10 Ocak Ay Tutulması hangi burcu nasıl etkileyecek?

İçinde bulunduğumuz hafta belki de senenin en önemli haftası. 10 Ocak’ta gerçekleşecek olan Ay Tutulması'nın hemen ardından, 12 Ocak’ta 33 senede bir meydana gelen çok önemli bir görünüm yaşayacağız. Büyük öğretmen Satürn ile değişim dönüşüm gezegeni Plüton’un Oğlak burcunda meydana getireceği kavuşum hepimizin hayatının bazı alanlarında kökten değişimlere sebep olacak. //

10 Ocak Ay Tutulması hangi burcu nasıl etkileyecek?
07 Ocak 2020 - 10:40


"Hayatım nereye gidiyor? Ne istiyorum? Duygularımın sesini mi dinlemeliyim, mantığımın mı?" gibi sorular kafanızı meşgul ediyorsa endişelenmeyin. Belki de uzun bir süreden sonra ilk defa hayatınızı değiştirebilecek gücü kendinizde bulacaksınız.

 

Oğlak - Yengeç aksının 20 derecesinde gerçekleşecek olan bu tutulma, Oğlak burcunun 22 derecesine kavuşuma ilerleyen Satürn ve Plüton ile de çok güçlü bir etkileşim içinde olacak. 

 

Oğlak burcundaki gezegenler değişime direnmemek, sorumluluktan kaçmamak, zorluklara göğüs gerebilmek gibi kişilik özelliklerini ön plana çıkarırken, Ay’ın Yengeç burcundaki konumu kişisel hedeflerimize ilerlerken duygularımızı göz ardı etmememiz gerektiğini anlatıyor.

 

Hem ülkemizde hem dünyada gündemin yoğun olduğu bu hafta aslında 2020’de genel olarak hangi temaların baskın olacağını gösteriyor.

 

Gökyüzünde de gündem bu kadar yoğunken Satürn - Plüton kavuşumunu ayrı bir yazı ile anlatmak çok daha doğru olacak. Bu yüzden gelin hangi burç bu tutulmadan nasıl etkileniyor, onu konuşalım. Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın.

 

 






Koç ve yükselen Koç:

Koç ve yükselen Koç:



 

Haritanızın aile ve kariyer alanlarında etkili olacak olan Ay Tutulması ev ve iş hayatınızda yolunda gitmeyen her ne varsa sonlandırabilmenizi sağlayacak gökyüzü desteğini sunuyor. İş veya ev değişikliği gibi konular gündeme gelebilir. Bir süredir ev arayışı içerisindeyseniz veya evinizi satmayı düşünüyorsanız bu hafta itibariyle sonuca ulaşabilirsiniz. Kariyer hayatınızın baskısını aile hayatınıza yansıtmamalısınız.

 





Boğa ve yükselen Boğa:

Boğa ve yükselen Boğa:



 

İthalat - ihracat alanlarında faaliyet gösteren Boğa’lar için bu hafta çok önemli. Önümüzdeki 6 ayda iş çevrenizle aranızdaki iletişiminizi doğru yönettiğiniz takdirde başarıya ulaşabilirsiniz. Tez, rapor, ödev gibi akademik bir çalışma ile meşgulseniz bu dönemde karşınıza çıkabilecek problemlere ve engellere karşı hazırlıklı olun. Kardeşleriniz, kuzenleriniz, komşularınız gibi yakın çevre üyelerinizle ilgili meseleler gündeminizi meşgul edecektir.

 





İkizler ve yükselen İkizler:

İkizler ve yükselen İkizler:



 

Para evinizde meydana gelecek olan Ay tutulması finansal konuları bir kez daha gündeminize taşıyor. Süregelen finansal problemlerinizin çözümü için bu dönemi bütçe planlaması yaparak değerlendirmelisiniz. Maddi kaynak arayışındaysanız bu hafta çözüme ulaşabilir. Kendi değerinizi sorgulayabileceğiniz bu dönemde kriterinizin parayla satın alınabilecek şeyler olmamalı.

 

 





Yengeç ve yükselen Yengeç:

Yengeç ve yükselen Yengeç:



 

Burcunuzda meydana gelecek olan Ay tutulması kendinizi her zamankinden daha duygulu hissetmenize sebep olabilir. Duygusal yönünüzün çevreniz tarafından kabul görmediğini hissettiğiniz bu dönemde aklınız ile kalbiniz arasında kalabilirsiniz. Evliyseniz, ciddi bir ilişkiniz varsa, veya ortaklaşa iş yaptığınız kimseler varsa bu dönemde ilişkileriniz hassas olacaktır. İlişkilerinizde kopuşlar yaşayabileceğiniz bir dönemden geçiyorsunuz, hayatınızda kalmasını istediğiniz kişilerle olan diyaloglarınızda dikkatli olmalısınız.

 

 





Aslan ve yükselen Aslan:

Aslan ve yükselen Aslan:



 

Bilinç altınızı ve psikolojinizi yöneten 12. evinizde meydana gelecek olan Ay tutulmasının etkisiyle kendinizi huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Bu dönemde hiç bir şeye yetişemediğinizi düşünebilir, hayatı kaçırdığınız hissiyatına kapılabilirsiniz. Satürn - Plüton kavuşumunun sorumluluklarınızı arttırdığı bu dönemde kendinize dönmek pek kolay olmayacak. Siz yine de önemli olanın ruhsal ve bedensel sağlığınız olduğunu unutmayın.

 

 





Başak ve yükselen Başak:

Başak ve yükselen Başak:



 

Arkadaşlar ve sosyal çevre alanınızda gerçekleşecek olan Ay tutulması sosyal hayatınıza hareket getiriyor. Hem arkadaş çevrenizde hem aşk hayatında gündeminizin yoğun olduğu bu dönemde kontrolünüz dışında dramalara çekilebilirsiniz. Arkadaş çevrenizden birinin size ilgisi olduğunu fark edebilir, veya arkadaş çevrenizden birine ilgi duymaya başlayabilirsiniz. İlişkilerinizdeki belirsizlikler bu hafta itibariyle sonuca ulaşacaktır.

 





Terazi ve yükselen Terazi:

Terazi ve yükselen Terazi:



 

Haritanızın kariyer evinde meydana gelecek olan Ay tutulması, aile hayatınız üzerinde de büyük etkilere sebep olacak. Aile hayatında karşı karşıya kaldığınız stresli durumlar kariyer hedeflerinizi yeniden belirlemenize sebep olabilir. Bu dönemde iş hayatına yönelik alacağınız duygusal kararlar almaya yatkınsınız. Önemli bir karar almadan önce biraz durup düşünmeniz sağlıklı olacaktır.

 

 





Akrep ve yükselen Akrep:

Akrep ve yükselen Akrep:



 

Yengeç burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması inançlarınızı sorgulamanıza sebep olabilir. Din ve felsefe gibi konulara ilginiz artabilir. Öğrenciyseniz bu dönemde akademik hayatınıza biraz daha fazla efor sarf etmeniz gerekebilir. Hukuki meseleleriniz varsa bu hafta itibariyle daha hızlı ilerleyecektir.

 

 





Yay ve yükselen Yay:

Yay ve yükselen Yay:



 

2018’den beri gündeminizde olan krediler, borçlar, faizler gibi konular bu dönemde daha da önem kazanacaktır. Kredi, burs, nafaka, miras gibi konularda devam eden süreçleriniz varsa önümüzdeki dönemde sonuçlanacaktır. Gelir paylaşımı ile ilgili meselelerde çıkacak tatsızlıklar gündeminizi meşgul edebilir. Gelir - gider hesabı yapmanın tam sırası.

 

 





Oğlak ve yükselen Oğlak:

Oğlak ve yükselen Oğlak:



 

Karşıt burcunuzda gerçekleşecek olan Ay tutulması, burcunuzda seyahat eden Satürn, Plüton ve Merkür ile etkileşim içinde olacak. Hayatı mantık çerçevesinde analiz ettiğinizi ve hedeflerinize emin adımlarla ilerlediğinizi düşünürken duygularınız tarafından ele geçirildiğinize tanık olabilirsiniz. Bu dönemde ikili ilişkilerde dengeyi bulmak kolay olmayacak. Duygularınızı bu kadar yoğun yaşadığınız bir dönemde çevreniz tarafından katı ve duygusuz olmakla suçlanabilirsiniz.

 

 





Kova ve yükselen Kova:

Kova ve yükselen Kova:



 

Yengeç burcundaki Ay tutulması sizin günlük rutinler, çalışma hayatı ve sağlık konularını yöneten 6. evinizde meydana gelecek. Bedensel sağlığınıza her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gereken bu dönemde, ruh sağlığınızı da göz ardı etmemelisiniz. Uzun süredir sağlığınızı ihmal ediyorsanız check up yaptırmanız faydalı olabilir. Daha sağlıklı yaşama kararı alabilir, size zarar verdiğini düşündüğünüz alışkanlıklarınızı bu dönemde terk edebilirsiniz.

 





Balık ve yükselen Balık:

Balık ve yükselen Balık:



 

Yengeç burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması sizin 5. evinizde etkili olacak. Sosyal çevrenizde karşı karşıya kaldığınız problemli durumlar kendinize ve hobilerinize daha fazla zaman ayırma kararı almanıza sebep olabilir. Sanatla ilgilenen Balık’lar için ilhamın yüksek olacağı, yaratıcı bir dönem başlıyor. Aşk ve flörtler konusunda belirsizlikler sona eriyor.

 Ecesu Serbes

YORUMLAR

  • 0 Yorum