, 24 yaşındaki Jessica Hyer, maddi anlamda sıkıntı yaşadığı bir dönemde finansal olarak kendisine yardım edebilecek bir sugar daddy buluyor.


Ama bu süreç düşündüğü gibi olmuyor ve sugar daddy'si üzerinde tam anlamıyla 'ömür boyu' sürecek bir etki yaratıyor.



Kendisi bu zor zamanları atlattığı için şu anda aynı durumda olan kadınlara yardım edip, sugar daddy'den ziyade iş bulmalarını sağlıyor. Geçirdiği zor dönemi şu cümleler ile gile getiriyor:



"Sugar daddy ile birlikte olmak büyüleyici ama problemli de bir durum. Birini bulabileceğiniz siteler var. Bu sitelerde acınacak durumda olan kadınlar ve hatta yaşı tutmadığı için yalan söyleyenler var. Yanlış anlaşılmak istemem, bazı kadınlar bu tarz erkeklerle birlikte olmayı sevdikleri için sugar daddy olayında oldukça başarılılar. Ama maddi desteğe ihtiyacı olanlar, benim gibi, tamamen iğrenç deneyimler yaşıyorlar. İnsanlar bunu güzel bir şey olarak görmemeli, çünkü değil!"


Jess'e göre, sugar daddy sitelerinde genellikle öğrenci kadınlar oluyor.



Jess, bir çoğunun mail kısmında öğrenci mailleri yazdığını ve bu durumun gören erkeklerin ilgisini çektiğini dile getiriyor. 



"Bu erkeklerin danışman, akıl hocası olduğunu düşünmenizi sağlıyorlar. Siz, kariyeriniz de dahil size her konuda yardım edeceklerini düşünüyorsunuz ama ilk başta anlamadığınız nokta, tek amacın seks olması oluyor."


Jess ilk başlarda bir erkekle buluşmak için 150 pound aldığını fakat daha sonra nakit para ihtiyacı artınca kendinden yaşça büyük erkeklerle seks yapmak için daha fazla para aldığını belirtiyor.



Ve şunları ekliyor: "İlk buluştuğum sugar daddy, bana mesaj atıp kendi evinde bir akşam yemeği istediğini söyledi. Daha önce hiç böyle bir buluşma deneyimlememiştim ama o kadar çaresizdim ki, risk almak zorundaydım. Daha sonra buluştuk ve 20 pound'dan oluşan bir tomar para aldım. Hayatımda bu kadar parayı hiç bir arada görmemiştim. Benim için bu durumun tek katlanılır yanı paraydı. O kadar korkmuştum ki, beni öldürürse diye parayı banka hesabıma yatırmak istedim."





YORUMLAR

  • 0 Yorum