Sedat Peker'den şok sözler Cezaevlerini basacağız, ağaçlara asacağız

Yeraltı dünyasının ünlü ismi Sedat Peker, darbe girişiminin yıldönümünde konuştu. Kaynak: Sedat Peker'den şok sözler: Cezaevlerini basacağız, ağaçlara asacağız

 Sedat Peker'den şok sözler Cezaevlerini basacağız, ağaçlara asacağız
17 Temmuz 2017 - 00:23 - Güncelleme: 17 Temmuz 2017 - 11:27
Yeraltı dünyasının ünlü ismi Sedat Peker, darbe girişiminin yıldönümünde konuştu.


Yeraltı dünyasının ünlü ismi Sedat Peker, “Sayın cumhurbaşkanımızın bu dünyadaki misafirliği biterse diktatör neymiş görecekler. Onları en yakın bayrak direklerine, ağaçlara basacağız.”  dedi. 

‘Bayrak direklerine, ağaçlara asacağız’

Darbe girişiminde yaşamını yitiren Burak Cantürk’ün ailesine ev, yaralanan Ahmet Onay’a da otomobil hediye eden Peker, Çengelköy şehitliğinde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bu şımarmış, devletimizin devlet devlet olma geleneğiyle onlara sağladığı imkanlardan dolayı şımarmış bu kişiler sayın cumhurbaşkanımız için diktatör diyorlar. Bizim haklarımızı elimizden aldı diyorlar. Bunun gibi çeşitli suçlamalar yapıyorlar. Ancak ben biliyorum ki onlar yatsınlar kalksınlar bizim devletimizin devlet olma geleneğindeki öğretilere dua etsinler. Diktatör dedikleri sayın cumhurbaşkanımıza dua etsinler. Yüce Allah korusun, eceliyle bile olsa sayın cumhurbaşkanımızın bu dünyadaki misafirliği biterse, onlar diktatör neymiş görecekler. Yüce Allah’ın izniyle onlara yakınlık duymuş, onlarla yol almış, onlarla daha sonrasında yolunu ayırmamış bütün herkesi en yakın bayrak direklerine asacağız. En yakın ağaçlara asacağız.”


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum