Zina suç değil, ama dini nikâh suç mu?

İnsan aile içinde insan olur. Kimlik ve kişilik kazanır. Birileri insanı yalnızlaştırmak için onu “mücerret bir birey”e dönüştürme çabasında. Yalnız kalan insanın batıdaki faturası ortada. Akıl hastalığı, intihar, yalnızlık ve stres.

Zina suç değil, ama dini nikâh suç mu?
01 Eylül 2018 - 09:43
Hep yazıyorum: En büyük tehlike insanlığın imhasını öngören Maltusçu’lardan geliyor. 1700 yılında yani Amerikan kıtasının “keşfi”nden 200 yıl sonra Kızılderili katliamı, kara derililerin köleleştirilmesi, Çin ve Hindistan’ın sömürgeleştirilmesi sürecinde nüfus artışı hemen hemen hiç olmamış, hatta gerilemiş. Sonuçta 1700’lerde nüfus 500 milyon seviyesinde. Oysa 2. Dünya Savaşı sonrası 1950’de 2 milyar 500 milyon olan dünya nüfusu, 25 yıl sonra 3 milyar 900 milyona yükselmiş. Yani 1 milyar 400 milyon artmış. Bu 1700’lerdeki dünya nüfusunun 15 katından fazla.

Şimdi diyorlar ki, 2000 yılında 6 milyar olan dünya nüfusu 2025’de 9 milyara, 2050’de 13 milyara çıkacak. İklim değişikliği, erozyon, şehirleşme sebebi ile dünya bu nüfusu taşıyamaz.

Ne yapalım: İlk akla gelen doğum kontrolü. Ama o yetmiyor. O zaman çocuk nereden geliyor, aileden. Aileyi bitirelim. Zaten Humonoidler geliyor. İnsana fazla ihtiyaç kalmayacak tanımlanmış işler için. Geri 1700’lere dönelim. 500 milyon insan yeter. Oysa bugün 7 milyar civarında insan var. Ceza, gönüllü, gıda, aşı ve ilaç yöntemi ile kısırlaştırma. Evliliğin kaldırılması “geçici birliktelik”le konunun geçiştirilmesi. Bakın ötenazinin de ötesine geçilecek ve intiharın, insanın kendi rızası ile hayatını sonlandırmasının önü açılacak. Yapay zekâ ile sağlıksız psikolojiye sahip kişiler intihara yönlendirilecek. Genetik risk taşıyanlar, gen tedavisi yöntemi ile “ebter” hale getirilecek.

En büyük trajedi Afrika ve Asya’da yaşanacak. En büyük tehdit alanlarından biri de İslam coğrafyası ve Müslüman topluluklar. Gen haritamız ellerine geçtikten sonra kişiye özel ilaç üretilebildiği gibi kişiye özel zehir de üretilebilecek. Biyolojik savaş bu anlamda kimyasal savaştan daha öldürücü olacak. Mikro terminatörler, elektromanyetik dalgalarla biyolojik hayata yönelik müdahaleler işin bir başka boyutu.

Devamını Oku 

YORUMLAR

  • 0 Yorum