51. Bölge baskını eğlenceli görüntülere sahne oldu

Sosyal medya üzerinden yapılan bir şakayla başlayan '51. Bölge baskını' tüm dünyanın gözünü diktiği bir olay haline geldi. Baskın alanından gelen fotoğraflar oldukça renkli ve şaşırtıcı...

51. Bölge baskını eğlenceli görüntülere sahne oldu
21 Eylül 2019 - 10:54 - Güncelleme: 22 Eylül 2019 - 10:01


 



 

ABD'nin Nevada eyaletinde bulunan 51. bölge, dünya dışı yaşam araştırmalarının merkezi olarak kabul edilen ve içinde dünyamızı ziyaret etmiş uzaylıların cesetlerinin incelendiği bir yer diye biliniyor.

 







 



 

Bu askeri bölge bu yüzden birçok filme konu olmuş, insanların her zaman ilgisini çekmeyi başarmış bir yer. Ancak oldukça sıkı korunuyor ve etrafında fotoğraf çekmek bile yasak.

 






 



 

İçeri girmenin ve görüntü almanın yasak olduğu 51. bölge, temmuz ayında sosyal medya üzerinden başlatılan bir etkinlikle gündeme geldi. Etkinlik, '51. bölge baskını' olarak adlandırılmış ve 20 Eylül 2019 tarihinde bu bölgeye gidecek insanları organize etmek için oluşturulmuştu. Belki de bir şaka olarak düşünülen bu 51. Bölge baskını etkinliğine kısa sürede 1 milyondan fazla kişi katılım gösterdi.

 






 



 

Bu sadece internet üzerinden katılım sağlayan insanların sayısı. Nevada'ya gerçekten gidenlerin sayısının 2 milyonu aştığı söyleniyor.

 






 



 

Tüm bunlar olup biterken askeri kaynaklardan da bölgeye yaklaşan, askeri yasakları aşmaya çalışan olursa vurulmaları konusunda emirler olduğu açıklamaları yapıldı.

 






 



 

Ancak bu uyarılar uzaylı görmek isteyen insanların çok umurunda olmadı. Neşeli kalabalık bir çizgi filmden esinlenen ve 'Naturo' koşusu adı verilen koşuyu yaptılar. Sebebini de uzaylıları görebilmek ve olası asker kurşunlarından kaçmak olarak belirttiler.

 






 



 

Bu tuhaf etkinlikten ajanslara renkli fotoğraflar düşedursun gelen haberler arasında bazı göstericilerin gözaltına alındığı da var...

 






 



 

Uzaylı görmek isteyen bu barışçıl eylemcileri destekliyoruz ve durumlarını takip etmeye devam edeceğiz...

 






 



 






 



 






 



POSTA




 




YORUMLAR

  • 0 Yorum