Tourismo'dan 29. Yıla özel yeni Logo

Etkinlik yönetimi konusunda Türkiye’nin köklü ve önde gelen şirketlerinden Tourismo logosunu yeniledi.

Tourismo'dan 29. Yıla özel yeni Logo
20 Şubat 2018 - 18:57


1989 yılından bu yana farklı sektörlerdeki öncü şirketlere turizm ve etkinlik hizmetleri veren Tourismo 29. yılında logo ve sloganını bir kez daha yenileme kararı aldı. Slogan olarak, değişen dünya trendleri ve hizmet sektöründeki dinamizmi vurgulamak amacı ile etkinlik ve fazlası anlamına gelen “Event&More” tercih edildi. 

Kurumsal kimlik çalışması, gruba bağlı konsept tasarım Ajansı New Dimensions tarafından yürütülen ve Umut Başaran imzalı Tourismo’nun yeni logosu modern ve dinamik tasarımı ile dikkat çekiyor.



Tourismo Hakkında ;

Müşterilerine en doğru çözümü, en son teknolojiler ile sunmayı amaç edinmiş olan Tourismo, tasarımdan teknik kuruluma, catering’den marka deneyimi ve stratejiye dek uzanan geniş bir yelpazede kapsamlı hizmetler vermektedir. Tourismo’nun çalışma ilkeleri ve felsefesine göre, markaların kendilerini nasıl tanımladığının yanı sıra, müşteri ve hedef kitleleriyle kurulan bağ, yaratılan deneyim ve algının en önemli etkenleridir. Bu deneyim ise en etkili pazarlama aracıdır.

Kurulduğu tarihten bu yana yüzlerce firmaya, binlerce proje üreten ve çeşitli etkinliklerde milyonlarca kişiyi ağırlayan firma, ellinin üzerinde farklı ülkede çeşitli operasyonlar gerçekleştirdi. Tourismo kurucu başkanı ve CEO’su Cemal Kızıltan, şirketin sahip olduğu en büyük değerin, ekiplerinin yaratıcılığı ve yaptıkları işe bağlılıkları olduğunu ifade etmektedir. 

Sektördeki rakiplerinden farklı olarak, kendi grup markalarının desteği ile üst düzeyde proje ve hizmetler sunan, bu özellikleri ile farklı bir iş kültürü oluşturan Tourismo, Azerbaycan ve Dubai’deki temsilcilikleri ile etkinlik sektöründe önde gelen kurumlardan biri olarak kabul ediliyor.

Tourismo CEO’su Cemal Kızıltan; “30. Senemize yaklaşırken yeni trendlere uyum sağlayan, hep genç kalmayı başaran ve dinamik bir marka olarak iddiamızı sürdürüyoruz. Yirmi beşinci senemizde Türk Turizmine damgasını vuran duayenlerin hikayelerini yeni girişimcilerle paylaşmak amacıyla İlkler ve İzler kitabını yayınlayarak sektörümüzün pek alışık olmadığı bir Ahde Vefa örneği sunmuştuk. Otuzuncu yılımızda yine fark yaratabileceğimiz, sektörde iz bırakacak ve gençlere ilham verecek farklı bir proje yapmak üzere çalışmalara başladık” sözleri ile turizm sektörüne ve işine duyduğu bağlılığı dile getirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum