Abdullah Gül Saadet Partisi'nin adayı mı? Bomba kehanet!

"Çok alametler belirdi, erken seçim geliyor" kehanetinde bulunan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, "yazın bir kenara" deyip Abdullah Gül kehanetinde bulundu: "Abdullah Gül, Saadet Partisi’nin adayı olarak çıkabilir. Yazın bir kenara 'Ahmet Hakan dediydi' dersiniz..."

Abdullah Gül Saadet Partisi'nin adayı mı? Bomba kehanet!
23 Şubat 2018 - 10:27
Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olup olmayacağıyla ilgili tartışma sürüyor. Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nun Abdullah Gül ile ilgili net olmayan açıklamaları sürüyor. "Çok alametler belirdi erken seçim geliyor" diyen Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, "Yazın bir kenara" deyip iddialı konuştu: Abdullah Gül Saadet'in cumhurbaşkanı adayı...

ALAMETLER BELİRDİ: Son dönem siyasette yaşananları üst üste sıralayan Ahmet Hakan, "Çok alametler belirdi: Erken seçim geliyor" dedi ve gerekçelerini şöyle sıraladı: "Cumhurbaşkanı Erdoğan zina meselesini gündeme getirdi. İttifak çalışmaları hızla tamamlandı. Afrin Harekâtı, iktidar için uygun bir ortamı doğurdu. Çiftçiye müjdeler falan gündemde... Kısacası... Çok alametler belirdi. Galiba erken seçim bombası patlayacak."

YAZIN BİR KENARA: Erken seçim kehanetinden sonra "Yazın bir kenara" diyen Ahmet Hakan, "Abdullah Gül, Saadet Partisi’nin adayı olarak çıkabilir. Bunu yazın bir kenara lütfen. 'Ahmet Hakan dediydi' dersiniz" iddiasında bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum