Parsel parsel köşeler...

Melih Gökçek’in iktidar gücüyle namuslu insanlara saldırdığı günlerdi… Miting kürsüsüne çıktı, “ben Melih Gökçek isem, Uğur Dündar’a bu dünya dar gelmezse bana yazıklar olsun” diye haykırdı Uğur Dündar’ı yalancılıkla suçladı, kendisine ve Akp’ye hakaret ettiğini, iftira attığını söyledi, açık açık tehdit etti *O dönem, değerli ağabeyim Uğur Dündar’la birlikte Star Haber’deydik .

Parsel parsel köşeler...
12 Ocak 2018 - 10:46 - Güncelleme: 12 Ocak 2018 - 17:54
Melih Gökçek’in iktidar gücüyle namuslu insanlara saldırdığı günlerdi… Miting kürsüsüne çıktı, “ben Melih Gökçek isem, Uğur Dündar’a bu dünya dar gelmezse bana yazıklar olsun” diye haykırdı. Uğur Dündar’ı yalancılıkla suçladı, kendisine ve Akp’ye hakaret ettiğini, iftira attığını söyledi, açık açık tehdit etti.

*

O dönem, değerli ağabeyim Uğur Dündar’la birlikte Star Haber’deydik. Melih Gökçek’in miting konuşmasından sonra Uğur ağabeyin nasıl bir fiziki saldırı tehdidiyle karşı karşıya kaldığının, hangi güvenlik önlemlerini aldığımızın, bugüne kadar açıklamadığımız hangi badireleri atlattığının bir numaralı tanığıyım.

Devamını Oku

YORUMLAR

  • 0 Yorum