5 Haziran Yay burcunda Ay Tutulması burç yorumları

Astroloji: 5 Haziran Yay burcunda Halkalı Ay Tutulması burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

5 Haziran Yay burcunda Ay Tutulması burç yorumları
06 Haziran 2020 - 11:19

Genel bireysel etkileri:



• Hayatımızdaki önemli konuları önce daha karmaşık hale getirip sonra çözmeye eğilimli olabiliriz.

• Başımıza gelen olayları ve konuları abartmaya, olduğundan daha büyük ve daha etkili göstermeye, anlatmaya da eğilimli oluruz.

• Başımıza gelen olaylara iyimser, daha umut dolu, bardağın dolu tarafını görecek şekilde değerlendirmede daha başarılı oluruz.

• Riskler almaya, gözü kapalı bir şekilde olaylara atlamaya, cesur davranmaya daha yatkın oluruz.

• Elimizdeki işleri büyütmek, genişletmek için daha azimli ve hırslı olabiliriz.

• Yeni şeyler keşfetmeye, yeni mekanlar tanımaya, yeni insanlarla tanışmaya daha hevesli olabiliriz.

• Her türlü yeniliklere, yeni deneyimlere açık olabileceğimiz bir dönem.

koç burcu

Koç burcu Ay Tutulması burç yorumları



Koç burç yorumları: Agresif ve dikkatsiz hareketleriniz zor durumlara yol açabilir. Özellikle yolculuklar sırasında dikkatli olmalısınız. Sinirli ve dikkatsiz hareketleriniz rahatsız edici durumlara neden olabilir.

Eğitim hayatınızla ilgili bir takım olaylar huzursuz olmanıza neden olabilir. Yurt dışı işlerinizde aksilikler yaşanabilir. Spor yaparken dikkat etmelisiniz zira sakatlıklar yaşanabilir.

Hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Özellikle eğitim hayatınız ve yurt dışı bağlantılı işlerinizle ilgili bir dönüm noktasına geldiniz. Bu dönemde alacağınız kararlar önümüzdeki ayları etkileyebilir. Hukuki sorunlar konusunda daha dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

İlişkilerle ilgili aktif adımlar atabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Mevcut ilişkide sorunları çözmek için hareket edebilirsiniz. Takip eden günlerde kredi ve borç konuları ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.

Merkür Yengeç burcunda seyahat ediyor. 5 Ağustos’a kadar ev ve aile konularınız gündemde olacak. Aile içi konuşmalar yapabilirsiniz. Ailenizi ilgilendirecek konularda haberler alabilirsiniz. Aşk ve ilişkiler bakımından şanslısınız. Ancak bu dönemde duygularınızla hareket edip fevri kararlar almamakta fayda var.

boğa burcu

Boğa burcu Ay Tutulması burç yorumları



Boğa burç yorumları: 5 Haziran tarihinde Yay burcunda gerçekleşecek halkalı Ay tutulması, finansal konuları ön plana çıkaracak. Özellikle ortak kaynaklar, vergi, sigorta, miras, kredi gibi konularda çok dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Parasal konularda sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kredi kullanmak, borç almak, borç vermek gibi faaliyetler için de hiç uygun bir zaman dilimi değil! Ortak yatırımlarla ilgili radikal gelişmeler yaşayabilirsiniz. Miraslarla ilgili önemli haberleri alabilirsiniz.

Öte yandan kendinize vakit ayırmak, kafanızı dinlemek, hobilerle uğraşmak size iyi gelebilir. Sizi geliştirecek eğitim konularının üstüne eğilebilirsiniz.

Risk ve tehlike içeren aktivitelerden uzak durmanızda fayda var. Sakarlıklara karşı da dikkatli olmalısınız. Sağlığınızı riske atabilecek her türde faaliyetten uzak durmanızda fayda var.

Merkür Yengeç burcunda seyahat ediyor. 5 Ağustos’a kadar aşk ve ilişkilerde sevdiğinize karşı alınganlık gösterebilirsiniz. Öte yandan eğitimle ilgili yeni adımlar atabilir, başvurular yapabilir veya eğitimle alakalı güzel haberler alabilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu Ay Tutulması burç yorumları



İkizler burç yorumları: 5 Haziran tarihinde karşıt burcunuz Yay’da gerçekleşecek olan halkalı Ay tutulması ilişkiler konusunda sizleri bir kez daha testten geçiriyor olacak.

Sorun yaşadığınız bir ilişkiniz varsa, bu dönemde ayrılık çanları çalabilir. Fakat sorunları aşmanız durumunda, ilişkiyi resmi bir zemine taşımayı düşünebilirsiniz. Öte yandan, hayatında kimse yoksa, bu dönemde uzun vadeli olacak biriyle tanışabilirsiniz.

Eski sevgililerden haberi alabilirsiniz. Kafanız karışabilir. Duygusal olarak kendinizi çıkmazda hissedebilirsiniz. Değersizlik duygusu ön plana çıkabilir. Mümkün olduğunca mantıklı hareket etmeniz gerekiyor. Sözleşmeler konusunda iki kere düşünmenizde fayda var.

Yaratıcılığınız oldukça yüksek olacak. Hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. İlerleyen günlerde işlerinizi halletmeniz gerekecek. Yanınızda çalışan kişilerle ilgili karar alabilirsiniz. Yeni bir eleman almanız söz konusu olabilir.

Açık düşmanlıklar ve rekabet konusunda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sakin ve sağduyulu hareket etmeniz de fayda var. Rekabet içeren durumlardan uzak durmanız faydalı olacaktır.

Merkür Yengeç burcunda seyahat ediyor. 5 Ağustos tarihine kadar devam eden bu süreçte gelirleriniz olumlu anlamda etkilenecek.

yengeç burcu

Yengeç burcu Ay Tutulması burç yorumları



Yengeç burç yorumları: 5 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, iş ve günlük yaşamınız ile ilgili bazı değişikliklere işaret ediyor. Birlikte çalıştığınız kişiler değişebilir, yeni bir iş ortamına geçiş yapabilirsiniz.

Diyet ve spora başlamanız mümkün. Uzun zamandır kilo vermek istiyorsanız başlangıç yapmak için uygun bir dönemde olacaksınız. İşlerinizi hallederken yüksek efor sarf etmeniz gerekecek. Kendinizi fazla yormamaya çalışın. Aksi takdirde sağlığınız risk altına girebilir.

Günlük yaşamınızda rutinlerini değiştirmenizi gerektirecek bazı sorunlar yaşanabilir. Bu dönemde sağlık konularına da gereken özeni göstermenizde büyük fayda var. Spor yapıyorsanız, sakatlıklara dikkat edin. Evcil hayvanlarınıza da dikkat etmeniz gereken bir dönemde olacaksınız.

Ev işleriyle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ailenizle vakit geçirmek hoşunuza gidecektir. Yeni projelerinizle ilgili ailenizden destek isteyebilirsiniz. Takip eden günlerde aşk hayatınız gündemde olacak. Çocuk yapma kararı alabilirsiniz.

Merkür sizin burcunuzda seyahat ediyor. 5 Ağustos’a kadar devam eden bu süreçte geçmişe bir sünger çekip toparlanmaya başlıyorsunuz. Zararlarınızı veya kaybettiklerinizi başka alanlarda kapamaya çalışacaksınız ve çalışmalarınızın meyvelerini topladıktan sonra ‘Niye daha erken başlamadım?’ diyeceksiniz. Yeni uğraşlarla, hobilerle sıkıntılı zamanların üstesinden geleceksiniz.

aslan burcu

Aslan burcu Ay Tutulması burç yorumları



Aslan burç yorumları: 5 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek halkalı Ay tutulması, aşk, ilişkiler, çocuklar ve hobilerle ilgili konuları gündeme getirecek. Agresif olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Özellikle para konularında riskli işlerden uzak durmalısınız.

Aşk hayatınızla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Mevcut ilişkinizi bitirme kararı alabilirsiniz. Ancak önce karşı tarafı dikkatli dinlemeniz gerekiyor. Aşırı gurur yapmadan belki de affedici olmalısınız.

Öte yandan hayatınızda biri varsa, ilişkiniz ciddileşebilir ve evlilik kararı alabilirsiniz. Çocuk sahibi olmaya karar verebilir ya da çocuk sahibi olabilirsiniz.

İletişim trafiğiniz oldukça yoğun olacak. Yeni bir araba almaya karar verebilirsiniz. Sözleşme fırsatları önünüze gelebilir. Takip eden günlerde ailenizle vakit geçirmek hoşunuza gidecek.

Hobilerinize rahatlıkla vakit ayırabileceğinizi bir dönemde olacaksınız. Hatta yeni hobiler edinebilirsiniz. Hayattan gitgide daha çok haz alacaksınız.

Merkür Yengeç burcunda seyahat ediyor. 5 Ağustos’a kadar biraz duygularınızla hareket edeceksiniz. Geçmişe dönüp bazı pişmanlıklar yaşama olasılığınız yüksek ancak olayları çok büyütmezseniz güzel bir süreç sizleri bekliyor olacak.

başak burcu

Başak burcu Ay Tutulması yorumları



Başak burç yorumları: 5 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek olan halkalı Ay tutulması da bu gerilimin diğer ucunu oluşturacak diyebiliriz. Bu dönemde aile içinde gerginlikler yaşanabilir. Ev içinde sakatlıklara dikkat etmelisiniz.

Aynı anda hem kariyer hem ilişkiler hem de aile – ev ekseninde gerginlikler, sorunlar yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız stres size hayatınızı yeniden kurma, bazı hedeflerinizi ve insanlarla olan ilişkilerinizi gözden geçirme kararı aldırtabilir.

Gerilim yükselirse büyük resme bakarak çözüm üretmeniz gerekiyor. Takıntılı davranmaktan vazgeçin. Maddi konular gündeminizde olacak. Yeni bir yatırım yapmaya karar verebilirsiniz.

Ev ve emlak konularıyla ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir. Uzun zamandır çözmek istediğiniz miras konularını çözüme ulaştırabilirsiniz. Ailevi sorunları çözmek için uygun bir zamandasınız.

İlerleyen günlerde yakın çevrenizden destek isteyebilirsiniz. Ve yeni bir eğitime başlamaya karar verebilirsiniz. Yurt içi seyahatlerle ilgili gelişmeler gündeminize girebilir.

Merkür Yengeç burcunda seyahat ediyor. 5 Ağustos’a kadar devam eden bu süreçte iletişiminiz güçlenecek. Hatta ortamlarda parlayacak, kendinizden fazlasıyla söz ettireceksiniz.

terazi burcu

Terazi burcu Ay Tutulması burç yorumları



Terazi burç yorumları: 5 Haziran tarihinde Yay burcunda meydana gelecek olan Ay Tutulması, yakın çevre, kardeşler, kuzenler, komşular ile ilişkileri gündeme getirebilir. İletişim sorunları yaşayabilirsiniz.

Diğer yandan bu dönem eteğinizdeki taşları dökmek ve aranızdaki sorunları çözmek için uygun bir zaman dilimi olabilir. Ancak abartılı tepkilerden ve sert konuşmalardan mümkün olduğunca uzak durmalısınız.

Yakın çevrenizle ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir. Kardeşinizin veya kuzeninin bir sorununu çözmeniz gerekebilir. Fazla sorumluluk almaktan kendinizi yorgun hissedebilirsiniz.

Hayatınızı değiştirecek önemli kararlar alabilirsiniz. Önünüze önemli sözleşme fırsatları gelebilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bir seyahatte tanışacağınız bir kişi hayatınız üzerinde önemli bir etki yapabilir.

Kendinizi oldukça aktif hissedeceksiniz. Yeni projeler başlatabilirsiniz. Takip eden günlerde önünüze önemli yatırım fırsatları gelebiliriz. Kalbinizin sesini dinleyerek karar verin.

Merkür Yengeç burcunda seyahat ediyor. 5 Ağustos’a kadar güzel iş teklifleri, haberler alabilirsiniz. Fakat acele karar vermemenizde fayda var.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Ay Tutulması yorumları



Akrep burç yorumları: 5 Haziran’da meydana gelecek olan halkalı Ay tutulması gelir kaynaklarını ve finansal durumunuzu etkileyecek. Daha fazla gelir elde etmenin yollarını bulabilirsiniz.

İş değişikliği yapmanız, yurt dışı bağlantılı bir işte ya da yabancılarla çalışmaya başlamanız mümkün. Finansal konularda durumunuzu iyileştirmenin yollarını aramaya başlayacağınız bir dönemde olacaksınız.

Maddi konularla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir yatırım yapma kararı alabilirsiniz. Ancak bunun getireceği krizleri soğukkanlılıkla çözmeniz gerekiyor. Gereksiz harcamalar yapmak yerine mantıklı seçimler yapmalısınız.

Aynı anda birden fazla işten gelir elde etmeye de başlayabilirsiniz. Ancak ayağınızı yorganınıza göre uzatmanız ve gelir artışlarına güvenip bütçenizi sarsacak hareketlerden kaçınmanız gerekiyor.

Merkür Yengeç burcunda seyahat ediyor. 5 Ağustos’a kadar devam eden süreçte eğitim ve akademik hayatınızda oldukça olumlu bir süreç sizleri bekliyor olacak.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Ay Tutulması burç yorumları



Yay burç yorumları: 5 Haziran tarihinde sizin burcunuzda gerçekleşecek halkalı Ay tutulmasının hayatında yeni değişikliklere gebe olduğunu söylemek mümkün. Ancak bazı gerginlikler yaşamanız muhtemeldir.

Hayatınızda önemli ve beklenmedik gelişmelere açık olacaksınız. Özellikle yeni projelerle ilgili dengeli hareket etmeniz gerekiyor. Üyesi olduğunuz kulüpler ve derneklerle ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Takip eden günlerde kafanızı dinlemek isteyeceksiniz.

Maddi ve manevi alanlarda güvenlik arayışınız devam ediyor. Yakın çevre, kardeş ve akrabalarınız ile ilgili almanız gereken yeni sorumluluklar olabilir. Aile içinde tartışmalar, gerginlikler söz konusu olabilir.

Duygularınız ile mantığınız arasında kalarak seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Mümkün olduğunca mantıklı hareket etmeye çalışın. Aksi takdirde sonradan pişman olacağınız kararlar alabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir dönemdesiniz.

Merkür Yengeç burcunda seyahat ediyor. 5 Ağustos’a kadar devam eden süreçte finansal konularda etkileneceksiniz. Uzun süredir kapatamadığınız borçlardan nihayet kurtulabilirsiniz. Yeni gelirler elde etme konusunda atılımlar yapabilir ve hızlı bir şekilde meyvelerini alabilirsiniz.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Ay Tutulması yorumları



Oğlak burç yorumları: 5 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşen halkalı Ay tutulması, iç dünyanızla ilgili çalkantılı günlere işaret ediyor. Korkularınız açığa çıkabilir. İhmal ettiğiniz sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Hedeflerinizle ilgili yeni değerlendirme yapabilirsiniz.

Bu dönemde kendi kendinizi sorgulayabilir, kararlarınızdan endişe duyabilirsiniz. Stres nedeniyle hem fiziksel hem de ruhsal olarak kendinizi yıpratabilirsiniz. Bazı sırlar ortaya dökülebilir. Gizli düşmanların ortaya çıkabilir.

Agresif ve moralinizin aşağıda olacağı günler yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlıklar konusunda dikkatli olmalısınız. Hayatınızdan bazı insanları çıkartmanız gerekebilir. Hatta bazıları size yardım isterken yanlışlıkla hata yapmanıza sebep olabilirler. Bundan dolayı kendi kalbinizin sesini dinlemeniz gerekiyor.

Öte yandan hayatınızda bağımlılık geliştirdiğiniz insanlardan ve durumlardan arınmanız için doğru bir zamandasınız. Hedeflerinizle ilgili bir yeniden değerlendirme yapmak faydalı olabilir. Özellikle de kariyerinizi daha etkin bir şekilde yönetmek için ciddi kararlar alabilirsiniz.

Merkür Yengeç burcunda seyahat ettiği bu süreçte aşkta şanslı bir dönemde olacaksınız. Duygusal ilişkinizde partneriniz ile aranızdaki buzlar çözülüyor ve daha uyumlu hareket etmeye başlıyorsunuz. Yalnız Oğlak burçları ise yeni tanışmalarla heyecan dolu bir süreç yaşayabilir.

5 Ağustos’a kadar devam eden bu süreçte kariyer hayatınızda eksikliklerinizi tamamlama imkanınız olacak. Yeni girişimler, atılımlar gündeminizde olabilir. Ancak zaman zaman finansal konularda biraz sıkıntıya düşebilirsiniz. Ödemelerde gecikmeler yaşanabilir. Gereksiz harcamalardan da uzak durmanızda fayda var.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Ay Tutulması burç yorumları



Kova burç yorumları: 5 Haziran tarihinde Yay burcunda gerçekleşecek olan halkalı Ay tutulması, sosyal çevre, arkadaş grupları ve gelecek planları ile ilgili alanlarda büyük değişimler yaşamanıza neden olabilir.

Finansal konularda dikkatli olmanızda fayda var. Özellikle dostlarınızla parasal konulara girmekten kaçınmanız gereken bir dönem. Arkadaş çevrenizle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte bazı kişiler hayatınızdan çıkabilir. Öte yandan yeni sosyal çevrelere de girebilirsiniz.

Hayallerinize ulaşmak için çabalarken önünüzde engellerin olduğunu farkına varabilirsiniz. Gelecek planlarınızı tekrar gözden geçirebilir, hedeflerinizi yeni bir bakış açısıyla revize etmek isteyebilirsiniz.

Düzenli olarak katıldığınız bir grup veya üyesi olduğunuz sosyal topluluklarla ilgili gerilim yükselebilir. Agresif tutumunuza dikkat edip, mümkün olduğunca gereksiz tartışmaların içine girmemeniz gerekiyor. Aksi takdirde hayatınızda bir arkadaşınızın çıkması söz konusu olabilir.

Merkür Yengeç burcunda seyahat ediyor. 5 Ağustos’a kadar devam eden bu süreç sizleri kariyer ve iş hayatınız ile ilgili etkiliyor olacak. İş hayatında güçlenmeye başlıyorsunuz. Özellikle iş ile alakalı konularda bağlantılarınızla güzel projelere adım atabilirsiniz. İşinizi yeni dünya düzenine uyarlamak için bazı değişikliklerde bulunmanız faydalı olacaktır.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Ay Tutulması yorumları



Balık burç yorumları: 5 Haziran günü Yay burcunda gerçekleşecek olan halkalı Ay tutulması sizi kariyer ve aile konularında etkiliyor olacak. Maddi konularla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara, agresif tepkilere dikkat etmelisiniz.

Bu ay kariyerinizde yeni bir yol izlemeye karar verebilirsiniz. Aile ilişkilerinde ise uzun süredir devam eden bir sorunu çözüme kavuşturabilirsiniz. Çalışmıyorsanız, yeni bir iş söz konusu olabilir. Evlilik kararı alabilir, çocuk sahibi olabilir ya da olmaya karar verebilirsiniz.

İş hayatınızda üstlerinizle aranızda gerilimler yaşanabilir. Mümkün olduğunca gereksiz tepkilerden, tartışmalardan uzak durmaya çalışmalısınız. Hayatınızdaki otorite figürlerinin size yeterince destek vermediğini hissedebilirsiniz. Gerçekte desteğe ihtiyacınız yok!

Kariyeriniz ile ilgili beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Önünüze çıkan engeller moralinizi bozabilir. Yılmadan cesaretle hareket etmeniz gerekiyor. Kimsenin cesaretinizi kırmasına izin vermeyin. Tek başınıza hareket etmeniz faydalı olabilir. Hatta bu süreçte radikal bir karar verip kendi işinizi kurmak isteyebilirsiniz.

Merkür Yengeç burcunda seyahat ediyor. 5 Ağustos’a kadar devam eden bu süreçte kariyerde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni bir yere taşınma, farklı işler yapma gibi planları daha fazla düşünebilirsiniz. Maddi olarak ise güçleneceğiniz bir dönemdesiniz…

Yine bu dönemde partnerinizle konuşulmayan meseleleri ele alacak ve bağlarınızı güçlendirme imkanına sahip olacaksınız. Yalnızsanız romantik bir birlikteliğe adım atabilirsiniz. Yeni bir insanı tanıyabilirsiniz.

Astroloji: Haziran 2020 aylık burç yorumları


YORUMLAR

  • 0 Yorum