Afrin'den kahreden haber ikinci şehidimizi verdik

Afrin Harekatından son dakika şehit haberi geldi. Dün operasyonda şehit düşen Astsubay Musa Özalkan'ın naaşı toprağa verilmeden bir acı haber daha geldi. Zeytin Dalı Harekatında ikinci şehidimizi verdik. Bölgede çıkan çatışmada bugün de Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta şehit düştü.

Afrin'den kahreden haber ikinci şehidimizi verdik
23 Ocak 2018 - 15:12 - Güncelleme: 23 Ocak 2018 - 15:16
TSK'nın 4 gündür devam eden Afrin operasyonundan bir acı haber daha geldi. Operasyonda Piyade Üsteğmen Oğuz Kağan Usta şehit oldu. Böylelikle şehit sayısı 2'ye yükseldi.

TSK'nın kara harekatına başladığı Afrin'deki operasyonda dün gelen acı haber Türkiye'yi derinden üzmüştü. Kilis'in Gülbaba köyünün güneydoğusunda PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada şehit düşen Astsubay Musa Özalkan'ın şehit düştü. Operasyondan bugün de ikinci şehit haberi geldi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu harekatta görevli Piyade Üsteğmen Oğuz Kağan Usta'nın şehit olduğunu açıkladı.

Operasyonda şehit düşen askerimiz Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta

ÇAVUŞOĞLU TWİTTERDAN DUYURDU

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Vatanımızın bekası için Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı’na katılan hemşehrim Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta'yı şehit verdik. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız. Terörün kökünü kazıyana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Milletimizin başı sağolsun." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum