21 – 27 Eylül 2020 haftalık burç yorumları

Astroloji: 21 – 27 Eylül 2020 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

21 – 27 Eylül 2020 haftalık burç yorumları
21 Eylül 2020 - 08:26
21 Eylül, 22 Eylül, 23 Eylül, 24 Eylül, 25 Eylül, 26 Eylül ve 27 Eylül tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

koç burcu

Koç burcu 21 – 27 Eylül haftalık burç yorumları



Koç burç yorumları: Ailevi konularınız ve ilişkiler ön plana çıkabilir. Bir aylık süreçte ilişkinizdeki ve evliliğinizdeki sorunları çözebilirsiniz. Partnerinizle olan sorunlarınızı karşılıklı konuşarak halledebileceğinizi göreceksiniz. Bundan sonra aranızdaki bağ daha da güçlenecektir.

Aşk hayatınızda şansınız açılıyor. Hoşlandığınız kişiden güzel haberler alabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili beklentilerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir hobiye başlamak için harekete geçebilirsiniz.

27 Eylül’de Merkür Akrep burcuna geçiyor. Finansal konular ön plana çıkacaktır. Ortak kazançlar, eşin parası gibi konularda yeni gelişmeler ve iniş çıkışlar yaşanabilir.

Yatırımlar konusunda yeni stratejiler belirlemekten kaçınmalı, borç veya kredi almak gibi girişimlerde bulunmamalıyız. Eski bir borç veya krediyi yapılandırma yoluna gidebiliriz.

Enerjinizi ilişkinize vermeye devam ediyorsunuz. Ayın başında ekonomik konularınıza odaklanabilirsiniz. Borçlarınızı kapatmak için kredi çekmeyi düşünebilirsiniz. Yakınlarınız da maddi anlamda size destek olabilirler.

boğa burcu

Boğa burcu 21 – 27 Eylül haftalık burç yorumları



Boğa burç yorumları: Eğitim hayatınızla ilgili konular gündemde olabilir. Kardeşlerinizle aranızda gerginlikler yaşanabilir. Çalışma ortamınızdaki gücünüz gittikçe artabilir. Terfi alıp yönetici pozisyonu gibi görevlere atanabilirsiniz.

Huzurlu ve sakin bir yaşamı tercih ediyorsunuz. Evinizde daha fazla vakit geçirmeyi düşünebilirsiniz. Ailenizle ilgili olan sorunlarda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşkta ise şansınız açılıyor olacak.

27 Eylül’de Merkür Akrep burcunda seyahatine başlıyor. Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkacaktır. İlişkilerimizde geçmişte kaldığını düşündüğümüz bir konu tekrar ortaya çıkabilir ve partnerimizle yüzleşmek zorunda kalabiliriz.

Eşimizin veya ortağımızın bizden sakladığı sır su yüzüne çıkabilir. Sorunlarımızı kestirip atmak veya sert konuşmalar yapmak yerine daha diplomatik çözümler bulmaya çalışmalıyız.

İlişki ve evlilik konularınız gündemde olacak. Eşinizle veya sevgilinizle daha çok vakit geçirebilirsiniz. Partnerinizin size daha fazla sevgisini gösterdiği günler geçirebilirsiniz. Romantik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu 21 – 27 Eylül haftalık burç yorumları



İkizler burç yorumları: Maddi gelirinize odaklanabilirsiniz. Gelirinizi düzeltmek için maddi riskler altına girmemelisiniz. Aşk hayatınızda başlayan hareketlenme yerini kalıcı bir ilişkiye bırakabilir. Partnerinize gittikçe güçlenen bir sevgiyle bağlanabilirsiniz. Şansınızın açık olduğu bir dönemdesiniz.

Sosyal yönünüz daha çok ortaya çıkıyor. Yakınlarınızla beraber davetlere gidebilirsiniz. Sizi çağırdıkları yere mutlaka gidin yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Eğitim hayatınızda da başarılar elde edebilirsiniz. Ailenize karşı gergin olabilirsiniz. Aranızdaki tansiyon artabilir. Kalp kırmamaya dikkat edin. Ayrıca evinizde tehlikeli hareketlerde bulunmayın.

27 Eylül’de Merkür Akrep burcuna geçiyor. İş yeri ve sağlık konuları ön plana çıkacaktır. Geçmişte yaşadığımız üreme organları ile ilgili sağlık sorunları tekrar ortaya çıkabilir. İş yerimizde beraber çalıştığımız kişilerin kıskançlıklarına maruz kalabiliriz.

Diplomatik davranmaya çalışmalı, daha sonra pişman olacağımız sözler söylemekten kaçınmalıyız. Sağlığınıza önem göstermelisiniz. Ufak bile olsa küçük bir sağlık problemi canınızı sıkabilir. Ofiste tempolu birkaç gün geçirebilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 21 – 27 Eylül haftalık burç yorumları



Yengeç burç yorumları: Bu haftaya pozitif bir enerjiyle başlasanız da zaman zaman işlerinizi de zorlaştıracak gelişmeler yaşamış olabilirsiniz. Her konuda sabırlı olursanız her şey yoluna girecektir.

Evinizde ve ailenizde sevineceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Yeni bir ev için hazırlıklara başlayabilirsiniz. Finansal konulara da odaklanıyorsunuz. Beklediğinizden de güzel maddi gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kazancınızda artışlar olabilir.

27 Eylül tarihinde Merkür Akrep burcuna geçiyor. Aşk ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk hayatımızla ilgili gerginlikler yaşayabiliriz. Sevgilimizin bizden bir şey sakladığı ortaya çıkabilir.

Çözülmüş olduğunu düşündüğümüz bir konu yüzünden aramız bozulabilir veya bir yüzleşme yaşamak zorunda kalabiliriz. Sevdiğimiz kişilere karşı elimizden geldiğince dürüst olmaya çalışmalı ancak geriye dönüşü olmayacak şekilde kırıcı olmaktan kaçınmalıyız.

Yeniden aşık olmanın heyecanıyla kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Ayaklarınızın yerden kesildiğini hissedebilirsiniz.

aslan burcu

Aslan burcu 21 – 27 Eylül haftalık burç yorumları



Aslan burç yorumları: Mükemmel bir geri dönüş yapıyorsunuz, aşksa aşk şansa şans sizleri buluyor. Çekici olacağınız bir zamanda olacaksınız. Gözler üzerinizde olabilir. Kendinizle ilgili değişimler yapabilirsiniz.

Önümüzdeki bir aylık süreçte eğitiminizle ilgili bir başarı elde edebilirsiniz. Çalıştığınız sektörde yavaş yavaş adınızı duyurabilirsiniz. Kendi gücünüzü ortaya çıkartacağınız bir dönemde olacaksınız.

27 Eylül’de Merkür Akrep burcuna geçiyor. Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aile içindeki bir sorunu çözmek isteyebilirsiniz. Evinizin içinde de değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Bu dönemde bir takım aile sırları ortaya çıkabilir veya bizden bir aile sırrını saklamamız istenebilir ve bu durumdan hiç hoşlanmayabiliriz.

Aile bireyleriyle aramızda sert konuşmalar geçebilir. Eski konular tekrar gündeme gelebilir ve bu nedenle tartışmalar yaşanabilir. Fikirlerimizi dile getirirken daha diplomatik ve uyumlu olmaya çalışmalıyız.

başak burcu

Başak burcu 21 – 27 Eylül haftalık yorumları



Başak burç yorumları: Yüksek bir enerjiniz var. Şansınız diğer günlere göre açık olsa da bazen eskiye dalıp giderek kendi enerjinizi düşürebilirsiniz. Finansal gücünüz iyice artmaya devam ediyor. Büyük yatırımlara imza atmak için uygun bir dönemde olacaksınız.

Duygusal yönünüz ağır basacak. Kararlar alırken mantığınızı devre dışı bırakmamaya özen gösterin. Sağlığınız için ara sıra dinlenmeniz iyi olacaktır. Kendinizle, ilişkinizle ilgili güzel bir süreçten geçebilirsiniz.

27 Eylül’de Merkür Akrep burcunda seyahate başlıyor. Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. iletişim yönünüzle birçok fırsatı kendinize çekebilirsiniz. Kardeşlerinizle veya akrabalarınızla daha çok vakit geçirebilirsiniz.

Kardeşler ve yakın çevremiz ile ilgili geçmişten gelen sorunlar ve sırlar ortaya dökülebilir. Eski bir arkadaş veya tanıdık tekrar hayatımıza girebilir ve onunla geçmişle ilgili olarak yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Yarım bırakmış olduğumuz eski bir eğitimi tamamlamak için uygun bir dönemdeyiz. Ancak yeni bir şeylere başlamaktan kaçınmalıyız.

terazi burcu

Terazi burcu 21 – 27 Eylül haftalık burç yorumları



Terazi burç yorumları: Güneş, 23 Eylül tarihinde sizin burcunuza giriş yapıyor. Sonbaharın başlamasıyla sizlerin doğum günlerini kutlama zamanı başlıyor. 23 Ekim’e kadar arkanıza Güneş’i de alıyorsunuz. Enerjiniz yerine geliyor.

Olmaz dediğiniz her şey olabilir. Mutlu olmaya hazır olun. Şansınız çok açılmaya başlıyor. Kariyer hayatınıza odaklanabilirsiniz. Yöneticinizin baskıları artık tepkilerinizi gizleyememenize neden olabilir. Yeni iş arayışları içerisine girebilirsiniz.

Çevrenizde insanlar sizlerin başarılarından bahsediyor olabilir. Dostlarınızla beraber keyifli vakit geçirebilirsiniz.

27 Eylül’de Merkür Akrep burcuna hareket ediyor. Maddi konular ve para kaynakları ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Maddi durumunuza enerjinizi harcayabilirsiniz. Gelirinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Harcamalarda daha temkinli olmamız gereken bir dönemdeyiz. Yeni yatırımlar yapmaktan kaçınmalı, sağlam ve denenmiş adımlar atmaya devam etmeliyiz. Eski bir borç konusu canımızı sıkabilir. Finansal sıkıntılar nedeniyle özgüvenimizde azalma olabilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 21 – 27 Eylül haftalık yorumları



Akrep burç yorumları: Hem fiziksel hem zihinsel olarak kendinizi güçlü hissediyor olacaksınız. Kronik rahatsızlıkları olanlar için şifa bulma, daha da iyiye gitme vakti başlıyor olacak.

Bu haftaya pozitif gelişmeler karşınıza çıkacak olsa da sizler seyahat ediyorsanız her şeyi yanınıza aldığınızdan emin olun. Akademik hayatınızda da stresli anlar yaşayabilirsiniz.

Öte yandan Merkür’ün sizin burcunuzda seyahate başlamasıyla şansınız açılıyor, enerjiniz yükseliyor, kendinize güveniniz yerine geliyor, önünüz açılıyor. Kariyer hayatınızda güzel anlar yaşayabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz.

İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Adeta girdiğiniz ortamlarda parlıyor olacaksınız. Çevremize etkileyici konuşan, stratejik, sır tutabilen bir imaj yansıtabiliriz.

Sezgilerimize güvenmeli, ani karar değişikliklerinden kaçınmalıyız. Fikirlerimizden taviz vermememiz bizi etrafımızdaki kişilerle karşı karşıya getirebilir. Gerçekleri dile getirmek uğruna kırıcı olmamamızda fayda var.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 21 – 27 Eylül haftalık burç yorumları



Yay burç yorumları: Ekonomik durumunuza ağırlık verebilirsiniz. Özellikle borçlarınız, kredileriniz sizi biraz zorlayabilir. Sağlığınızı tehlikeye atacak hareketlerden kaçının.

23 Eylül – 23 Ekim tarihleri arasında ihtiyacınız olduğunda dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Onların vasıtasıyla yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Pozitif gelişmeler karşınıza çıkmaya başlıyor. Yurt dışı işleriniz, üniversite ve üstü eğitimlerinizde şansınız açık olacaktır. Kariyer hayatınızda gerginlik yaşıyorsanız, verdiğiniz tepkiler sizi sıkıntıya sokabilir. Yöneticinize karşı sabırlı olmalısınız.

Eski bir sağlık probleminiz varsa tekrar ortaya çıkabilir, dikkat etmenizde fayda var. Melankolik bir ruh haline sahip olabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 21 – 27 Eylül haftalık yorumları



Oğlak burç yorumları: Bu hafta İlişki ve evlilik hayatınız odak noktanız olacaktır. Sevdiğiniz kişiyle çözümlemeniz gereken konularda öncelikle yapmanız gereken empati yapmak olmalıdır.

Geleceğinizi şekillendirmek için Güneş’ten destek alıyor olacaksınız. Çalışın ya da çalışmayın geleceğinize karar veren sizler olacaksınız. Kariyerinizde zirveye çıkıyor olabilirsiniz.

Maddi anlamda sizleri güzellikler bekliyor. Özellikle biriken borçlarınızı kapatmak için elinize paralar geçebilir. Olumlu haberler alabilirsiniz.

27 Eylül’de Merkür Akrep burcuna geçecek. Sosyal tarafınız ortaya çıkıyor. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz dostlarınızla görüşebilirsiniz. Birlikte planlar yapabilirsiniz. Ayın başında şansınız da açık.

İç dünya ve bilinçaltı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi biraz huzursuz hissedebilir, iç dünyamızda çalkantılar yaşayabiliriz. Kaygılarımızı yönetmek bu dönemde bizim için çok zor olabilir.

Stratejik bağlantılar kurmak, bize faydası olacağını düşündüğümüz yeni gruplara katılmak isteyebiliriz. İnsanlarla iletişim kurmak zorunda kaldığımız anlarda daha uzlaşmacı bir dil kullanmamızda fayda var.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 21 – 27 Eylül haftalık burç yorumları



Kova burç yorumları: Çalışma hayatınıza enerjinizi harcayabilirsiniz. Altınızda çalışanlarla aranızda fikir ayrılıkları yaşanabilir. Ayrıca kronik hastalıklarınız varsa dikkatli olmanızda yarar var.

23 Ekim’e kadar eğitim, seyahat, uluslararası ilişkilerinizde gelişmeler kaydedebilirsiniz. Yapacağınız sportif aktivitelerde başarı sağlayabilirsiniz. Akademik hayatınızda kendinizi ispatlayabilirsiniz. Sizler için sevdiğiniz kişi ön planda olacaktır. Ondan sürpriz davranışlar, hediyeler alabilirsiniz.

27 Eylül’de Merkür Akrep burcuna geçiyor. Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Zekâmız ve sır tutma yeteneğimiz üstlerimizin dikkatini çekecektir.

Üstlerimizle çatışmaktan kaçınmalı, sert sözler sarf etmemeye dikkat etmeliyiz. Bu dönemde geçmişi geçmişte bırakmamız daha iyi olabilir.

Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Stratejik bağlantılar kurmak, bize faydası olacağını düşündüğümüz yeni gruplara katılmak isteyebiliriz.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 21 – 27 Eylül haftalık yorumları



Balık burç yorumları: Çocuğunuz ve partneriniz önceliğiniz olabilir. Her iki konuda da çözmeniz gereken sorunlar olabilir. Yine şans gerektiren konularda arkanızda olumlu desteğiniz olacaktır.

23 Ekim’e kadar eşinizin gelirindeki artışlar hanenize giren parada artışa sebep olabilir. Belki de uzun zamandır temkinli harcama yapmanızdan ötürü birikimleriniz artmış olabilir. Sağlık probleminiz için ameliyat kararı ihtimali çıksa bile güçleneceğiniz bir dönemdesiniz. Çalışma ortamınız ön planda olabilir. Gereğinden fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz.

27 Eylül tarihinde Merkür Akrep burcuna geçiyor. Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Maneviyat duygumuz ve sezgilerimiz güçlenebilir.

Vaktinizi seyahatlere ayırabilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Astroloji gibi konulara daha fazla ilgi gösterip, araştırmalar yapabilirsiniz.

Geçmişte başladığımız ancak yarıda kalmış bir eğitimi tamamlamamız söz konusu olabilir. Bir yurt dışı seyahati yapabilir, bizim için aydınlatıcı bir deneyim yaşayabiliriz. Fikirlerimizde daha esnek olmaya çalışmalı, peşin hükümlü davranmamalıyız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum