18 – 24 Mart 2024 haftalık burç yorumları

Astroloji: 18 – 24 Mart 2024 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

18 – 24 Mart 2024 haftalık burç yorumları
18 Mart 2024 - 10:11 - Güncelleme: 19 Mart 2024 - 09:41

Astroloji: 18 – 24 Mart haftalık burç yorumları. 18 Mart, 19 Mart, 20 Mart, 21 Mart, 22 Mart, 23 Mart ve 24 Mart tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Haftanın genel etkileri:

20 Mart – Güneş Koç burcuna geçiyor: Yeni bir dönem başlıyor; cesur kararlar alacağımız mücadelelerle dolu bir dönem. Ekinoks dönemine gelen bu görünüm; özellikle yeni girişimler, yeni başlangıçlar için en özel dönemdir. Hepimizin daha cesur olacağı, inisiyatifi rahatça alacağı, riskleri görüp kolayla alabileceği bir dönem. Özgürleşmek isteyeceğiz ve “önce ben” diyeceğiz.

 

23 Mart – Mars Balık burcuna geçiyor: Bilinçaltıyla ilgili konulara daha fazla kafa yoracağız. Uykusuzluk yaşayabiliriz. Toplumsal konulara daha duyarlı yaklaşacağız. Ailedeki miras konuşmaları, ipleri koparma noktasına gelebilir. 1 Mayıs’a kadar devam edecek bu süreçte enerjimizin geri çekildiğini hissedebiliriz.

25 Mart – Terazi burcunda Ay Tutulması: Hayatımızda ilişkiler, adalet, denge ve uyum konuları ön plana çıkıyor. Ortaklıklar, evlilikler ve yakın ilişkilerle ilgili aydınlanma ve değişim söz konusu olabilir. Mevcut ilişkilerimizi gözden geçireceğimiz bir dönem. Hak ve adalet arayışımız bu dönemde artabilir, haksızlıklara tepki gösterme eğiliminde olabiliriz. Savaşlar, patlamalar, askeri hareketler, panik yaratan durumlar, gerginlikler, kavgalar, yangınlar, kazalar, maden ocaklarıyla ilgili stresli durumlar gündeme gelebilir.

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burcu 18 – 24 Mart haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta itibariyle kendinizi daha enerjik hissedebilir, daha yüksek bir heyecan içinde olabilirsiniz. Bunu nasıl kullanacağınıza dair birçok fikriniz olabilir. Ama hepsinin temelinde bir yenilik yatması gerektiğinin farkında olmalısınız. Bu yüzden kendini bilmenin önemini göz ardı etmeden hareket etmeye çalışın. Sizin burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Güneş genel astrolojik ifadesi gereği yaşam gücünüz, kendinizi dış dünyada ifade etmeniz ve kişisel meseleler için yoğun bir enerjiye sahip olmanız açısından destekleyicidir.

Kim olduğunuzu dış dünyada ifade etme arzunuz, kendinize olan güven duygunuz yükselir. Özgürce karar verirsiniz. Fiziksel açıdan kuvvetlenir, kendinizi zinde ve sağlıklı hissedersiniz. İlgi odağı olursunuz. Liderlik gücü kazanırsınız. Aktif ve girişimci yanlarınızın fazlasıyla ön planda olması, cesaretle yol almanızı sağlar. Aşk evinizin yöneticisi olan Güneş, burcunuzda ilerlediği sürelerde, sizi çekici kılar. Karşı cins üzerinde etkili olursunuz. Flört etmek, kısa maceralar yaşamak hoşunuza gider. Dönem içindeki etkili görünümler, Güneş geçişini hangi alanlarda ve hangi konular üzerinde değerlendirebileceğinizi, dikkate alınması noktaları anlamamızda son derece önemlidir.

23 Mart tarihinde Mars Balık transiti gerçekleşiyor. Geçmiş konulara, bitmesi gereken durumlara daha farklı bir anlayış geliştirilebilir. Haraketliliğin azaldığı bu dönemde korkularla yüzleşebilirsiniz. Bağımlılıklara da dikkat etmeniz gereken bir dönemdir. İç dünyanızda kendinizle çeliştiğiniz konular olabilir. Bu konulara daha fazla odaklanmak isteyebilirsiniz. İç huzurunuzu bulmak için biraz mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizde arkanızdan iş çeviren kişiler varsa bunlar görünür hale gelebilir.

25 Mart Ay Tutulması ile geride kalan yılda yaşadıklarınız, bozulan ortaklıklar, bunlara rağmen kurulan hayaller ve yapılan işler konusunda yeni bir yol belirleyebilirsiniz. Daha profesyonel olma yolundasınız. Sosyal, hukuksal ve ticari anlamda hareketli bir dönem başlayabilir. Haklının haksızın ortaya çıkması, bu konunun artık gündeminizde yer işgal etmesi son bulabilir. Adil tutumlarınızdan, doğrularınızdan, kendinize de başkalarına gösterdiğiniz anlayışı ve saygıyı gösterme alışkanlığınızdan vazgeçmemelisiniz.

 

boğa burcu

Boğa burcu 18 – 24 Mart haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta itibariyle hazırlık dönemine giriyorsunuz. Bunu sahne öncesi kulisi gibi düşünün. Sahnede ortaya ne koyacağınızı, nasıl hazırlanacağınızı, neler anlatacağınızı düşünüp belirlemek için iyi bir zaman olabilir. Aceleci ya da hırslı olmamalısınız. Bu dönemi ne kadar iyi geçirirseniz şansınız o kadar yüksek olacaktır. Güneş-Koç transiti sizin gibi sağlam adımlar atmayı seven kişiler için bir miktar zorluk içerebilir. Neden mi? Çünkü siz bir adım atmadan önce uzun uzun düşünmeyi tercih eden karakterdeki bir burçsunuz.

Gizli ve bilinmeyen bazı düşmanlıklarla karşılaşmak olasıdır. Bütün bunların farkında olarak çevrenizde bulunan insanlara dikkat etmeli, özel ilişkiniz dahil olmak üzere size ait önemli şeyleri güvenmediğiniz insanlarla paylaşmamalısınız. Sizi tedirgin eden veya kafanızın içini kurcalayan konularda lütfen hoşgörülü ve ılımlı davranmaya çalışınız. İçsel öfkelerin sizi esir almasına izin vermeyin. Bu enerjiyi hedeflerinizle alakalı konularda araştırmalar yaparak, çalışarak, kendinizi gözden geçirme anlamında kullanabilirsiniz.

23 Mart’ta Mars Balık burcunda transit yapıyor. İleri dönük planlar için bir şeyler yapmaya istekli olacaksınız. Sosyal çevreye karşı daha duyarlı davranılacak bu dönemde arkadaşların ihtiyaçları, kişinin ihtiyaçlarının önüne geçebilir. Bu yüzden kişisel alanı korumaya dikkat etmelisiniz. İleriye dönük hedeflediğiniz planlar varsa bunlara yoğunlaşarak kendinize farklı yollar bulabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinde biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Mars tartışma ortamı doğurabilir ve ağzınızdan çıkan kelimeler farkında olmadan karşı tarafı kırabilir. İş hayatınızı ilgilendiren konularda aceleci davranmayın.

25 Mart Ay Tutulması, hayatınızı ve aldığınız kararları size sorgulatabilir. İnsan ilişkilerinde yeni mesafeler söz konusu olabilir. Bu da çalışma koşullarınızı, buradaki beklentilerinizi etkileyebilir. Hak ettiğiniz değeri görme konusunda daha istekli ve heyecanlı olabilirsiniz. Yeni gündem başlıkları oluşturabilir, bir düzenlemeye gidebilirsiniz. Fiziksel duruşunuza, cildinize ve sağlığınıza özen göstermelisiniz. Bazı alışkanlıklarınızın değişmesi gerekiyorsa korkunun, reddetmenin bir anlam ifade etmeyeceğini unutmayın.

 

ikizler burcu

İkizler burcu 18 – 24 Mart haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta dinlenmek, yaşadıklarınızı anlamlandırmak ve değerlendirmek için kendinize zaman açmalısınız. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, etkinlikler düzenleyebilir, yardım faaliyetleri ya da farklı organizasyonlarda yer alabilirsiniz. Yeteneklerinizi göstereceğiniz alanlar sizi daha çok çekebilir. Yeni hedefler belirleyeceğiniz bir sürece giriş yaptınız. Bu zaman dilimi tabiatın uyanışı ve hayatın canlanması demektir.

Aktivite gücünüzü açığa çıkararak ve mücadeleci kimliğinizi ön plana alarak hırsla başarıya odaklanabilirsiniz. Böylece hem moraliniz hem de fiziksel gücünüz yerine gelmeye başlar. Bu dönemde projelerinizi bitirme, yeni hedefler belirleme, yeni bir adım atma yönünde güven duygunuz tamdır. Birçok insanla tanışabilir, fikirlerinizi öne sürebilir, aktif bir dönem geçirebilirsiniz. Yalnız çoğu zaman bir sabırsızlık çabucak adım atma gibi haller hissederseniz, ayarınızı biliniz. Fırsatları zamanında değerlendiriniz. Sosyal hayatta yerinizi alınız. İlişkilerinizi güçlü tutunuz.

23 Mart tarihinde Mars Balık burcuna geçiş yapıyor. Kariyer hayatıyla ve üstlenilmiş sorumluluklarla ilgili olaylara farklı yaklaşmak mümkün. Bu dönemde daha önce farkına varamadığınız noktaları görebilirsiniz. İş hayatında gerçekçi hedeflerle ilerlemeye gayret etmelisiniz. İş hayatınızda sorunlar varsa bunların üzerine düşünmek isteyebilir ve kendinize yeni bir iş bulmak isteyebilirsiniz. İşi olmayanlar ise kısa Mars transiti süresince içinize sinen bir iş bulabilirsiniz. Patronlarınız varsa onlar ile aranızda var olan iletişim giderek güçleniyor.

25 Mart Ay Tutulması ile başkalarına verdiğiniz değerin heba edildiğini gördüğünüz durumlar karşısında daha fazla sessiz kalmamanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Tepki göstermediğinizde, hakkınızı aramadığınızda suistimale ve kandırılmalara açık hale gelebilirsiniz. Geçmişte bunun örneklerini yaşadıysanız o günkü ruh halinize bir daha dönmemek için bugün daha farklı davranmalısınız. Duygusal konularda kararlar alabilir, evlilik, ailenizi büyütmek gibi gündemler oluşturabilir. Sizi mutlu eden şeylerin değiştiğini görebilirsiniz. Bir şeylerin değişmeye başladığını hissettiğinizde, bunun boşuna olmadığını ve artık zamanınızın geldiğini göreceksiniz.

 

yengeç burcu

Yengeç burcu 18 – 24 Mart haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta itibariyle yeni bir düzene girdiğinizi hissedebilirsiniz. Hukuki süreçler, resmi işlemler, başvurular, iş kurmakla ilgili fikirler, ailenizin istekleri ya da ihtiyaçları gibi konular gündeminizde yer bulabilir. Tıkanan, ilerlemeyen veya sonuç vermeyen her şeye müdahale ederek hakkınız olanı, merak ettiğinizi alabilirsiniz. Zam, terfi, yer değişikliği, düzen kurma gibi konularda beklediğiniz haberler gelebilir. Fark edilmediğinizi düşünürken herkesin gözünün sizde ve yaptıklarınızda olduğunu görebilirsiniz.

Güneş Koç seyahati; kariyer hayatınız, mesleki faaliyetleriniz, toplum içindeki konumunuzu belirleme yönünde gayet destekleyici ve son derece kuvvetlendirici bir enerjiye sahiptir. Çünkü geçtiği alan hem kendinizi ifade edebilmeniz hem de yeni başlangıçlarda bulunmanızda size kuvvet verir. Yengeçler bu dönemi olumlu yönde değerlendirmek istiyorlarsa bir hedef belirlemeleri ve bu hedefi gerçekleştirmek yönünde istekli olmalıdırlar. Belirli bir alanda odaklanarak, girişimci düşünerek kafanızın içindekileri yürürlüğe koyabilirsiniz.

23 Mart’ta Mars Balık burcuna geçiyor. Ticari, akademik ya da hukuki konularda daha iyimser davranmak mümkün. Bu dönemde hayata bakış şeklini değiştirmeye yönelik adımlar atılabilir. Olaylara pembe gözlüklerle bakarken gerçekleri kaçırmamaya dikkat edilmeli. Tamamlamanız gereken konular varsa Mars transiti sayesinde tamamlama fırsatı elde edeceksiniz. Kendinize olan güveniniz yerine gelecek ve çevrenizdeki insanlara düşüncelerinizi net bir şekilde açıklayabileceksiniz. Hayat görüşünüzü değiştirebilir kendinize katkı da bulunacak farklı şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

25 Mart Ay Tutulması, önemli kararları beraberinde getirebilir. Her seçim bir vazgeçiştir ve her vazgeçiş bir kararın altyapısıdır. Kendinizi bu yönde geliştirdiğinizde eskiden korktuğunuz, kaçtığınız durumların bir anlam ifade etmediğini görebilirsiniz. Bu yılın sonuna kadar yaşayacaklarınızı, bunları yaşayacağınız ortamı ve o yuvayı hazırlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Aile ilişkileriniz, eş seçiminiz, yaşam tarzınız ve koşullarınız konusunda eskisinden farklı bir sistem üzerinde gitmeniz gerekebilir. Gayrimenkul işlemleri, ev sahibi olma, evde değişiklik, dekorasyon gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

 

aslan burcu

Aslan burcu 18 – 24 Mart haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Şansınızın yüksek olduğu bir döneme giriyorsunuz. Bunu değerlendirmek için çok vaktiniz olduğunu düşünürken günlerin geçtiğini, fırsatların kaçtığını görebilirsiniz. Bu yüzden yaşadığınız her anı doğru bir şekilde değerlendirmeye odaklanmalısınız. Resmi işlemler, seyahat planları ve hukuksal konularda hızlı sonuçlar alabilirsiniz. Beklemede kalan her şeyin önü açılıyor.

Güneş, önümüzdeki bir aylık süreçte son derece güçlü bir enerjiyle çevrelenmenizi sağlayacak. Bu enerji sayesinde kendinizi güçlü bir şekilde dışarıya yansıtmanız, kendinizden emin olmanız mümkündür. Güneş canlılığımızdır, sağlığımızdır, ifade gücümüzdür, güven duygumuzdur. Hayatın güzelliklerini hissedebilme, kişiliğimize uygun kararlar verebilme kuvvetidir. Oturduğunuz yerden başka bir yere taşınmayı düşünebilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Fiziksel anlamda bir hayli enerjik olacaksınız.

23 Mart tarihinde Mars Balık burcunda transit yapıyor. Finansal konularda biraz daha kabullenici bir yaklaşım gündeminizde olacak. Değişim ve dönüşüm adına yapılacak girişimlerden güzel sonuçlar elde edilebilir. Maddi açıdan sıkıntı yaşamayacaksınız. Para giriş çıkışlarınız oldukça hareketli olacak. Mars transiti sırasında biraz dikkat etmeniz de fayda olabilir. Aylık gelir düzenlemesi yapmak isteyebilir ve para giriş çıkışlarını kontrol etmek isteyebilirsiniz.

25 Mart Ay Tutulması, hayatınızın birçok alanındaki dengeleri değiştirebilir. Uyumlu olmaya, özen göstermeye çalıştıkça elinize yüzünüze bulaştırdığınızı düşündüren, emeklerinizi boşa çıkaran durumlara daha fazla boyun eğmemelisiniz. Seçiciliğiniz ağır basabilir. Düşüncelerinizi değiştirin. Eski alışkanlıklarınızdan kurtulmaya çalışın. 2023 yılından bu yana bunu yapmayı başardığınız durumların neticelerini görebilirsiniz. Hayatınıza yeni bir soluk gelmesini istiyorsanız yeniliklerin peşinde olmalısınız.

 

başak burcu

Başak burcu 18 – 24 Mart haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta itibariyle Güneş’in Koç burcuna geçmesiyle artık nihayet parasal konularda yüzünüz gülmeye başlayabilir. Neden yeterli gelemediğinizi, istediğiniz sonuçları neden alamadığınızı daha iyi görebilirsiniz. Bu farkındalık hareket edeceği yeri ve yönü gösterebilir. Cesaretinizi toplayın ve bu sorumlulukları yerine getirmeye odaklanın. Ödemelerinizi tamamlamanız ve düze çıkmanızın yan sıra daha iyi koşullara ulaşmanızın anahtarını bulabilirsiniz.

Eşinizden/ailenizden gelecek destekler, miras, gayrimenkul gibi konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir. Beklentilerinizin karşılanacağı, yaşam koşullarınızın bu değişimden faydalanacağı bir dönemdesiniz. Bazılarınız bir ortakla yollarını ayırabilir. Bazılarınız ise ilişkisinde sorunlar varsa yeter artık diyebilirler. Asıl dikkat edilmesi gereken nokta, sizin ister özel ister parasal isterse başkalarıyla olan her türlü parasal alışverişlerde ve borçlanmalarda riskten uzak durmanız. Önünüzü göremediğiniz, size zarar veren kim veya ne varsa bunları tekrar gözden geçirmeniz tavsiye edilir.

 

23 Mart tarihinde Mars Balık burcunda seyahatine başlıyor. Bu dönem ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında egoyu geri planda bırakarak farkındalık geliştirebilmek için uygun zaman olacak. Sadece karşı tarafı merkeze alarak ilerlememeye dikkat edilmeli. İş yerinizde ortaklarınız ve aşk hayatınızda ki ilişkilerinizle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Mars transiti iletişime geçtiğiniz kişiler ile aranızda sorun yaratabilir bu yüzden iletişim şeklinde olurken biraz daha dikkatli olmanız da fayda var.

25 Mart Ay Tutulması ile değer görmek, kazanmak ve kendini ispatlamak adına verdiğiniz çabaları sonlandırabilirsiniz. Kendinizi heba ettiğiniz ama sonucu yine de değiştiremediğiniz durumlara daha fazla gözünüzü kapatmamalısınız. Kendi yolunuzu çizmeye, değerlerinize öncelik vermeye odaklanmanız gerekebilir. Parasal konularda bunu daha çok deneyimleyeceğiniz gelişmeler olabilir. Beslenme ve yaşam alışkanlıklarınız, iş yapma biçiminiz ve alanlarınız değişebilir.

 

terazi burcu

Terazi burcu 18 – 24 Mart haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta itibariyle Güneş’in burç değiştirmesiyle kendinizi özgüvenli hissedeceğiniz, buna destekler bulabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Harekete geçmek, adım atmakla ilgili tereddütleriniz geride kalıyor. İkili ilişkiler noktasında şansınızı kendiniz oluşturmak isteyebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmanın, hayatınızı örnek bir hale getirmenin zamanı geldiğini düşünebilirsiniz. Girişimci ruhunuz ön plana çıkabilir, bu yönde çalışan kişileri örnek alarak kendi yolunuzu çizebilirsiniz. Ancak ani kararlardan, fevri çıkışlardan uzak durmanız önemli olacaktır.

Bu dönemde partnerinizle sanki birbirinize ayna tutmuş gibi, aranızdaki benzerlikleri veya farklılıkları görebilmeniz mümkün. Hem sürpriz birliktelikler yaşanabilir, hem ani kopuşlar meydana gelebilir. Kafamız biraz dağılabilir. Bir yandan sağlığımız, iş hayatımızla ilgili meseleler üzerinde düşünürken, diğer taraftan başlayacak bu aktif enerjiler iki arada bir derede misali, bizi epeyce yoracak gibi. Eğer ilişkinizde üstünü kapattığınız problemler varsa ve ikiniz arasında bitmeyen sorunlar devam ediyorsa ayrılmaya karar verebilirsiniz. Bu kararı karşı taraf veya ortaklaşa verebilirsiniz.

23 Mart tarihinde Mars Balık burcuna geçiş yapıyor. Çalışma ortamında ve gündelik rutinlerde enerjinin azaldığı bir dönem. Zorlanılan alanlarda gerektiğinde olayı akışa bırakmaya gayret edilmeli. Sağlık konularında mevcut şikayetlerle ilgili çözümler bulunabilir. İş hayatınızda büyük bir değişiklikler olabilir. Özellikle girmek istediğiniz yeni bir iş varsa buradan olumlu haberler alabilirsiniz. Sağlığınıza biraz dikkat etmeniz lazım özellikle alerjik olduğunuz durumlar varsa tedbirinizi almanız oldukça fayda olacaktır. İş arkadaşlarınız ile aranızdaki iletişime özen göstermelisiniz.

25 Mart’ta sizin burcunuzda gerçekleşecek Ay Tutulması ile birlikte hayatınızın yeni döngüsünü geliştirmenin yollarını arayabilirsiniz. Bu yönde arayışlarınız zaten varsa şimdi görme, bulma ve uygulama zamanındasınız. Size keskin kararlar aldıran, gözünüzü açan bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bunları geçmişteki tutumlarınızla değil şimdiki aklınızla karşılamalısınız. Zamanınızı iyi insanlara ve iyi konulara ayırmalısınız. Tarzınız, kullandığınız eşyalar ve ürünler konusunda bazı değişikliklere gidebilirsiniz. gergin bir zaman diliminde olabilirsiniz. Sebepsiz yere agresif tepkiler gösterebilirsiniz. Sinirliyken tepki vermemeniz iyi olur. Hayatınızda ani gelişen olaylar meydana gelebilir.

 

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 18 – 24 Mart haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta itibariyle yoğun ve keyifli temponuz olacağı günlere giriyorsunuz. Çalışma ortamınızda dikkatleri çekebilirsiniz. Yaptığınız işlerin görülmesi, iyi etkiler bırakması ve başkalarını da teşvik etmesi sizi motive edecektir. Bu yüzden daha fazlasını yapmaya, koşulları iyileştirmeye hevesli olabilirsiniz. İş arayışları, yenilikler ve planlar gündeminizde yer bulabilir. Enerjinizin yüksek olduğunu düşünebilir ve bunu değerlendireceğiniz alanlar arayabilirsiniz

İş hayatınızda kendi iradenizi kabul ettirmek, sıkı çalışmak ve bulunduğunuz alanda güçlü olmak arzusu duyabilirsiniz. Fakat bu enerjinin acelecilik, çabuk fethetme ve çabuk sıkılma gibi görülen yan etkilerinin bilincinde olmanız gerekmektedir. İş ortamınızda aktif davranarak, sıcak bir dürüstlük içinde olursanız, insanlarla iyi bir diyalog geliştirdiğiniz gibi isteklerinizi uygulamanız da kolay olur. Öne fırlamak, yorulmaksızın hareket etmek, coşkunluk, dinamizm, her işin altından kolayca kalkmak gibi destekleri de hesaba katarsak hakikaten etkili bir süreç gibi gözükse de, bilinçli düzenlemelerde bulunmak çok önemli.

23 Mart tarihinde Mars Balık transiti gerçekleşiyor. Yaratıcı faaliyetlerin son derece desteklendiği bu dönemde enerjinizi çocuklarınızla, keyifli aktivitelerde harcamak isteyeceksiniz. Aşk hayatında hayal kırıklığı yaşamamak için olayları idealize edip etmediğinize dikkat etmeniz önemli. Mars transiti sizi harekete geçirecek ve kendinize yeni hobi alanları yaratabilirsiniz. Sizinle iletişim kurmasını istediğiniz bir kişi varsa olumlu bir dönüş alabilirsiniz. Aşk hayatınız yavaş yavaş hareketlenmeye başlayacak. Kendinizi her ne kadar yeni bir ilişkiye hazır hissetmiyor olsanız da zaman içerisinde aslında hazır olduğunuzu anlayabilirsiniz.

25 Mart Ay Tutulması bazı soru işaretlerinizi ortadan kaldırabilir. Her şeyin yükünü sizin omuzlarınıza bırakan insanlara karşı bir duruş sergilemelisiniz. Gözünüzü gerçeklere ve adil olana dikin. Arkanızdan dönen işleri görebilir, bazı insanların gerçek niyetlerini yeni fark edebilirsiniz. Özellikle eski ilişkilerinizle ilgili konularda bunu daha yoğun bir şekilde yaşayabilirsiniz. Artık hayatınızda yeni olana yer açmanız gerekiyor. Sağlığınıza, özel alanlarınıza, düşünce ve hislerinize, hatta endişelerinize bile olumsuz bir bakış açısıyla yaklaşan herkesten uzaklaşmalısınız. Gündelik hayatınızı yeni bir düzene taşımak için hazırlık yapabilirsiniz. Planlarınızı gizli tutmanız gerektiğini unutmayın. Hayatın size sunduklarını kucaklamak için hazır olun.

 

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 18 – 24 Mart haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta itibariyle Güneş burç değiştirerek Koç burcuna giriş yapıyor ve bu değişimin en çok iyi geleceği burçlar arasındasınız. Kendinizi gönlünüzce gayet özgür bir şekilde ifade edebileceğiniz, zevk aldığınız ne varsa onu yaşamaktan hoşlanacağınız bir dönem. Enerjiniz gayet yüksek. Aşk hayatınızla ilgili alanda etkili olacak bu geçiş, sizin tüm güçlü yanlarınızı ortaya çıkarıyor. Fethetmek, etkilemek, elde etmek gayet kolay. Karşı cins üzerinde etkiniz tartışılmaz. Size hayır diyecek insan yok desek yeridir. Mücadele gücünüz görülmeye değer.

Sosyal hayatınız hareketlenebilir, yeni insanlarla tanışabilir, hobileriniz ve ilgi alanlarınızla, yapmak istediklerinizle çevrenizin dikkatini çekebilirsiniz. Öneriler alacağınız ve vereceğiniz bir dönem olabilir. Hayatınızın boşa geçtiğini düşünmemek ve gerçekten dolu dolu yaşamak için yeni projeler başlatabilir, maddi girişimlerde yer edinebilirsiniz. Aileden gelen destekleri kullanacağınız gelişmeler gündeme gelebilir. Aktif bir şekilde hareket edebilirsiniz. Yeni tanışmalar, yeniden aşık olmak, heyecan duymak, hayatın farklı yanlarını yaşamak isteğiniz yükselecektir. Maceracı bir dönem. Farklı olan, heyecan verici olan ne varsa ona doğru koşacaksınız.

23 Mart’ta Mars Balık burcuna geçiyor. Bu dönemde evde ve aileyle daha çok vakit geçirme, aile bireylerinin ihtiyaçlarına öncelik tanıma isteği baskın olacak. Ebeveynlere karşı daha hassas davranılabilir. Aile büyükleriyle aranızda anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Zamanla sakin kalmayı başarabileceksiniz ve sorunları halletmeye odaklanacaksınız. Evinizin içerisinde bazı eşyalar bozulabilir. Bu yüzden eşyalarınızı kullanırken biraz daha dikkatli olmanız da fayda var. Aradığınız huzurun aslında içinizde olduğunu fark edeceksiniz ve sizi mutlu eden şeylere daha çok vakit ayıracaksınız.

25 Mart Ay Tutulması ile sosyal alanlarda ve arkadaşlıklar konusunda değişime gidebilirsiniz. Gerçek arkadaşlarınızın kim olduğunu göreceğiniz bir süreç olabilir. Bir amaç edinmeli, bunları gerçekleştirmek için çalışmalısınız. Zamanınızı en iyi şekilde değerlendirmek adına bazı olumsuz tecrübeler yaşamış olabilirsiniz. Bundan bir ders çıkarın ve hayatınızı bir düzene sokun. Seçimlerinizi ve beklentilerinizi yeniden yapılandırmalısınız. Ekonomik koşullarınızı iyileştirecek planlar yapabilir, işlerinizin geri dönüşlerini isteyebilirsiniz.

 

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 18 – 24 Mart haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Evinizde huzur, güvenlik ve bütünlüğün sağlaması, sorumlulukların yerine getirilmesi ve anlayışlı olunması gereken bir dönem. Eşyalarınız, yaşam koşullarınız sizin benliğinizi yansıtacağı için seçimlerinizi de buna göre yapabilirsiniz. Evden çalışabilir, bu modeldeki işlerde daha başarılı olduğunuzu görebilirsiniz. Ancak bunun da dezavantajları olduğunu, rahatlık ya da işkolik olma arasındaki dengenin şaşabileceğini unutmayın.

Bazı dengelerin şaşmaması, bazı çizgilerin aşılmaması aile huzurunuz için önemlidir. Evlilik kararları almak, ailenizin görüşlerine başvurmak için iyi bir dönem olabilir. Yalnız yaşayanlar için bu dönem, evinizle alakalı konular üzerinde yoğunlaşmanın işaretçisi. Genel olarak tek başına yaşamanın zorluklarıyla mücadele etme anlamında etkilidir. Aileleriyle yaşayanların da birlik ve beraberlik içinde hareket etmelerinde fayda var. Başka bir şehre yerleşme veya başka bir eve taşınmak gibi değişimler gündem maddenizde yer alabilir.

23 Mart tarihinde Mars Balık burcunda transit yapıyor. Eğitimlere ve yakın çevreyle olan ilişkilere odaklanılacak bir dönem. İletişim şekli olarak karşı tarafın düşüncelerine öncelik verme eğilimi baskın. Konuların daha çok manevi tarafı önemli olacak. Uzaktan akrabalarınız ile ilgili bazı haberler alabilirsiniz. Kardeşleriniz varsa onların sorunlarıyla ilgilenmek bir süre onların sorumluluklarını almak zorunda kalabilirsiniz. İş hayatınız medya veya pazarlama ile ilgiliyse Mars transiti süresi boyunca yeni anlaşmalar karşınıza çıkabilir ve buralardan güzel miktarda maddi gelir elde edebilirsiniz.

25 Mart Ay Tutulması ile kariyerinize yönelik dönüm noktaları yaşayabilirsiniz. Ortaklı işlerden ziyade kendi girişimleriniz daha çok önem kazanabilir. Özellikle aile ile ortak hareket ettiğiniz işler ya da konularda bu değişikliği daha hızlı başlatabilirsiniz. Sektör değişiklikleri, mevcut işle ilgili sorumluluk değişimi gündeme gelebilir. Kendinizi daha fazla kandırmaya ya da ikna etmeye çalışmamalısınız. Siz bu duruşu önce kendinize gösterdiğinizde çevreniz de bundan etkilenecektir.

 

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 18 – 24 Mart haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta burç değiştiren Güneş, size hem girişimde bulunma gücü veriyor hem de kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz konusunda cesaretlendirecek. Bağımsız, özgür ruh halinize destek bulabilirsiniz. Fikirlerinizi ortaya koymak, duruşunuzla fark yaratmak adına önemli etkiler altındasınız. Sevdiklerinizle vakit geçirmek isteyebilir, hem keyfi hem de ticari ortaklıklarda bulunabilirsiniz. İş ve eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Yeterliliğinizin olduğu alanlarda belge almak, resmi girişimler yapmak isteyebilirsiniz.

Genç ruhlu veya genç yaşta kişilerle daha iyi anlaşabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bu devrede, oldukça hevesli ve coşkunsunuz. Kovalar için özgürlük kavramı ve hızlılık son derece önemlidir. Bu süreç yeni ilişkiler, yeni girişimler değişimler anlamında gayet önemli. Danışmanlık ve yaşam koçluğu gibi alanlar ilginizi çekebilir. Dikkat dağınıklığını, fevriliği aşmaya çalışmalısınız. Bunu özellikle yazışmalı işlerde ve trafikte daha fazla önemseyin.

23 Mart tarihinde Mars Balık transiti gerçekleşiyor. Maddi konularda, özellikle de kısıtlı hissedilen alanlarda farklı girişimler içinde olunabilir. Geri planda kalmış yeteneklere odaklanılabilecek bu dönemde finansal girişimlerde risk almamaya dikkat edilmeli. Kişisel harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Mars transiti size farkında olmadan fazla harcamalar yaptırabilir. Kendi işinizin dışında ilgi duyduğunuz başka alanlar varsa bunlara daha çok vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Özellikle buralardan ekstra gelir elde etmek için yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. İleriye dönük hedeflerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

25 Mart Ay Tutulması sizi kısa bir geçmiş turuna götürebilir. Yaşantınıza ortak etmeniz gereken durumları, insanları daha iyi seçebilirsiniz. Çünkü artık kriterleriniz değişiyor. Eğitim hayatınızda yarım kalan konuları tamamlayabilir, işlerinize daha çok asılabilir, mesleki ve kişisel gelişiminizi destekleyecek çalışmalara katılabilirsiniz. Taşınma, farklı bir hayat sürme gibi düşünceleriniz yeniden ortaya çıkabilir. Zamanında buna önem vermemenin, sıra vermemenin pişmanlığını hissedebilirsiniz. Bu hisse kapıldıysanız yeniden gündeme getirip değerlendirmeniz gerekebilir. Çabayla geçen vakit her zaman kazanç getirir. Hukuksal süreçleriniz sonuçlanabilir, ekonomik haklarınızı almaya başlayabilirsiniz.

 

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 18 – 24 Mart haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta itibariyle finansal konularda girişimci olabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Kazanmak adına cesaretle yol alabilirsiniz. Yeteneklerinizi hayata geçirerek para kazanabilirsiniz. Aslında bu geçiş, kendinizi, gücünüzü fark etmenizi sağlayacak. Hırslandıracak. Ben de kazanmalıyım, ben de bunu yapabilirim, yeniliklere açığım demenizde yardımcı olacak. Çabalarınızı ortaya koyduğunuz her şey için bir şansınız ve kazancınız olabilir. İnsanların dikkatini çekecek işler yapabilir, birilerine öncü olabilir, kazancınızı katlayabilirsiniz. Bireysel ve toplumsal alanlarda başarılı olma hissi, sizi yüreklendirecektir.

Bu dönem harcamalar da artabilir. Alacakların tahsilinde veya ortaklıklar ilişkilerinde dikkatli olmakta yarar vardır. Yoğun bir rekabet söz konusu olabilir. Egonun yükselişi, isteklerinizi elde etmek konusunda mücadele vermenizi sağlarken, harcamalar konusunda da aynı şekilde dikkatsiz davranabileceğinizin göstergesidir. Anlık dürtülerinize yenilmemeli, risk almamalısınız. Öncelikle izlediğiniz yolun doğruluğundan emin olmanız gerekebilir. Bu geçiş döneminde hem işlerinizi yoluna koymak, hem kimsenin boyunduruğu altına girmeden ilerlemeyi tercih edebilirsiniz.

23 Mart tarihinde Mars sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Yükselen Balıkların kendileriyle ilgili farkındalıklarını geliştirmelerini son derece etkileyen bir dönem olacak. Hayalleri için harekete geçebilirler. Yiyip içtiklerine daha dikkat etmeleri de önemli. Planladığınız veya hedeflediğiniz her ne varsa buna yönelecek ve buralarda başarılı olabileceksiniz. Sizi strese sokan kişilerin farkına varabilir ve bu kişilerden uzaklaşma kararı alabilirsiniz. İşyerinizde oluşan rekabet yüzünden fazla hırs yapmış olabilirsiniz. Bu hırsı bir an önce dengelemelisiniz. Aksi halde işin sonunda siz olumsuz etkilenebilirsiniz. Sağlık açısından şanslı olacaksınız.

 

25 Mart Ay Tutulmasıyla birlikte artık bazı endişelerinizden uzaklaştığınızı fark edebilirsiniz. Özellikle duygusal ilişkiler konusuna verdiğiniz önemi yeniden değerlendirebilirsiniz. Bir adım atmanızı engelleyen durumlar netleşebilir, bunların bu noktaya nasıl geldiğini, nasıl ve neden izin verdiğinizi görebilirsiniz. Hayatı birilerinin varlığı, maddi desteğiyle sürdürmek bağımlılık oluşturur. Bu bağımlılıklar minnetle başlayıp mecburiyetlerle devam eder. Ta ki, siz bu bağı koparana kadar. Artık bazı bağları koparıp kendi çabanızla hayatınıza değer katmaya başlıyorsunuz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum