10 Şubat Kova burcunda Yeni Ay burç yorumları

10 Şubat 2024 Kova burcunda Yeni Ay burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor? Astroloji: 10 Şubat Kova Yeni Ayı burç yorumları

10 Şubat Kova burcunda Yeni Ay burç yorumları
10 Şubat 2024 - 09:22 - Güncelleme: 11 Şubat 2024 - 11:47

Yeni Ay’ın genel etkileri:

Kova Yeni Ayı sürecinde geçmişi gelecekle uzlaştırmayı öğreneceğiz. Bireysellik ve özgürlük hepimizin ana gündem maddesi olacak. Sosyal haklarımızı ve hayatımızı, özgürlüklerimizi, otoriteyle ilişkilerimizi, bilim ve teknolojiyle ilgili önyargılarımızı, doğru bildiğimiz yanlışları konuşacağız. Kendimizde veya dış dünyada güç ve üstünlük diye nitelediğimiz ne varsa onunla sınanacağız. Gözümüzde büyüttüğümüz ya da değerini bilemediğimiz insanlarla ilgili bir tür uyanış yaşayacağız. Yeniye yer açmak için eski düşüncelerden, inançlardan, alışkanlıklardan, çevrelerden kopmamız gerekiyor. Kova yeniayında beklenmeyen, aniden gelişen pek çok durum ortaya çıkabilir.

Yeni Ay burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burç yorumları

Koç burç yorumları: Nereye ait olduğumuzu sorgulayabileceğimiz önemli bir sürece giriyoruz. Ortak inançlara, ideallere sahip olduğunuz kişilerle yaptığınız işlerde büyük başarı elde edebilirsiniz. Kariyer hayatınızdaki durağan dönem sona eriyor. Bireysel başarılar elde etmek, varlığınızı anlamlı kılacak bir hayat sürmek için yeniden kolları sıvamak zorundasınız. İkili ilişkiler (evlilik, ortaklık) konusunda önemli kararlar alıp, hayata geçirmek isteyeceksiniz. Sıra dışı konuları olan bir organizasyona dahil olabilirsiniz veya hayatınıza yeni insanlar katılabilir. Bu tanışıklıklar finansal durumunda ani gelişmeler yaratabilir.

Arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Yeni gruplara da dahil olabilirsiniz. Beklenmedik harcamalar ya da beklediğiniz bir paranın gecikmesi yaşanabilir. İş hayatınızda ise karşılaşacağınız fırsatları değerlendirmeye çalışın. Evlilik, ortaklık, arkadaş çevrenizin değişmesi nedeniyle maddi-manevi büyüme yaşayabilirsiniz. Çevre değişimleri yapmak, yeni bir işe başlamak, işle ilgili konularda önemli adımlar atmak, sosyal çevreniz ile ilgili verilecek önemli kararlar bu Yeni ayın konusu olacak.

Arkadaş çevrenizle birlikte katılacağınız organizasyon, davet ve projeler sizi epey meşgul edebilir. Dostlarınızdan beklenmedik düzeyde sevgi ve ilgi görebilirsiniz. Yeni gireceğiniz çevrelerde kalıcı sağlam ilişkiler kurma fırsatınız bulunuyor. Mesleğinizden elde ettiğiniz kazançlarınız artabilir. Beklediğiniz yüklü miktarda para varsa eğer elinize geçebilir. Sosyal medya ve internet bağlantılı çalışmaya başlamak için destekleyici bir dönem.

Bu Yeni ay dönemi yeni kararları, beklenmedik bazı koşulları ve durumları da içerebilir. Sosyal çevre, beklentiler ve arkadaşlarla ilgili konularda yeni kararlar alınabilir. Kişisel konularda ani adım atmamaya özen göstermelisiniz. Bir dönüm noktasında olduğunuzu düşünebilirsiniz. Ancak dönüm noktası, dönebileceğiniz hatalar ya da zararlardadır. Bunu fark etmelisiniz. Geleceğe yönelik hedeflerini gözden geçirebilir, bu yolda kendine bir yol haritası oluşturabilirsin.

 

boğa burcu

Boğa burç yorumları

Boğa burç yorumları: Nasıl bir kariyer hayatı, iş yaşamı istiyorsunuz? Bir türlü cesaret edemediğiniz, iş tekliflerine bu defa evet diyebilirsiniz. Konfor alanınızdan çıkmanın vakti. Yeni işiniz, ortaklarınız sayesinde toplumsal imajınız tamamen değişebilir. Size bu dönem sezgileriniz, rüyalarınız yol gösterecektir. Evcil hayvanların bakımına yada günlük işlere fazla odaklanıp gözünüzün önünü göremez hale gelmiş olabilirsiniz.

Biraz geriye çekilip hayatınızda değişiklikler yapmanız gereken konuları gözden geçirin. Yeni ay öncesinde kadersel olarak iş ve aile ortamlarında yaşayacağınız konu ve olaylar tam da Yeni ay zamanı farklı değişik ve sürpriz kararlar almanıza neden olabilir köprüleri hemen yakmayın. İşinizle ilgili konularda daha görünür olacağınız bu yeniay döneminde yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Kimseyle güç savaşına girmemeye çalışın. Yeni bir eğitim ya da seyahat gündeme gelebilir.

Kariyerinizde uzun süredir verdiğiniz çabaların karşılığı gelmeye başlayabilir. Bundan sonraki süreçlerde hedeflerinizi yapılandırmanız, gerçekçi planlar yapmanız gerekebilir. Terfi, zam alabilirsiniz. Sizi seven, faydalı bağlantılar kurmanıza vesile olan dostlarınızı arkanıza alarak başarı kazanabilirsiniz. Özgürlük, şan ve şöhret kazanabilirsiniz. Sizi ilerletmeyen, misyonunun dışına çıkmış ilişki ve ortaklıklarda araya mesafe koyabilirsiniz.

Bu Yeni Ay dönemiyle birlikte eski kalıplar yıkılıyor ve yeni başlangıçlara alan açılıyor. Kariyer konusunda ani bir gelişme kapıda olabilir. Arkadaş grupları içinde ilişkilerinizde aldanmalara açık bir dönemde olabilirsiniz. Kariyerinizde parlama, hedeflerinizi ve amaçlarınıza başarıyla ulaşma fırsatı, toplumsal duruşunuz, iş teklifi, terfi, yeni başlangıçlar, kaderinizi etkileyen önemli olaylar ve değişimler, aileniz ve annenizle olan ilişkileriniz gibi konularda yeni deneyimler yaşatabilir.

 

ikizler burcu

İkizler burç yorumları

İkizler burç yorumları: Yurt dışında yaşamak, uzaklarla iş ve ticaret yapmak için yaptığınız planlarda önemli bir yol ayrımına geldiniz. Eğitim, ticaret, seyahat veya taşınma nedeniyle uzaklara gidebilirsiniz. Hayat görünüşünüz değişti, beklentilerinize uygun cesur adımlar atmalısınız. Rüzgarın sizi savurmasına izin vermeyin, sizi mutlu eden işi yapın, ortamda bulunun vb. Dernekler, gruplar, sosyal ortamlar, organizasyonlar içindeki görev ve sorumluluğunuzun artacağını söyleyebiliriz. Aşk ve çocuklarla ilgili konularda hareketlilik beklenebilir.

Yurt dışıyla ilgili durumların, hukuki konuların ya da seyahatlerin ön planda olacağı bir yeniay süreci. Gizli kalmış olaylar bir anda ortaya çıkabilir. Sürüncemede kalan konuları da netleştirebilirsiniz. Gereksiz harcamalarınızı kontrol altına alabilirsiniz. Kendinize yatırım yapmak adı altında yanlış uygulamalar yaptığınızı görüp bunlardan vazgeçebilirsiniz. Bir doğruya ulaşmak, yanlıştan vazgeçmekle başlar. Yeni doğrularınıza ilk adımı bu günlerde atabilirsiniz.

Yabancılar, sosyal medya, eğitim, hak ve hukuk konularında uzun zamandır gösterdiğiniz sabrın karşılığını almaya başlayabilirsiniz. Uzaklarda kalan uzun süredir görüşemediğiniz dostlarınızdan haber alabilirsiniz. Kimileriniz iş sebepli seyahate çıkabilir, taşınma süreciniz varsa eğer tamamlayabilirsiniz. İlişkilere dair olumsuz edindiğiniz yargılarınızı çürütecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Bu yeni ay dönemi önünüzdeki fırsatları görmeyi başarmanız için adeta uyanışa geçiriyor sizleri. Birçok konuda yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Belki başka bir ülke kültür yurt dışında seyahat etme veya öğrenim görme şansını yakalayabilirsiniz. Yeni fikirlere, orijinal bakış açılarına açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Kendinizi günlük rutinler içinde zaman zaman gergin ve mutsuz hissedebilirsiniz. Bir doğruya ulaşmak, yanlıştan vazgeçmekle başlar. Yeni doğrularınıza ilk adımı bu iki haftalık süreçte atabilirsiniz.

 

yengeç burcu

Yengeç burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Maddi ve manevi ortaklıklarınızı gözden geçirmek, gelir-gider dengesi kurmak isteyeceksiniz. Verdiğiniz koşulsuz sevgi, para, emek, dostluk katlanarak size geri gelecektir. Sırların ortaya çıktığı, sizi zorlayan koşulları değiştirmenin yolunu bulduğunuz önemli bir dönemdesiniz. Şimdiye kadar yaptığınız işten farklı işler yapmanız, farklı coğrafyalarda iş-ticaret şansı yakalamanız söz konusu olabilir. Ev ve aile ortamında da neşe ve keyfin arttığı bir dönemdesiniz.

Hayatınızda kriz yarattığını düşündüğünüz konulara farklı yaklaşıp çözüm getireceksiniz. Özellikle de maddi konularda daha rahat hissedeceksiniz. Arkadaşlar arasında beklenmedik gerginlikler yaşanabilir. Para işleriniz varsa arkadaşlarınızla beraber çalışıyorsanız bu dönem beklenmedik durumlara karşı dikkatli olun. Hiç hayal edemeyeceğiniz bazı olaylar arkadaşlarınız tarafınızdan size de gelebilir. Gizli kalan, farklı anlatılan, üzerinize gelindiğini düşündüğünüz konularla ilgili bazı haberler alabilirsiniz. Bunlar karşısında soğukkanlılığınızı ve sağduyunuzu kaybetmemeniz önemli olacaktır.

Finansal ve psikolojik düzlemde baskıları aşabilir, özgürlüğünüzü ilan edebilirsiniz. Üzerinize düşmeyen sorumluluklardan feragat etmeniz gerekebilir. Kredi, borç, miras, vergi ve SGK konularında sorumluluk alarak yeni başlangıç yapabilirsiniz. Toksik ilişkileri geride bırakma zamanı gelmiş olabilir. Başka kişileri sırtınızda taşımaktan vazgeçmeniz sizi ruhsal olarak hafifletebilir. Terapiste gidebilir veya cerrahi işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

İş-meslek alanında ilerlemek, büyümek için fırsatlar yakalayabilirsiniz, riskleri iyi analiz edin. Borçlar, sigortalar, krediler, miras gibi konularda oldukça şanslı bir dönem içerisindesiniz, ileriye dönük yatırımlar için oldukça avantajlı bir dönem. Bu yeni ay sizlere önümüzdeki dönemler için kendi ayaklarınız üzerinde güçlü kalabilme fırsatları sunacaktır. Yeni seçenekler, işler, kazanımlar ve ortaklıklar konusundaki şansınızı iyi değerlendirmelisiniz.

 

aslan burcu

Aslan burç yorumları

Aslan burç yorumları: İlişkilerde, ortaklıklarda ileri adımlar atmak isteyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Evlenme kararı almanız veya yeni bir ortaklık anlaşması imzalamanız beklenebilir. Hukuka intikal etmiş konularda olumlu gelişmeler olabilir. Nihayet adalet yerini buldu diyeceğiniz bir döneme adım atıyorsunuz. Hayallerinize, ideallerinize ulaşmak için atacağınız adımlar olumlu sonuçlanacaktır. Yurtdışı iş, eğitim, tatil, ticaret fırsatları yakalayabilirsiniz. Ertelenen planları uygulama kararı alabilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili de sevindirici güzel haberler alabilirsiniz.

İkili ilişkilerinizde radikal kararlar alabileceğiniz bu yeniay sürecinde kariyer hayatınızda da beklenmedik gelişmeler gündemde olacak. Çalışma arkadaşlarınızdan destek alacaksınız. Sağlıkla ilgili de olumlu gelişmeler sizi rahatlatacak. Önce bir şeyler bitiyor gibi görünebilir tam da bu Yeni ay zamanı, sonrasında değişimlere ayak uydurabilirseniz güzel olasılıkların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Bu hem ilişkiler hem iş birlikleriniz için geçerli olacak. Taşınmayı düşünüyorsanız bir kontrat yapacaksanız yine beklenmedik durumlara hazır olmanız gerekebilir.

Evlilik ve ortaklıklarınızda ertelediğiniz görmezden geldiğiniz sorumluluklara sahip çıkmaya, koşulları gerçekçi biçimde değerlendirmeye ve yapılandırmaya başlayabilirsiniz. Sizden beklenmedik davranışlar ve tuhaf seçimlerle insanları şaşkına uğratabilirsiniz. Davalar, danışmanlıklar ve iş görüşmeleri gündeminizde sıklıkla yer edebilir. Otorite figürleriyle anlaşmazlık yaşıyorsanız çözüme kavuşmaya başlayabilir. Çevrenizde kim dost kim düşman daha rahat görebilirsiniz.

Hukuksal ve sosyal açıdan önemli geri dönüşler alabilirsiniz. Yeni ilişkiler, anlaşmalar ve işbirlikleri, hedef kitle belirleme konularında kapınızı birtakım sürprizler çalabilir. Kariyer konusunda krizli ve kırılmalı bir dönem olabilir ve ani gelişmeler yaşanabilir. Fevri çıkışlar, ani kararlardan kaçındığınızda daha sağlıklı sonuçlar alacağınızı söylemek mümkün. Bırakmanız ve “hayır” demeniz gereken konulara gereken hassasiyeti gösterdiğinizde bu geri dönüşler sizi memnun edecektir.

 

başak burcu

Başak burç yorumu

Başak burç yorumları: İş ve çalışma hayatınızla ilgili yeni kararlar alıp, uygulamaya koyabilirsiniz. Günlük ritminiz artık değişiyor. Sağlık, beslenme konusunda titizlik göstermeniz gereken bir dönemden geçmektesiniz. Miras, nafaka yoluyla, ortaklarınız aracılığıyla dışarıdan gelen (borç, kredi) her hangi bir destekle maddi büyüme yaşayabilirsiniz. Bu yeni ay döneminde bireysel çabanızla elde ettiğiniz, edebileceğiniz kazançlar hakkında da düşünmelisiniz. Maddi-manevi değerlerinizi arttırmak, büyütmekle ilgili önemli teklifler, fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Günlük akışınızda, beslenme düzeninizde ya da çalışma ortamınızda bazı değişimler yapmak isteyeceksiniz. Uzaklarla ya da eğitimle ilgili konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Yeniay sürecinde yaratıcı yönünüzü kullanmaya gayret edin. Partnerinizle birlikte hem finansal olarak hem de planlarınız dahilinde pozitif gelişmeleriniz olabilir. Bu da size oldukça iyi gelecek. Hayatınızda bir insan yoksa yeni biriyle tanışma potansiyeliniz yüksek.

Tüm düzeniniz değişebilir ve yeni görevler edinebilirsiniz. Sağlığınız veya iş hayatınızla ilgili uyarıları görmezden geldiyseniz eğer stres yaratan bazı durumlarla karşı karşıya kalabilir ertelediğiniz işlerden kaçamayabilirsiniz. Sürpriz iş teklifleri alabilir, teknoloji veya yurt dışı bağlantılı çalışmaya başlayabilirsiniz. Çalışma ortamınız ve rutinlerinize sizi esir bırakan koşullar bitebilir.

 

Yanlış anladığınız, reddettiğiniz, önyargılı olduğunuz ya da fazlaca tutunduğunuz bir şeylerin sizi yanlış bir noktaya ve düşünceye taşıdığını fark edebilirsiniz. Bu farkındalık size bir değişim getirecektir. Gereğinden fazla yük ya da dert edindiğiniz, zamanınızı yönelttiğiniz konulardan sıyrılmanızda fayda var. Yeni gündemlere ve işlere olan önyargılarınızdan da kurtulmalısınız. İşin içine yarım kalan meselelerin de girmesiyle bir ileri bir geri yapıyor olmak canınızı sıkabilir. Yorulduğunuz anda dinlenmek ve yepyeni bir düzenin detaylarını hazırlamak, durumu kısa süre toparlamanız için size yardımcı olacaktır.

 

terazi burcu

Terazi burç yorumları

Terazi burç yorumları: Hayattan daha fazla keyif alabileceğiniz bir döneme girdiniz. Aşk hayatı, çocuklar konusunda olumlu gelişmeler yaşanabilir, haberler alınabilir. Sözleşmeler, anlaşmalar, evlilik-ortaklık konularında iyileşme yaşanabilir. Yeniay hayatı daha keyifli hale getirmek için seçenekler sunacak siz yeterki değerlendirin. Genel sağlığınızı, beslenme ve sporu merkeze alın. Dış görünüşünüze (güzellik, estetik) daha fazla özen gösterin. Yaratıcı işlere, üretime zaman ayırın. Geleceğe dair planlamalar yapmak, harekete geçmek hayatınızı daha keyifli hale getirecektir.

Aşk hayatınızın ya da çocuklarınızla ilgili konuların ön planda olacağı bir yeniay dönemi. Beklenmedik harcamalar çıkabilir. Riskli durumlardan uzak durmaya gayret edin. Aileyle birlikte olmak, evinizle ilgilenmek size iyi gelecek. İlişkinizin durumu, ilerleyişi, aile hayatınız hakkında yeni kararlar alabilirsiniz. Abartılı tutumlardan, gereksiz hırs ya da endişelerden sıyrılmaya çalışın.

Aşk veya çocuk konusundaki dengesiz durumlar geride kalabilir. Sabırla inşa ettiğiniz yatırımlarınızın sonuçlarını görmeye başlayabilirsiniz. Ortaklarla kendi işinizi yapmaya veya büyütmeye başlayabilirsiniz. Emlak, spekülasyon ve hobilerden gelir elde edebilirsiniz. Evinize yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Yetenekleriniz, özgüveniniz ve zekanız önemli insanlar tarafından fark edilebilir. Sağlıklı beraberliğiniz artık evlilik yolunda ilerlemeye başlayabilir.

İmkanlarınızı doğru ve zamanlı değerlendirmenin önemli olduğunu bu süreçte görebilirsiniz. Bu dönem yapacağınız işlerde veya varsa yatırımlarda bazı zorlanmalar ya da istediğiniz sonuçları elde edememe gibi durumlar olabilir. Koşulları çok zorlamamamız gereken bir dönemdeyiz. Güneş ve Uranüs dik açısı bize diyor ki şartlar ve koşullar elinde değil değişiklik yapman gerekiyorsa yapacaksın o yüzden çok fazla zorlamayın ve değişime açık olun. Bir dengenin değişmesi, o dengeyi sağlayan unsurların değişmesiyle mümkündür. Kendinize bu değişim için fırsat tanıdığınızda, size tanınan fırsatları anlamanız ve işlemeniz de kolaylaşacaktır.

 

akrep burcu burç yorumları

Akrep burç yorumu

Akrep burç yorumları: Aileyi ilgilendiren konularda bir hareketlilik başlayabilir, aile fertlerinin hayatlarında önemli değişiklikler olabilir. Yaşadığınız evi değiştirmek, yeni bir ev almak, taşınmak isteyebilirsiniz. Aile, yuva evlilik hakkında fikirleriniz değişebilir (evlenme, boşanma) önemli adımlar atabilirsiniz. İş hayatında başarı elde ettikçe sağlık ve güzelliğe zaman ayırmak isteyeceksiniz. Hareket halinde olsanız da bir türlü ilerleyememenize neden olan gizli engellerin (görev, kader, program) süresinin dolduğunu söyleyebiliriz. Rüyalar, vizyonlar, sezgiler yoluyla önemli mesajlar alabilirsiniz.

Ebeveynlerinizle ya da evinizle ilgili gelişmeler gündemde olacak. İkili ilişkililerinizde ani kararlar almak isteyebilirsiniz. Fevri hareket etmemeye gayret edin. Kardeşlerle, yakın arkadaşlarla olmak size iyi hissettirecek. Özel hayatınız, evle ilgili konular, aile ortamınızı işin içerisine alacak konularda beklenmedik durumlar karşısında esnek olmaya çalışın.

Aile hayatı, aile işi, evlilik, miras ve emlak konusunda yaşadığınız kısıtlamalar bitmeye başlayabilir. Üzerinize yük gelen fazla bulduğunuz sorumluluklarınıza yakınlarınızdan yardımcı aramaya bulabilirsiniz. Hayatınızın geneline düzen ve disiplin getirebilirsiniz. Bilinçaltınızı anlamak, kaybetme korkularınızı aşmak adına destekleyici bir zaman. Terapi almaya karar verebilirsiniz.

Yaşam düzeniniz için planladığınız ya da planlamanız gereken her şey için doğru zamanın geldiğini düşünebilirsiniz. Şüpheye değil deneyim kazanmaya öncelik vermelisiniz. Hem çalışma hayatınızı hem de ev düzeninizi oturtmak için ikisinin yerini ve zamanını ayırmanızda fayda var. Bu sayede ailenizle aranızdaki sorunların ya da yanlış anlaşılmaların çözümü de hızlanacaktır. Bu Yeni ay size çok önemli dersler öğretebilir. İnatçı olmayı bırakın ve kendinizi değişimin akışına bırakın.

 

yay burcu burç yorumları

Yay burç yorumları

Yay burç yorumları: Kendi sesinizi duymak, sesinizi duyurmak uzun zamandır gündeminiz. Yeniay sosyal medya, yazmak, çizmek vb. sayesinde parlama şansı verebilir. İletişim sorunlarınızın çözülmesi, kardeşten, yakın çevreden gelen destek ana konu olabilir. Kısa süreli seyahatler sizi iyi hissettirecektir. Aşk hayatınız hareketlenebilir, aradığınız aşkı bulabilirsiniz. Yaratımınızın artmasıyla başarı, ilerleme, zenginleşme bekleyebilirsiniz.

İletişimin, sosyalleşmenin artacağı yeniay döneminde seyahat planları yapabilir, yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekecek. Maddi konularda bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Dernekler, gruplar, sosyal çevre aracılığıyla seyahat, eğitim, ticaret şansı yakalayabilirsiniz. Cesaretli adımlar attığınızda hak ettiğiniz değeri göreceksiniz.

Kardeş, kuzen ve komşularınızla ilişkili iletişim sorunları, engelleyici koşullar çözüme kavuşmaya başlayabilir. İlişkilerinizi ilgilendiren radikal kararlar alabilirsiniz. Kararlı ve net tavırlarınız dikkat çekebilir. Yeni bir eğitime başlayabilir ve bazı kişilerle önemli imza/anlaşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Ticari bağlantılarınızı gözden geçirebilir, yeni bağlantılar kurarken bitirilmesi gerekenleri de feshedebilirsiniz.

Yeniliklere açık olmamız, yeni şeyleri başlatmak arzusuyla hareket etmemiz gerekiyor ancak bazen bazı koşullar elimizde olmayabilir. Bir kapı kapanırsa bir diğer kapı anında açılacaktır. Maddi konularda güzel gelişmeler var. Parasal işlerinizde beklenmedik yerlerden güzel adımlar devreye girebilir ve iş hayatınızda esnek yapınızla işlerinizi ne kadar rahat başardığınızı ve bu işlerin sonucunda da ne kadar rahat para kazandığınızı görebilirsiniz. İyi düşünülüp detaylandırılan, emek verilen, geliştirilen ve kalıpların dışına çıkarılan her şeyin faydasını, karşılığını görebilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burç yorumu

Oğlak burç yorumları: Gelirinizi arttırmak için yeni iş, kazanç fırsatları yakalayabilirsiniz. Aile içindeki maddi-manevi sorunların çözümüne yönelik gelişmeler yaşanabilir. Ev almak-satmak rahat yaşayacağınız bir eve taşınmak isteyebilirsiniz. Toplumsal imajınızın değişmesine neden olacak gelişmeler (evlenme, ayrılma, iş-meslek, sosyal çevre değiştirme vb.) yaşanabilir. Kariyer hayatınızla ilgili önemli bir döngüden geçmektesiniz. Maddi-manevi güvende hissetmenize neden olan ortamlarda bulunmaya gayret edin.

Kazançlarınız konusunda daha farklı girişimlerde bulunmak isteyeceğiniz bu yeniay döneminde kendinize olan güveniniz de yüksek olacak. Özel hayatınızda hızlı değişen durumları kontrol altına almaya çalışacaksınız. İyi hissetmenizi ve maddi açıdan güvencede olmanızı sağlayacak kararlar alıyorsunuz. Özellikle hazırlığını yaptığınız, daha önceden girişimde bulunduğunuz konularla ilgili önemli adımlar atabilirsiniz.

Maddi konularda borçlarınızdan kurtulup özgürlüğe kavuşabilirsiniz. Beklediğiniz para elinize geçebilir. Zam alabilir, eğer işsizseniz işe başlayabilirsiniz. Birikimleriniz varsa yeni uzun vadeli yatırım fikirleri cazip gelmeye başlayabilir. Kendinize olan özgüveniniz yaşam canlılığınızda yükselme görülebilir. Değeri yüksek teknolojik ürünler satın alabilirsiniz. Kendinizi şımartmak ve hayatın tadını çıkarmak isteyebilirsiniz.

Parayla ilgili konularda vermeniz gereken önemli kararlar olabilir. bu Yeni ay beklenmedik durum ve koşulları da karşınıza getirecek o yüzden spekülatif işleriniz varsa borsada yatırım yapıyorsanız ya da paranızı bozdurarak bir işe girecekseniz bu dönem risk almamaya özen gösterin. Finansal konularda herhangi bir anlaşmanız bozulursa bunu sıkıntı haline getirmeyin çünkü bu Yeni ay bu koşulları karşınıza getirecek ve buna doğru tepki verirseniz önünüzde yeni kapılar açılacaktır.

 

kova burcu burç yorumları

Kova burç yorumları

Kova burç yorumları: Hayatınızı önemli ölçüde değiştirecek kararlar alabilirsiniz. Beklentilerinize, hedeflerinize ulaşma noktasında fırsatlar dönemindesiniz. Dış görünüşünüzden iş-yaşam alanınıza kadar pek çok şeyi değiştirip, dönüştürme fırsatı elde edeceksiniz. Yazılı-sözlü iletişime dayalı işler yapıyorsanız büyük kitlelere sesinizi duyurma şansı elde edebilirsiniz. Kardeşlere, yakın çevreye dair iyi haberler alınabilir. Kısa seyahatler, ticari kazanımlar gündeme gelecektir.

Kendinizle ilgili önemli değişimler yapmak isteyeceğiniz bir yeniay süreci olacak. Ailevi konularla ilgili gerginliklerde fevri karar vermemeye çalışın. Evinizde daha fazla vakit geçirmek size iyi gelebilir. Güneş’in Uranüs’le bir dik açısı devrede olacağı için bazı değişimler gündeme gelebilir ve bu değişimler sizin istediğiniz yönde olmayabilir. Bu noktada vereceğiniz tepkiler önemli olacak. Fevri tepkilerden kaçınmanızda fayda var.

Hayatınızda yeni bir sayfa açılabilir. Fiziksel ve duygusal olarak kendinize dert ettiğiniz durumlar çözülmeye başlayabilir. Dış görüntünüzde yenilik yapabilirsiniz. Kilo verebilir, vücuttaki toksinleri atabilir ve bağımlılıklarınızdan kurtulabilirsiniz. İlişkilerde maddi manevi sorumluluk almanın vakti gelmiş olabilir. Ciddiyetle ele aldığınız konularda önemli kararlar almak, ilk hamleyi gerçekleştirmek gözünüze daha kolay gelebilir.

Zorlandığınız ya da istediğiniz sonucu alamadığınız için hevesiniz kırılmış olabilir. Bu süre zarfında kaybettiğiniz heyecanı ve isteği geri kazanabilirsiniz. Bu yüzden isteklerinizi hatırlamanızda, güncellemenizde ve gerektiği noktada değiştirmenizde fayda var. Eski ya da çıkmaz bir noktada olan ilişkilerinizi sonlandırma zamanı gelmiş olabilir. Özgürleşmek gerçek sizi yaşamaya başlamak için şimdi negatif insanlardan uzaklaşma ve arınma zamanı sizler için.

balık burcu burç yorumları

Balık burç yorumu

Balık burç yorumları: Bütünün hayrına çalışmaktan büyük keyif alacağınız bir dönemdesiniz. Sezgisel mesajlar, ilhamlar, rüyalar yoluyla büyük bir arınma yaşayabilirsiniz. Duygusal ve fiziksel bağımlılıkları geride bırakma konusunda destek görebilirsiniz. Maddi büyüme yaşadığınız oranda paylaşmanız gereken bir dönemdesiniz. Maddi-manevi borçlu hissettiğiniz kim varsa hesabı kapatmayı denemelisiniz. Büyüme, zenginleşme çabalarınıza karşılık almak istiyorsanız eski defterlerin üzerinden geçin. Gerçek bir huzur ve güven ortamına doğru ilerlemektesiniz.

Yeni girişimlere yönelik başlangıçlar yapmadan önceki bir hazırlık süreci gibi düşünebilirsiniz bu Yeni Ay dönemini. İçe dönerek kendinize dair değerlendirme yapmak isteyebileceğiniz bir dönemdesiniz. Mesleki konular özel hayatınızda yaşanan haksızlıklara dur deme zamanı. Oynanan oyunları bozacak haklılığınızı ortaya koyacaksınız. Kendinize güvenin ve hakkınız için mücadele edin. Artık hayal etmenin de ötesine geçiyorsunuz. Taşınma ya da iş değişikliği, anlaşmalar, arka planda yürütülecek ya da günlük akışınıza dahil edebileceğiniz yeni fikirler üzerinde durabilirsiniz.

Sizin dışınızda gelişen olayların gündemde olacağı bir yeniay süreci. Gizli kalmış konularla ilgili şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek, yakın çevrenizden fikir almak size iyi gelecek. Büyük girişimler konusunda destekli olmayacaksınız. Bu Yeni ay Uranüs’le bir dik açı oluşturuyor. Bu da yakın çevrenizde bulunan insanların hayatında önemli değişimler olabilir anlamına geliyor. Akraba ve kardeşlerinizin kariyerinde, sağlığında oluşacak bu değişimler sizi de etkileyebilir.

 

Ruhsal açıdan içinize dert ettiğiniz, sizi karamsarlığa sürükleyen konular yavaş yavaş çözülmeye başlayabilir. Fazla yüklendiğiniz sorumlulukları üzerinizden atmak isteyebilirsiniz. Bağımlılıklarınızdan kurtulmak adına destekleyici bir dönem. Kilo vermek ve diyet yapmak için kendinizi disipline edebilirsiniz. Gizli düşmanlıklar, arkanızdan çevrilen işler ve kontrolünüz dışındaki gelişmelere dair size zarar veren durumlar varsa eğer artık çözüme kavuşabilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum