Erkeklere bu sözleri kavgada bile söylemeyin

Karşınızdaki erkek ister arkadaşınız ister sevgiliniz olsun hiç fark etmez. Ne yaparsanız yapın bu sözleri asla erkeklere söylemeyin.

Erkeklere bu sözleri kavgada bile söylemeyin
15 Kasım 2018 - 08:49
Halk arasında her zaman söylenen bir söz vardır “Kavgada bile söylenmez” işte tam da bu cinsten bazı şeyler erkeklere hiç bir koşulda söylenmez. Söylenmemesi gerekir. Çünkü erkeklerin çoğu bazı konularda çok hassastır.

 

Her ne yaparsanız yapın, ona söylediğiniz bu sözleri hiç bir şekilde unutmayacak, içerisinde büyütecek ve zamanı geldiğinde mutlaka kusacaktır. O yüzden bu sözlere mutlaka dikkat edin siz siz olun hiç bir şekilde bu kelimeleri bir erkeğe kullanmayın. Yoksa sonu çok acılı olabilir. Peki erkeklere neler söylenmemeli.

1- Sen adam mısın? Adam değilsin!

İşte bir erkeği çileden çıkarabilecek sözler listesi. Sen erkek misin? Sen erkek olsan. Karı gibisin. Adam mısın? Adam değilsin. Sözde erkek olacaksın. Nasıl erkeksin sen? Bunlar ve bunlara benzer sözler dizisi bir erkeği derinden etkileyecek olan sözlerdir. Kesinlikle bir erkeğe söylenmemesi gerekir. Eğer gerçekten erkekse buz sözlerin altında kolay kolay kalmayacaktır. Bu tür sözler guru meselesi haline döner sonunda sizin de kalbiniz mutlaka kırılır.

2- Göbeğin çok tatlı yastık gibi.

Her ne kadar belli etmeseler de erkekler de fazla kilolarından şikayetçilerdir ve kilolarından rahatsız olurlar. Kadınlar nasıl kilo ile ilgili yapılan şakaları kaldıramazlarsa erkeklerde pek kaldıramazlar. Hayal edin sevgiliniz sizin selülitleriniz için aman ne tatlıymış pofidik pofidik dedi. Tepkiniz ne olurdu. Durum erkekler içinde aynıdır. Göbekleri veya kiloları ile ilgili yapılacak şakalar için bir kere daha düşünseniz iyi olur. Siz nasıl kırılabiliyorsanız onlarda kırılacaklardır. Herkes kendi kilosu ile ilgili işi şakaya vurabilir ama bir başkasının yapması biraz sakıncalıdır.

3- Senden çok var. Ben senin gibisini çok gördüm.

Çok yanlış yoldasınız. Ben senin gibileri çok gördüm dediğiniz zaman iş geçmişe döner ve geçmiş ile ilgili söylenecek veya geçmişi hatırlatacak bazı şeyler onur kırıcı olabilir. Her erkek sevgilisinin ilk erkeği olmak ister. İlk sevgiliniz olmadığını bilseler bile bu tarz kelimeler onların onurunu kırar .

4- Senin paran buna yetmez.

Bir erkeğin hiç hoşlanmayacağı şeylerden biride maddi durumu, yaptığı iş ve işyerindeki pozisyonudur. Bu konular ile ilgili dalga geçmek, küçümsemek yapacağınız en son hatalardan biri olmalıdır. Kazada bu konuda bir şaka yapmanız veya sorgulamanız hiç bir zaman affedilmemenize sebep olabilir. Erkeklerin kompleks haline getirdiği en önemli konuların ikincisi budur. Birinciyi tahmin edebildiniz mi? Eleştirmek kolaydır teşvik ise zor kolayı seçmeyin.

5- Sinirlenince çok şeker oluyorsun.

Kişisine göre bu durum değişebilir eğer fazla maço bir tarzı varsa sevgiliniz yada eşinizin tatlı, tatlış, şeker, bebek, sempatik hakaret anlamına gelebilir. Size göre ilfifat etmiş olabilirsiniz. Bize göre de etmeyin çünkü bu duruma erkeklerin yarısı sinirlenecektir. Genelde kadınlara kullanılabilen kelimeler onların erkekliklerine hakaret gibi gelebilir. Bırakın onları kesmeyin esip gürlesinler fazla enerjilerini atsınlar illa şirinlik yapacaksanız sinirlenince çok seksi oluyorsun deyinde uçuşa geçsin.

6- Ambulans lazım mı?

Erkeklerin çoğunun koca bir bebekten farkı yoktur. Sorarsanız hepsinin acı eşiği fazlasıyla yüksektir ama. Ufacık bir gripte yatak döşek yatarlar. Bazıları hala ana kuzusu gibi olabilirler. Sakın onların bu minicik griplerini küçümsemeyin. Yazık etmeyin kendinize.

7- Yine mi maçta yenildiniz.

Bakın siz siz olun asla zaten yenilmiş canı sıkışmış bir erkeğin üzerine gitmeyin. Maçta atılamayan golleri sizin üzerinizde deneyebilir. Hele ki fanatik biriyse evde cam çerçeve kalmayabilir. Elindeki çips paketi yanlışlıkla ortaya saçılabilir. Çerezler yere dökülebilir. Temizlemesi de size biraz zahmetli olabilir. Ne işiniz var erkekle tuttuğu takım arasında altı üstü 90 dakika alın elinize yün şiş kaşkol örün inanın daha hayırlı olacaktır.

8- Babana benziyorsun.

Erkeklerin çoğu babasını gözlemler ve eleştirmeye başlar ben onun gibi yapmayacağım, onun gibi olmayacağım. Ben babamdan daha başarılıyım, ben babamdan daha iyiyim diye büyümüş babasını kendisine rakip görmüş bir kişilik olabilir yanınızdaki. Yıllarca babasından kendini üstün görmüş veya görmeye çalışmış bir erkeği babası ile kıyaslayarak tıpkı baban gibisin veya babana benziyorsun gibi kelimeler kullanırsanız vay halinize.

9- Neden Olmadı.

Yapabileceğiniz en büyük 3. hata bu yoksa hala birinciyi tahmin edemediniz mi? Her zaman her erkek cinsel birleşme esnasında başarılı olamaya bilir erkekler kurulmuş saat değildir. Kimi zaman çok yorgun, kimi zaman kafaları dolu, kimi zamanda belli etmeseler bile psikolojik sorunları olabilir ve o işe odaklanamazlar. İstedikleri başarıyı o anda elde edemeyebilir ve bunu fazlası ile kafalarına takarlar. Asla bu durumda neden olmadı gibi kelimelerle üzerlerine gitmeyin. Bu bunalıma girme hatta psikolojilerinin iyice bozulmasına sebep olabilir. Aklımıza gelmişken boş ver hayatım üzülme böyle şeyler olabiliyormuş netdesin.com da okudum gibi bir şey de söylemeyin.

10- Asla o kanada girmeyin

İşte geldik erkeklerin üzerine gidilmemesi gereken en önemli maddeye. Erkeklik organları. Bu konuda şaka yapmanız demek ilişkinizin veya evliliğinizin bitmesine sebeptir. Daha çocukluk çağlarında başlarlar incelemeye zaman içerisinde kıyaslama başlar. En hassas olduğu noktadır. Siz ne yaparsanız yapın sakın erkeklerin erkeklik organı ile ilgini bir küçümsemeye girmeyin inanın bu hayatınızın hatası olacaktır.







 











 






YORUMLAR

  • 0 Yorum