7 yıllık hikaye 1 maçta bitti! Mehmet Topal...

İşte Mehmet Topal'ın Fenerbahçe'ye vedasının perde arkası...

7 yıllık hikaye 1 maçta bitti! Mehmet Topal...
27 Haziran 2019 - 10:25
Mehmet Topal, 2012’den bu yana giydiği Fenerbahçe formasını bırakmayı sezonun son karşılaşmasında kafasına koydu. Antalyaspor maçındaki seyirci protestosuna dayanamadı. Menajeri Batur Altıparmak’ı arayıp, “Artık burada kalamam” dedi. Altıparmak’ı 26 Mayıs’tan bu yana 4 kez sözleşmesini feshetsin diye kulübe gönderdi ve 2.5 milyon Euro’yu bırakıp ayrıldı.

MEHMET Topal, tam 7 sezon formasını giydiği, kaptanlığını yaptığı Fenerbahçe’den ayrıldı. Kendisi ve kulüp, vefa, saygı ve teşekkür içeren duygulu açıklamalar yaptı. Peki, yıllardır en kapsamlı kadro değişikliklerinde bile ismi takımda kalacaklar listesinde hep ilk sırada olan, taraftarın sevdiği, yönetimlerin takdir ettiği, teknik direktörlerin vazgeçemediği Mehmet neden ayrıldı? Bu kararı nasıl, hangi düşüncelerle aldı, yönetim buna nasıl izin verdi, bundan sonraki durağı neresi olacak?

‘Beşiktaş’a gitsek nasıl olur?’

Aslında Mehmet Topal’ın Fenerbahçe’den ayrılmasıyla ilgili ilk söylentiler, Gökhan Gönül’ün Beşiktaş’a gittiği 2016 yazında çıktı. Bu konuda kulüpler arasında bir görüşme ya da Topal’ın açık bir ifadesi olmasa bile takım arkadaşı Gökhan’ın şu sözü hep konuşuldu: “Mehmet Topal ve Caner ile birlikte Beşiktaş’a gidersek nasıl olur?” Konuşmada ismi geçen Caner’in kısa İtalya macerası sonrası Gökhan ile Beşiktaş’ta buluşması, üç oyuncunun gündeminde siyah beyazlı takımın bir şekilde var olduğuna delil sayıldı hep.

YORUMLAR

  • 0 Yorum