5 – 11 Şubat haftalık burç yorumları

5 – 11 Şubat haftalık burç yorumları. 5 Şubat, 6 Şubat, 7 Şubat, 8 Şubat, 9 Şubat, 10 Şubat ve 11 Şubat tarihlerinde burçları neler bekliyor?

5 – 11 Şubat haftalık burç yorumları
05 Şubat 2024 - 08:52

Haftanın genel etkileri:

5 Şubat – 23 Şubat 2024 Merkür Kova burcunda: Ani kararlar yerini, deneyim sahibi kişilerin tecrübelerine bırakıyor. Zihinler yenilikçi ve ilerici bir hal alıyor. Belirsizlikler netlik kazanmaya başlıyor ve hayata dair yeni planlar yapmak kolaylaşıyor. Yaratıcılık, sanatsal beceriler ön plana çıkıyor. Merkür, geçmiş konuları çözümleri ile karşımıza getirecek. Düşünce ve fikir özgürlüğünün oldukça önemli olacağı bir dönem. Önemli teknolojik gelişmeler hayatımıza girebilir. Özellikle 6 Şubat’ta Plüton ile kavuşum, önemli açıklamalar ve diyaloglar için mükemmel bir zaman. Ve bu gizli gerçeklerin ortaya çıkmaya başladığı bir tarih olabilir.

 

10 Şubat Kova burcunda Yeni Ay: Önümüzdeki iki haftalık süreçte kolektif olarak reformlar, sosyal haklar ve özgürlükler, başkaldırı, ilerici hareketler, önemli değişiklikler, bilim ve teknoloji konuları oldukça ön plana çıkıyor. Ayrıca bu etki radikal kararları ve riskli başlangıçları da anlatıyor. Önemli bir anlaşma ile hayatımıza girecek, içerisinde kriz barındıran değişiklikler olabilir. Bireysel olarak yeni projeler ekiyor, başarıyı, bolluğu ve refahı ilan ediyoruz, iş ve ortaklık konularında yeni başlangıçları ve fırsatları sevgiyle kabul ediyoruz. Güneş, Ay, Merkür ve Plüton’un Kova burcunda buluşması, enerjiyi ikiye katlayacak ve gerçekçi adımlar atmak başarıyı getirecek.

Yeni aydan en çok etki alacak olanlar: Kova, Aslan, Akrep ve Boğa burçları olacak.

Haftalık burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burcu 5 – 11 Şubat haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Sosyal çevremiz hareketlenebilir. Arkadaşlarımız ile iletişim trafiğimiz artabilir. Arkadaş gruplarımıza yeni insanlar katılabilir. Dostlarımızla keyifli organizasyonlara katılabiliriz. Aynı zamanda dernekler, vakıflar gibi kurumlar için çalışmaya başlayabilir, etkinlikler düzenleyebiliriz. Yaratıcı fikirlerimiz ile geleceğimiz hakkında yeni planlar da üretebiliriz.

5 Şubat itibariyle Merkür Kova burcuna geçiyor. Hayatınız hareketli geçecek. Arka arkaya organizasyonlara, davetlere katılabilir yeni grupların içine girebilirsiniz. Yenilenen kariyer fırsatları sizi farklı yöneticilerle çalıştırabilir. Annenizle olan ilişkinizde temel değişimler yaşayabilirsiniz. Arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler, iş hayatınızdan kazandığınız gelirler, grup aktiviteleri ön planda olacak. Mesai arkadaşlarınızla yoğun bir iş temposu içine girebilirsiniz.

10 Şubat’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Sıra dışı konuları olan bir organizasyona dahil olabilirsiniz veya hayatınıza yeni insanlar katılabilir. Bu tanışıklıklar finansal durumunda ani gelişmeler yaratabilir. Bir dönüm noktasında olduğunuzu düşünebilirsiniz. Ancak dönüm noktası, dönebileceğiniz hatalar ya da zararlardadır. Bunu fark etmelisiniz. Geleceğe yönelik hedeflerini gözden geçirebilir, bu yolda kendine bir yol haritası oluşturabilirsin.

Sosyal çevre, beklentiler ve arkadaşlarla ilgili konularda yeni kararlar alınabilir. Maddi konular, finansal kaynaklarınız ve arkadaşlarınız bağlantısı bu dönem üzerinizde gerginlik yaratabilir. Kişisel konularda ani adım atmamaya özen göstermelisiniz. Başkalarına duyduğunuz sorumluluk, toplumsal idealleriniz, amaçlarınız, hayalleriniz, sosyal gruplar ve arkadaşlıklarınız ile ilgili mutlu olacağın olaylara eşlik edecek.

 

boğa burcu

Boğa burcu 5 – 11 Şubat haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Kariyerimiz ile ilgili yeni gelişmeler olabilir. Gelecek planlarımızı, kariyer hedeflerimizi tekrar gözden geçirip, cesaret ve özgüvenle gerekli değişiklikleri yapabileceğimiz bir dönemdeyiz. Üstlerimiz veya ebeveynlerimiz ile iletişimimiz artabilir, daha rahat, açık ve net diyalog kurabiliriz. Yaratıcı fikirlerimiz, üstlerimizin dikkatini çekebilir. Bugüne kadar çalıştığımız alanlardan farklı bir konuda proje üretmemiz istenebilir.

5 Şubat itibariyle Merkür Kova burcunda transit yapıyor. Merkür’ün olumlu etkilerinden fazlasıyla yararlanabileceğiniz bir döneme hoş geldiniz. Hayatınızda ön plana çıkacak olan konular iş, kariyer, mesleki konular üzerinden olacak. Terfiler alabilir, iş değiştirebilir, iş hayatınızda görünür olabilirsiniz. Hobi ve yaratıcılığınızı öne çıkaracak bir dönemdesiniz.

İş hayatında bilgi ve tecrübeni yenilikçi bir üslup ile yaratıcı şekilde ortaya koyman gerekiyor. Zeka, iletişim beceri, gruplar çalışmaları, dış dünya ile güçlü temas ilerleme ve gelişmede senin için faydalı. Mali konularda da kazandırıcı işlere yönelebilirler. Bir proje veya bir etkinlik yoluyla para akışını simgelediği gibi, işsizlik sorununun çözülmesi sonucu para akışının sağlanması yönünde de olabilir.

10 Şubat’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Eski kalıplar yıkılıyor ve yeni başlangıçlara alan açılıyor. Kariyer konusunda ani bir gelişme kapıda olabilir. Arkadaş grupları içinde ilişkilerinizde aldanmalara açık bir dönemde olabilirsiniz. Kariyerinizde parlama, hedeflerinizi ve amaçlarınıza başarıyla ulaşma fırsatı, toplumsal duruşunuz, iş teklifi, terfi, yeni başlangıçlar, kaderinizi etkileyen önemli olaylar ve değişimler, aileniz ve annenizle olan ilişkileriniz gibi konularda yeni deneyimler yaşatabilir.

Özgürlük ve değişim kavramları bu dönemde sizin için oldukça önemli olacak. İlişkiler konusunda cesaretli olmayı başarıp geçmişin korkularından uzaklaştığınızda aşk güvenli bir şekilde kalbinizde hayatınızda yerini alacak. Kariyer ve sorumluluklarla ilgili konularda yenilik istenebilir. Kendinizi ve yetilerinizi sergileyeceğiniz yeni bir alana, tarza ve konuya erişebilirsiniz. Bu yönde çalıştığınız işleriniz varsa bunların görünür olması, etki bırakması için de önemli bir süreç olabilir.

 

ikizler burcu

İkizler burcu 5 – 11 Şubat haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta fikirler, bilgi alışverişi, basın, yayın, medya, hukuk, ticaret gibi konuların hepsinde başarılı olabileceğin bir döneme giriyorsunuz. İletişimde sizden daha önde olacak biri yok gibi görünüyor. Kendimize geliştirmek amacıyla yeni eğitimler almak için uygun bir dönemdeyiz. Geleceğimiz ile ilgili önemli kararlar almak isteyebilir, bu doğrultuda yeni adımlar atabiliriz.

5 Şubat itibariyle Merkür Kova burcuna geçiş yapıyor. Hayatınla ilgili önemli bir karar alıyor ve uyguluyorsun. Günlük yaşamda veya internet üzerinden yürüttüğün işlerinde ciddi anlamda getiri oluşmaya başlıyor. Bu sebeple birçok yere seyahat etmen olası görünüyor. Gittiğin yerlerden boş dönmüyorsun. Farklı kültürler, insanlar, inançlar ve oluşumlarla ufkun genişliyor.

Hukuksal konularda da önemli davalarınız sonuçlanabilir. Önemli mevki ve statü sahibi kişilerden önemli güzel destekler alabileceğiniz keyifli bir döneme giriş yapıyorsunuz. Ailevi yatırımlar, ortaklık paylaşımları, miras, kredi, vergi ödemeleri gibi konular bir sonuca ulaşabilir. Etkisi 23 Şubat’a kadar devam edecek bu süreçte daha başarılı olmak için yenilikçi düşüneceksiniz. Entelektüel taraflarınızı ortaya çıkarmanız gerekecek. Böylece önünüzde bekleyen işler hızlı bir şekilde tamamlanabilir.

10 Şubat’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Eğitim, yurt dışı işleri ve inançlarla ilgili yeni kararlar alınabilir. Arkadaşlarla yaşanacak durumlarda ani çıkış yapmamaya dikkat. Hayatınızda felsefi temalar ön plana çıkabilir. Sıra dışı bir konuda eğitime başlayabilirsiniz. Gereksiz harcamalarınızı kontrol altına alabilirsiniz. Kendinize yatırım yapmak adı altında yanlış uygulamalar yaptığınızı görüp bunlardan vazgeçebilirsiniz. Bir doğruya ulaşmak, yanlıştan vazgeçmekle başlar. Yeni doğrularınıza ilk adımı bu iki haftalık süreçte atabilirsiniz.

Kova Yeni ayı fırsatları görmeyi başarmanız için uyanışa geçiriyor sizleri. Yeni başlangıçlara yol alacaksınız pek çok konuda. Belki başka bir ülke kültür yurt dışında seyahat etme veya öğrenim görme şansını yakalayabilirsiniz. Yeni fikirlere, orijinal bakış açılarına açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Kendinizi günlük rutinler içinde zaman zaman gergin ve mutsuz hissedebilirsiniz. Bu temponun dışına çıkmak için uzak bir yere seyahat gündeme gelebilir.

 

yengeç burcu

Yengeç burcu 5 – 11 Şubat haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta finansal konular ön plana çıkıyor. Ortak kaynaklar, vergi, sigorta, miras, borçlar ve alacaklar gibi konularda beklenmedik gelişmeler olabilir. Başvurduğumuz bir kredi onaylanabilir veya bir burs başvurusu olumlu sonuçlanabilir. Gündeme gelen iş, proje ve para konuları hedefi vuruyor. Yakın zamanda yaşadığın sıkıntılı dönemi arkanda bırakıyorsun. Kendi kazancının dışında başkalarından elde edeceğin gelir kaynakları beliriyor.

5 Şubat itibariyle Merkür Kova burcuna geçiyor. Prim, komisyon, nafaka gibi alanlarda sorunlarımız çözülebilir. Yeni bir yatırımla ilgilenmeye başlayabiliriz. Eşimizin, ailemizin, partnerimizin gelir kaynağı değişebilir. Artan sezgilerimiz maddi konularda doğru adımları atmamızı sağlayabilir. Kredi, miras, burs gibi konulardan para akışı oluşuyor.

Kredi başvurunuz varsa onaylanabilir ya da bir burs başvurusu olumlu sonuçlanabilir. Prim, komisyon, nafaka gibi alanlarda sorunlarımız çözülebilir. Ortaklaşa işlerden kazandığını gelirleri arttırmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Yeni bir yatırımla ilgilenmeye başlayabiliriz. Eşimizin, ailemizin, partnerimizin gelir kaynağı değişebilir. Artan sezgilerimiz maddi konularda doğru adımları atmamızı sağlayabilir.

10 Şubat’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Borçlar, sigortalar, krediler, miras gibi konularda oldukça şanslı bir dönem içerisindesiniz, ileriye dönük yatırımlar için oldukça avantajlı bir dönem. Bu yeni ay sizlere önümüzdeki dönemler için kendi ayaklarınız üzerinde güçlü kalabilme fırsatları sunacaktır. Yeni seçenekler, işler, kazanımlar ve ortaklıklar konusundaki şansınızı iyi değerlendirmelisiniz.

Önümüzdeki iki haftalık süreçte sizden yapabildiklerinizden daha fazlasını talep ediliyorsa; durup düşünmeli, kapanmamış yaralarınızı daha fazla görmezden gelmemelisiniz. Sağlıklı ve doğru kararlar alabilmek için kendi gerçekleriniz ile itiraf edemedikleriniz ile yüzleşmelisiniz. Finansal konular, riskli durumlarla ilgili yeni adımlar atmak istenebilir. Otorite figürlerine karşı tepkisel davranmamaya dikkat. Uzun zamandır beklediğiniz alacaklarınızı tahsil edip, borçlarınızı kapatabilir ya da yapılandırma fırsatlarını elde edebilirsiniz.

 

aslan burcu

Aslan burcu 5 – 11 Şubat haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Bu hafta evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkıyor. Kalbimiz boşsa, bu süreçte hayatımıza sıra dışı, farklı bakış açısıyla dikkat çeken, zekasına hayran kalacağımız biri girebilir. Eğer çalışıyorsak, yeni iş anlaşmaları yapmamız olasıdır. Yeni iş birlikleri yapmamız da söz konusu olabilir. Ortaklık imzaları atabilir, evlilik adına adımlar atabilir veya ciddi güzel bir ilişkiye adım atabilir, partnerinizden güzel destekler alabilirsiniz.

5 Şubat itibariyle Merkür sizin karşıt burcunuz Kova’da seyahat etmeye başlıyor. En çok etki alacak burçlardan biri sizsiniz. Hayatınızdaki bazı gelişmeler sizi depresif bir ruha sokmuş olabilir. Hayatınızda olan biteni değiştiremeyeceğiniz gerçeğini kabullenerek; kendi öz değerinize sahip çıkmalısınız. Hayatınızdan stresi uzaklaştırmalısınız. Hassasiyeti ve duygularıyla sizi sarıp sarmalayan partnerinizin desteğine güvenmelisiniz. Bu süreçte bir işten toplu bir ödeme alabilirsiniz.

10 Şubat’ta yine karşıt burcunuz Kova’da Yeni Ay gerçekleşiyor. İş ve aşk hayatınızda şanslı bir dönemdesiniz. İkili ilişkileriniz hareketlenmeye başlayabilir. Kendinizi ilişkiler içerisinde daha özgür bir şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz. Bir süredir iş hayatınızdaki gelişmeler hareket kazanmış olabilir. Yeni ilişkiler, anlaşmalar ve işbirlikleri, hedef kitle belirleme konularında kapınızı birtakım sürprizler çalabilir.

İş ortamınızdaki kişilerin sıra dışı tavırlarıyla karşılaşabilirsiniz veya siz daha isyankar bir tavır içerisine girebilirsiniz. İkili ilişkiler ve evlilik konularında birtakım kırılmalar, gerginlikler söz konusu olabilir. Kariyer konusunda da yine krizli ve kırılmalı bir dönem olabilir. Ani gelişmeler yaşanabilir. İş hayatınızda veya yakın akrabalarınızla ilgili ortaklaşa paylaşımlar içeren konularda aldanmalara açık bir dönemde olmanız mümkün. Fevri çıkışlar, ani kararlardan kaçındığınızda daha sağlıklı sonuçlar alacağınızı söylemek mümkün. Bunun için hayatınızdaki insanların yerini ve değerini düşünebilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu 5 – 11 Şubat haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta sağlık ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Hem günlük hem de iş yaşamımızda hareketlilik ve yoğunluk yaşamamız söz konusu. Artan tempomuz bu dönemde biraz yorulmamıza sebep olabilir. Eksik işlerimiz tamamlamak, sağlık kontrollerinden geçmek için iyi bir zaman dilimindeyiz. Diyet ve spora başlamak istiyorsak da tam zamanı. Eğer çalışıyorsak, iş arkadaşlarımızla daha rahat diyalog kurabiliriz. Yaratıcı projelerimizle dikkatleri üzerimize çekebiliriz.

5 Şubat itibariyle Merkür Kova burcuna geçiş yapıyor. Çalışma hayatınızda bilginin önemini, yenilikçi düşünmenin, teknolojiden yararlanmanın, grup çalışmalarının, projelere eğilmenin, işinizle ilgili kendinizi geliştirmenin ne kadar gerekli olduğunu görebilirsiniz. Bu süreçte masa başında uzun vakitler geçirip işlerinizi halledebilir, bir projeyi hızlandırabilirsiniz. Karşınızdakilerle fikir ayrılıklarını giderebilir, aranızda uzlaşı sağlayabilirsiniz. Bilgi alışverişi, iletişim yoğunluğu, sözleşme, imza gerektiren konular, çalışma ortamı, sağlığınız, günlük rutin işlerinizle ilgili konular odağınızda olacak.

 

10 Şubat’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Çalışma hayatınızda özgür bir düşünce yapısına kavuşuyorsunuz. Bu durum bazı sorunları beraberinde getirebilir. Her şey sizin istediğiniz zamanda ve koşullarda olmayacağı için bunlar karşısında vereceğiniz abartılı tepkiler işleri çıkmaza sürükleyebilir. Bundan kaçınmalı, gökyüzünün bu parlak etkisini başarınız için kullanmalısınız.

23 Şubat tarihine kadar devam edecek bu süreç biraz zorlayıcı ve yorucu olabilir. İşin içine yarım kalan meselelerin de girmesiyle bir ileri bir geri yapıyor olmak canınızı sıkabilir. Yorulduğunuz anda dinlenmek ve yepyeni bir düzenin detaylarını hazırlamak, durumu kısa süre toparlamanız için yardımcı olacaktır. Yeni gündemlere ve işlere olan önyargılarınızdan kurtulmalısınız. Gereğinden fazla yük ya da dert edindiğiniz, zamanınızı yönelttiğiniz konulardan sıyrılmanızda fayda var. Memnun olmadığınız durumlarda gereksiz bir ısrar sergilememeli, yeni hayaller ve hedefler belirlemeli, bunlar için gerekli altyapıyı hazırlamalısınız. Günlük işlerinizden sağlık durumunuza kadar olan yelpazeyi genişletebilir, farklı fikirlerle daha fazla verim almak için zemin hazırlayabilirsiniz.

 

terazi burcu

Terazi burcu 5 – 11 Şubat haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Aşkla ilgili güzel gelişmeler olabileceği bir döneme giriyoruz. Eğer hayatımızda kimse yoksa, yeni ilişkiler söz konusu olabilir. Zaten bir ilişkimiz varsa, sevdiğimiz kişiyle rahatça iletişim kurabilecek, duygularımızı açık ve net ifade edebileceğiz. Çocuk sahibi olanlarımız için, çocuklarımızla ilgili iyi haberler gelebilir. Ayrıca, hobilerimizle ilgili kendimizi geliştireceğimiz eğitimler veya kurslara katılabiliriz.

5 Şubat itibariyle Merkür Kova burcunda transit yapıyor. Yapılması gereken günlük rutin işlerden kaçınmamalı; tembelliğin rahatlatıcı kollarına kendinizi atmamalısınız. Sağlık konusunda ise, ayaklar, yumurtalıklar, cinsel organlar, boğazınıza dikkat etmenizde fayda vardır. Diyete ve spora başlamak için de harika bir dönem. Evden taşınma, gayrimenkul alım satımı ya da miras konularıyla uğraşma kapınızı çalabilir. Yatırımlarınızı yeniden gözden geçirmeli size yük olan konuları hayatınızdan çıkartmalısınız.

10 Şubat’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Aşk hayatı, çocuklar, evlilik gibi konular ön planda olacak. Aşk hayatınızda gerginlikler yaşanabilir. Duygusal krizler bitişlere neden olabilir. Aşk hayatıyla ve çocuklarla ilgili yeni kararlar alınabilir. İkili ilişkilerde ani tepkilere dikkat. Dost ve düşmanı tanıyacağınız bir dönem içinde olacak; bazı şeylerden kurtulabileceksiniz. İlişkiler konusunda bir süredir zorlanmış olabilirsiniz. Özellikle hayatınızda biri yoksa bu dönemde ya karşınıza çıkan partner adayları azalmış ya da sorunlu kişilerle karşılaşmış olabilirsiniz. Şimdi ise şanslı bir dönem başlıyor.

Yeni başlangıçlar söz konusu fakat bu konularla ilgili birtakım engeller ve gerginlikler de yaşanabilir. Özellikle borçlar para konuları ile ilgili bu dönemde gerginlikler mevcut. Ekonomik açıdan kendinizi zora sokmadan, ilerleyen günlerdeki çalışmalarınızı riske atmadan hareket etmenizde fayda var. İmkanlarınızı doğru ve zamanlı değerlendirmenin önemli olduğunu bu süreçte görebilirsiniz.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 5 – 11 Şubat haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bu hafta aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Aile içi iletişim trafiğimiz hızlanabilir. Aile bireyleriyle bir araya gelip, yüz yüze konuşarak, bir süredir devam eden veya geçmişten gelen konuları çözüme kavuşturmayı deneyebiliriz. Karşılıklı olarak esnek ve uzlaşmacı olmayı denememizde fayda var. Aynı zamanda evimizi güzelleştirmek adına, tadilat, dekorasyon gibi konularda yeni ve yaratıcı fikirler geliştirebiliriz.

5 Şubat itibariyle Merkür Kova burcuna geçiyor. Merkür Kova transiti; mali konuların ev içinde, aile ile görüşülmesi yönünde etkili olduğu gibi, taşınma, kira artışı, ev satın alımı, yatırım, ofis çalışmaları, eğitim giderleri gibi konularda da önem taşıyacak. Taşınma, tadilat, boya-badana işlerine kalkışabilirsiniz. Yeni eşya almak düşüncesindeyseniz bunu bu süreçte yapabilirsiniz. Çevrenizdekilerin tavsiyelerini pek dikkate almıyor, kendi zevkinize ve keyfinize göre hareket ediyorsunuz. Doğru da yapıyorsunuz ancak hesabı bilmek ve harcamalara dikkat etmek lazım.

10 Şubat’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Ev ve aile hayatınızda yeni bir dönem başlayabilir. Evinizi değiştirmek veya ev içinde yeni düzenlemeler yapmak gündeminizde olabilir. Aile içinde veya eşinizle, partnerinizle olan ilişkinizde kendinizi daha özgür bir şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz. Partneriniz veya ortağınızla olan ilişkinizde ani gelişmeler yaşanabilir. Evlilik, aile veya eşinizle olan iletişiminiz, birbirinizden beklentileriniz gibi konularda daha açık olabilirsiniz.

Aile, ev ve ebeveynlerle ilgili yeni kararlar alınabilir. Evde yaptığınız yenilemeler, gayrimenkul yatırımları bu dönemde ön plana çıkabilir. İkili ilişkiler veya ortaklarınızla ilgili birtakım gerginlikler de yaşayabilirsiniz. Yaşam düzeniniz için planladığınız ya da planlamanız gereken her şey için doğru zamanın geldiğini düşünebilirsiniz. Bu dönemde ev, aile, emlak, taşınma gibi konular gündeme gelebilir. Yenilikler yapmak isteyebileceğiniz bir dönemdesiniz. Parasal sorunları geride bırakabilirsiniz.

 

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 5 – 11 Şubat haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu hafta kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkıyor. Bol bol iletişim kuracağımız, sosyal medyada çok etkin olacağımız bir dönemdeyiz. Eğer çalışıyorsak, yazışmalar ve görüşmelerin sayısı artabilir. Eğitimimiz devam ediyorsa, sınavlar ve dersler ile çok yoğun olacağımız bir sürece giriyoruz. Bu dönemde çok sayıda yolculuk da yapabiliriz. Satış, pazarlama, danışmanlık, sosyal medya gibi alanlarda çalışıyorsak şanslı bir zaman dilimindeyiz.

5 Şubat itibariyle Merkür Kova burcuna geçiyor. Anlaşmak, konuşmak, yakın çevremizde bulunan bir kişiyle ortaklaşa bir işe girişmek, zekamızı en üst düzeyde kullanmak, yeni bir çevreye dahil olmak açısından gayet olumlu bir dönem. Elinize yüksek miktarda para geçebilir. Bunu faydalı yatırımlara dönüştürmeli, har vurup harman savurmamaya özen göstermelisiniz.

10 Şubat’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yolculuklar, eğitim, anlaşmalar, yakın akrabalar ve kardeşler bu dönemin odak noktasındaki konuları olacak. Bu konularla ilgili birtakım engellerle karşılaşmanız veya sorumluluklar yaşamanız da söz konusu. Günlük işler ile ilgili konular biraz tartışmalı gözüküyor. İletişimde bulunduğunuz kişiler ve iş ile bağlantılı konularda beklenmedik tartışmalar yaşayabilirsiniz. Yoğun bir iş ve iletişim trafiği yaşayacağınız bir dönem.

İstediğiniz kadar hatta istemediğiniz bilgiye her an ulaşabilir, bunlardan yola çıkarak kendinize yeni alanlar oluşturabilirsiniz. Özellikle sosyal medya aracılığıyla bir fark yaratabilir, bu yoğun temponuza fayda sağlayan bir anlam katabilirsiniz. Bu alanda yaptığınız işler ya da eğitimler varsa, onları bir adım daha ileriye taşımak için daha uygun bir zaman dilimi gelene kadar bunu iyi değerlendirmelisiniz. Cevap vermek için değil anlamak için dinlediğinizde, yaşadığınız iletişim özgürlüğünü yakın çevreniz için de mümkün kıldığınızda ortaya çıkan sonuç sizi oldukça mutlu edecektir. Toplumsal konulara ve işlere olan yatkınlığınız, sizi bu konuda bir öncü haline getirebilir.

 

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 5 – 11 Şubat haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkıyor. Bugüne kadar fark etmediğimiz yeteneklerimizi keşfedebilir, kullanmaya başlayabiliriz. Kendimize yeni gelir kapıları açmamız ve yeni iş fırsatları yaratmamız da mümkün. Gelirimizi artıracak yeni iş bağlantıları da kurabileceğimiz bir dönemdeyiz. Geleceğimizi maddi olarak güvence altına almak öncelikli hedefimiz olacak.

5 Şubat itibariyle Merkür Kova burcuna geçiyor. Bu dönemde para, kazanç, gelir, birikim ve harcama konuları odağınız hale geliyor. Aynı zamanda ev ve emlak işlerini ifade ediyor. Merkür’ün hareketlendirdiği noktada gündeme gelen bağlantılar yenilik getiriyor. Kazanç elde etme yönünde arkadaş çevreniz, hizmette bulunduğunuz kişiler, günü birlik işler, internet, yazışmalar, bilgi paylaşımları hayli etkilidir.

Bu dönemde kazanç elde etme yönünde arkadaş çevreniz, hizmette bulunduğunuz kişiler, günü birlik işler, internet, yazışmalar, bilgi paylaşımları hayli etkilidir. Üzerinde durduğunuz işlerle ilgili aileden destek alabilirsiniz. İş arıyorsan, başvuru yaptıysan veya kendi işini kuracaksan muhteşem bir dönemdesin. Bu zaman diliminde birikim, yatırım ve maddi güvence konuları ile meşgul olacaksın. Ev almak için araştırma içindeysen istediğin niteliklere sahip ev bulabilirsin.

10 Şubat’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Maddi konular ve kendimizi değerli hissetmek için yaptıklarımızla ilgili yeni kararlar alınabilir. Maddi açıdan güvencede olmanızı sağlayacak kararlar alabilirsiniz. Bu anlamda gücünüzü, yeteneklerinizi ve zamanınızı neye harcadığınız önemli olacak. Aile ve gayrimenkullerle ilgili konularda sağduyulu davranmaya özen göstermelisiniz. Finansal konular, yatırım ve gelirler ön planda olacak. Para kazanmak adına çevrenizden destek alabilirsiniz.

Sizi siz yapan değerlerinize özelliklerinize inanmaya başlama zamanı. Kurallara uymayan ya da başkalarına mantıklı gelmeyen şeylerin sizin için ne kadar önemli olduğunu fark etmelisiniz. Daha önce girişimde bulunduğunuz konularla ilgili önemli adımlar atabilirsiniz. Beklenmedik maddi ve manevi desteklerle karşılaşabilir, ortaklı işler ya da aile veya eşiniz ile işbirliği yapmak isteyebilirsiniz. Geçmiş işlerinizin, emeklerinizin karşılığını tahmin etmediğiniz anlarda ve alanlarda görmek sizi motive edecektir. Finansal konularda spekülatif ve abartı hamlelerden kaçınmanızda fayda var.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 5 – 11 Şubat haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta zihinsel kapasitemiz daha da artıyor. Kendimizi açık ve net olarak ifade edebilecek, çevremizdekilerin hayranlığını kazanabileceğiz. Bu dönemde yeni bağlantılar kurabilir, yeni insanlarla tanışabilir, onlardan ileride çok işimize yarayacak bilgiler öğrenebiliriz. Her zamankinden daha hızlı düşünecek, daha hızlı harekete geçeceğiz. Düşüncelerin hızlanıyor. Kafanı meşgul eden konular her zamankinden daha fazla.

5 Şubat itibariyle Merkür sizin burcunuzda seyahat etmeye başlıyor. En çok etki alacak burçlardan biri sizsiniz. Merkür Kovadayken diğer burçları olumlu yönde etkiliyor ama sena kafa karışıklığı veriyor. İki arada bir derece kalman muhtemel konular oluşuyor. Karar vermekte zorlanabilirsin. Karşına cesaret gerektiren işler ve ilişkiler çıkıyor. Yeni bağlantılar kurabilir, yeni insanlarla tanışabilir, onlardan ileride çok işimize yarayacak bilgiler öğrenebiliriz. Bu transit döneminde, parasal krizlerimizi aşabilmek amaçlı düşüneceğiz. Kimlerden ne gibi destekler görebiliriz, nasıl para kazanabiliriz bunları daha dikkatli şekilde gözden geçireceğiz. Kısaca yenilenmek arzumuz, rahat yaşama isteğimiz yüksek olacak.

Son 1 buçuk yıldır aldığınız kararları, son 40 günde yaşadıklarınızla karşılaştırdığınızda bir yerlerde bir şeyleri yanlış yaptığınızı fark edeceksiniz. Hayatınızla ilgili yeni düzenlemeler yapmak isteyeceksiniz. Son iki yıldır epey zorlandığınız aile meseleleri artık nihayet sona eriyor. Kafanıza geçmişi takmamalı, hep önünüze bakmalısınız. Geçtiğimiz zorlu bir dönemin ardından bu gireceğimiz süreç size çok iyi gelecek. Ben buradayım ve istediğim her şeyi elde edebilirim moduna geçiş yapabileceksiniz.

10 Şubat’ta yine sizin burcunuzda Yeni Ay gerçekleşiyor. Hayatınızın geneli ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Kendiniz olmak ve isteklerinizin peşinden koşma dürtünüz fazla. Bu kararlar uzun vadede olumlu sonuçlar getirebilir. Zorlandığınız ya da istediğiniz sonucu alamadığınız için hevesiniz kırılmış olabilir. Bu süre zarfında kaybettiğiniz heyecanı ve isteği geri kazanabilirsiniz. Bu yüzden isteklerinizi hatırlamanızda, güncellemenizde ve gerektiği noktada değiştirmenizde fayda var.

Bu yeni ay; idealleriniz, amaçlarınız, hayalleriniz, sosyal gruplar ve arkadaşlıklar, sevindirici ve mutlu edecek haberler gibi konularda önemli yeni deneyimler yaşatabilir. Kişisel imajınız ve insanlara göründüğünüz tüm yönlerinizin daha yumuşak ve çekici bir hale gelebilir. İlişkilerinizdeki dinamizm ve aşk sizleri şaşırtacak noktada olabilir. Eski ya da çıkmaz bir noktada olan ilişkilerinizi sonlandırma zamanı gelmiş olabilir. Özgürleşmek gerçek sizi yaşamaya başlamak için şimdi negatif insanlardan uzaklaşma ve arınma zamanı sizler için.

 

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 5 – 11 Şubat haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta iç dünyamıza doğru bir yolculuk yapıyoruz. Sezgilerimiz artabilir, dostu düşmanı daha net görebiliriz. Dedikodular, arkamızdan iş çevirmeye çalışan kişiler bu dönemde açığa çıkabilir. Kendimizi kötü niyetli insanlara karşı korumamızda fayda var. Sosyal çevreden biraz uzaklaşmak ve ruhsal konulara yönelmek bize daha iyi gelebilir.

5 Şubat itibariyle Merkür Kova burcunda transit yapıyor. İlişkinizle ilgili konularda pürüz yaratan noktaları tekrar gözden geçirme gereği duyabilirsiniz. Kafanızın içindeki soru işaretlerini cevaplamak için kendinize zaman tanıyınız. İlişkinizle ilgili konularda pürüz yaratan noktaları tekrar gözden geçirme gereği duyabilirsiniz. Kafanızın içindeki soru işaretlerini cevaplamak için kendinize zaman tanıyın. Bir yanıyla size bağlı ancak diğer taraftan sanki bambaşka bir dünyada yaşıyormuş gibi davranan partneriniz ve ilişkiniz hakkında mutlaka gerçekçi olunuz.

10 Şubat’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni girişimlere yönelik başlangıçlar yapmadan önceki bir hazırlık süreci gibi düşünebilirsiniz bu Yeni Ay dönemini. İçe dönerek kendinize dair değerlendirme yapmak isteyebileceğiniz bir dönemdesiniz. Mesleki konular özel hayatınızda yaşanan haksızlıklara dur deme zamanı. Oynanan oyunları bozacak haklılığınızı ortaya koyacaksınız. Kendinize güvenin ve hakkınız için mücadele edin. Artık hayal etmenin de ötesine geçiyorsunuz. Taşınma ya da iş değişikliği, anlaşmalar, arka planda yürütülecek ya da günlük akışınıza dahil edebileceğiniz yeni fikirler üzerinde durabilirsiniz.

Beklenmedik harcamalara dikkat edin. Bu dönemde hayalleriniz, duygusal kimliğiniz, bilinçaltınız, baskı hissettiğiniz konular, bağımlılıklar ve ruhsal arınma gibi konular ön planda olacak. Yeni bir iş kurabilir ya da yeni bir projeye başlayabilirsiniz. Derinliklere inmek için meditasyon yapmak iyi gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Sizi olumsuz sonuçlara götürdüğünü düşündüğünüz davranışlarınızı değiştirmenizde fayda var.

YORUMLAR

  • 0 Yorum