9 – 15 Ocak 2023 haftalık burç yorumları

9 – 15 Ocak 2023 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

9 – 15 Ocak 2023 haftalık burç yorumları
09 Ocak 2023 - 13:49

9 – 15 Ocak haftalık burç yorumları. 9 Ocak, 10 Ocak, 11 Ocak, 12 Ocak, 13 Ocak, 14 Ocak ve 15 Ocak tarihlerinde burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük ve haftalık burç yorumları.

koç burcu

Koç burcu 9 – 15 Ocak 2023 haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta bazı kararları ailenizle almanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Birlikte hareket ederek hem işinizi hem de aile yaşantınızı etkileyecek durumları değerlendirebilirsiniz. Kesin karara varmadan önce durumun net olduğundan emin olmalısınız. Eksi duygular, işler, yaşam alanları konusunda her şey açığa çıkıyor. Veda gerektiren konularda direnmeyi bırakıyorsunuz.

 

Ailevi konular, gayrimenkullerle ilgili durumların ön planda olacağı bir dolunay etkisindeyiz. Ebeveynlerle daha çok ilgilenmek gerekebilir. Arkadaş çevresinde de olaylara tek yönlü bakmamaya gayret edilmeli. Fikir ayrılıkları sebebiyle bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Maddi konularla ilgili de geçmiş konularda yaşanan aksaklıkları düzeltme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Bu hafta Mars retrosu sona eriyor. Artık kendinizi daha özgür ve mutlu hissetmeye başlayacaksınız. Son birkaç hafta içinde yaşadığınız tüm sorunların üstesinden gelmenize yardımcı olan bir atmosferin içinde yer alacaksınız. Hayatınızda stres oluşturan tüm konuların çözümüne kavuşuyorsunuz. Dedikodu, söylentiler ve asılsız haberler, çeşitli kazalar ya da ters giden işbirliklerinde karşılaştığınız sorunların geri dönüşlerini alabilirsiniz. Sakin kaldığınız, farkında olduğunuz ve emin adımlarla ilerlediğiniz durumlar karşısında haklılığınız anlaşılabilir.

boğa burcu

Boğa burcu 9 – 15 Ocak 2023 haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Bu hafta zamanınızı ve imkanlarınızı kendinizi geliştirmeye adıyorsunuz. Yaşadıklarınızı geride bırakmayı ve bunların size bıraktığı izleri faydanıza kullanmayı öğrenmek önceliğiniz olabilir. Her konuda yeni adımlar atabilirsiniz. Bu elektronik eşyalarınızın değişimi şekilde olacağı gibi, eğitim ve işle ilgili fikirlerinizde olabilir. Kendinizi ifade ederken zaman kaybettiğinizi düşünüyorsanız yapacaklarınızın sizi anlatmasına müsaade etmelisiniz.

Şu andaki koşullar sizi pek tatmin etmiyor olabilir. Bir güven arayışı içindesiniz. Günlük hayatta karşılaşılan zorluklar, çevresel faktörler, yaşadığınız şehir, ülke ve insanlar üzerinize geliyor olabilir. Aslında alıştığınız bu düzenden ayrılmak pek kolay değildir. Belki de bu yüzden kendinizi bir kısır döngü içinde hissediyor olabilirsiniz. Mecburi harcamalar sizi her zamankinden daha fazla huzursuz edebilir. Eski düşünce tarzına biraz yeni bir bakış getirtmek isteyen bu dolunayda daha duygusal düşünmeye yatkın olacaksınız. Hayatınızı organize ederek kişisel gelişim yolunda adımlar atmalısınız.

12 Ocak itibariyle Mars retrosu sona eriyor. Maddi açıdan rahata ereceğiniz günlere giriyorsunuz. Kontrollü ilerlediyseniz şimdi birikim ve yatırımlar konusunda şanslısınız. Ödemelerinizi yapmak, sorumluluklarınızı tamamlamak noktasında yaşadığınız aksaklıklardan edindiğiniz tecrübe yanına kar kalabilir. Arkadaş çevreniz, buradan gelen teklif ve destekler karşısında emin olduğunuz bir iş varsa burada ilerleme kaydedebilirsiniz. Aynı zamanda ortaklı işlere de açık olduğunuz bir döneme giriyorsunuz.

ikizler burcu

İkizler burcu 9 – 15 Ocak 2023 haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta maddi anlamda biraz sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Bildiğiniz, deneyimlediğiniz ve güvendiğiniz iş kollarının dışına çıkmanın düşündüğünüz gibi olmadığını görebilirsiniz. Elinizdeki imkanları zamana uyumlandırarak kullanmak özgüveninizi tazeleyecektir. Borçlanma, alacak vereceklerin tahsili gibi geçmişe dönük konulardan dönüşler alabilirsiniz. Mantığınızı devreye koyduğunuzda yeni bir bakış açısına sahip olacaksınız.

Etkisini daha çok maddi konular üzerinden gösterecek bir dolunay etkisindeyiz. Kayıplarınızdan ziyade kazançlarınıza odaklanmak isteyeceksiniz. Mecburiyet sebebiyle yaptıklarınız size kendinizi iyi hissettirmeyebilir. Kendinizle ilgili bazı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Hayata gerçekçi bir şekilde bakıldığı, sorumluluk çerçevesinde hareket edildiği bir dönemdesiniz. Bu süreç, eşiniz veya partnerinizin iş hayatı, mali durumu, ortak kazançların dürüst bir şekilde pay edilmesi, birbirinize duyduğunuz sadakat tümüyle önemli hale geliyor.

Son iki aydır kendinizi oldukça yorgun ve huzursuz hissetmiş olabilirsiniz. Bu hafta burcunuzdaki Mars retrosu sona eriyor. Artık 12 Ocak itibariyle ritminizi geri kazanma şansınız olacak. Yaşadığınız anlaşmazlıklar, bazı işlerin devamının gelmemesi, imajınızla ilgili sorun ve düşüncelerinizle ilgili olumsuzlukların hepsini sonlandırıyorsunuz. Motivasyonunuz arıyor ve size ilham veren şeyle yeniden bağlantı kurmanıza izin veriyor. Geleceğinizle ilgili daha heyecanlı ve tutkulu olacaksınız. Spora kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Birkaç ay önce yarım bıraktığınız konu ve projelerle ilgilenmeye başlayabilirsiniz.

yengeç burcu

Yengeç burcu 9 – 15 Ocak 2023 haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Bu hafta önceliklerinizi yeniden belirlemeye başlıyorsunuz. Kendinizi geri plana atmanın olumsuz sonuçlarıyla yüzleşebilirsiniz. Sabun köpüğü mutluluklar yerine hayatınıza gerçek ve kalıcı değerler katmak isteyebilirsiniz. Eski yüklerinizden, eşyalarınızdan, giysilerinizden ve alışkanlıklarınızdan kurtulmak için ideal bir dönemdesiniz. İkili ilişkilerde karar vermek sizin için biraz daha kolay olabilir. Güvende hissetmekle ilgili kriterleriniz değişiyor.

Yengeçler bir hayli hassaslar ve oldukça kırılgan. Ancak bunun ardında yatan nedenleri tespit etmek lazım. Beden-zihin sağlığımızla ilgili bir rahatsızlık, iş hayatı veya son zamanda yaşanan bir sorun sizi yormuş, üzmüş olabilir. Eğer başkalarına bağlı bir yaşam sürüyorsanız, bu kişiler olmadığında veya sizi üzdüklerinde pes edip, inzivaya mı çekileceksiniz? Güvenceyi eş, iş ortağı veya farklı bir yolla aramak hatalı. Eğer bu kişiler size baskı kuruyor ve onların hayatınızda yanlış bir seçim olduğunu düşünüyorsanız, sürdürmek imkansız ve anlaşmak mümkün değilse sona erdirmenin vakti.

Bu hafta Mars retrosu sona eriyor. 12 Ocak itibariyle kendinizi daha zinde hissedeceğiniz adım atıyorsunuz. Tek başınıza kalmanın sizi bazı düşmanlıklar ve anlaşmazlıklardan koruduğunu fark edebilirsiniz. Haksızlığa uğradığınız, beklenmedik goller yediğiniz gündemlerin size verdiği mesajı alarak çevrenizi ve işinizi buna göre şekillendirebilirsiniz. Eski çalışmalarınız ve işlerinizle ilgili hazırlıkları tamamladıysanız, şimdi yeni ortaklıklara hazırsınız. Bu da hem günlük hayatınızın temposunu artırabilir hem de size karşı iyi niyetli olmayanlara karşı duruşunuzu daha sağlam hale getirebilir.

aslan burcu

Aslan burcu 9 – 15 Ocak 2023 haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Eski alışkanlıklar, eski travmaların yerini yeni hedeflere ve gündemlere bırakıyorsunuz. Artık eskiyle olan mücadeleniz son buluyor. Gizli bilgilerin ortaya çıkışı, daha önce bilmediklerinizin ya da yeterince ilgilenmediklerinizin gözünüzün önüne gelmesi yeni bir sayfa açmanızı kolaylaştıracaktır. Korkularınızı, takıntılarınızı ve bunları yansıtmamak için verdiğiniz içsel savaşı kazanmak için yeni fırsatlar bulabilirsiniz. Günlük hayatınızı düzene sokacak bir çaba gösterdiğinizde içinizi kemiren konuların yer bulamadığını fark edeceksiniz.

İş hayatıyla ilgili bazı konularda tamamlanmalar yaşamanız gerekebilir. Bu tamamlanmanın uzun vadede sizin için olumlu olduğunu göreceksiniz. Para kazanmak, başarılı olmak, başarılı işler çıkarmak arzumuz yoğun. Yeni yollar, yeni yöntemler, eğitimden iş hayatına kadar ve farklı bir yerde yaşamınızı kurmak gibi fırsatlar bu Dolunayda görülüyor. Demek ki, hemen toparlanıp duygusallığı bir yana koyup, hayatımızı organize edeceğiz. Kararsızlıktan uzak duracağız.

12 Ocak’ta Mars retro sona eriyor. Bu gerileme sizin haritanızdaki topluluk alanını etkiliyordu. Artık özlediğiniz sosyal yaşama geri dönebilirsiniz. Kendinizi çalışmaya, durağanlığaa adadığınız günlerin ardından motive olacağınız bazı ortamlara girebilirsiniz. Arkadaş ortamında yaşadığınız sorunlar, ifade etmekte ya da anlaşmakta zorlandığınız konularda çözüm yolları bulabilirsiniz. Yapacağınız görüşmeler bu noktada olumlu geri dönüşler almanızı sağlayabilir. Teknolojik alt yapılı işler, dijital mecralar, geleceğe dönük çalışmalarınız hızlanabilir. Hayatınızı nasıl ve ne şekilde kazanacağınıza dair birçok yeni girişiminiz olabilir.

başak burcu

Başak burcu 9 – 15 Ocak 2023 haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Bu hafta geleceğinizi nasıl şekillendirmeniz gerektiği konusunda kafa yorabilir; artık yapılacak olanın ne olduğunu daha net görebilir ve bu yönde ilerleyebilirsiniz. Adım atmanıza engel olan ya da sizin fark etmeden kendinize engel olduğunuz duygulardan arınmalısınız. Yeteneklerinizin ve umutlarınızın farkında olmak hem kendinize hem de içinizde bulunduğunuz topluma bir şeyler katmanızı sağlayabilir. Dijital ortamlarda kendinizi göstermek adına iyi bir zamanlama olabilir.

Ailevi konulara bakış açınızı biraz genişletebilirseniz gerek aşkta, gerekse sosyal hayat içinde kendinizi daha güvenli hissedeceksiniz. İnandıklarınızla günlük düzeniniz içinde yaptıklarınız paralel gitmiyorsa bu dönemde zorlanabilirsiniz. Birileri bizim arzu etmediğimiz şekilde ve oldukça kafa karıştırıcı tarzda hareket edebilir. Biz fazla değer vermiş, abartmış olabiliriz. İlişkilere gerçekçi bakmak lazım. Ne kadar doğru, ne kadar güvenilir insanlarla birliktesiniz? Birileri dedi diye veya siz bir şekilde öğrendiniz diye yolları ayırmayınız. Bu Dolunay döneminde azimli, kararlı ve çözüme yatkın olmalısınız.

Bu hafta Mars retrosu sona eriyor. Maddi kaygılarınızı geride bırakmaya başlıyorsunuz. Kariyerinizle ilgili çıkan sorunlar da ortadan kalkıyor. Kendinizi ve işinizi geliştireceğiniz gibi ne yapmanız gerektiğini bulmakla ilgili uğraşlarla zaman geçirmiş olabilirsiniz. Sabrınızı doğru konulara aktarmanın ödüllerini toplayacağınız iş görüşmeleri, sorumluluk değişimi gibi konular gündeminize gelebilir. Yoğun ve mücadeleci bir temponun içine girmeye hazırsanız bunların karşılığını alacaksınız.

 

terazi burcu

Terazi burcu 9 – 15 Ocak 2023 haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Kariyer hayatınızla ilgili birtakım yeniliklerin olması söz konusu. Ancak bu yeniliklerin ilk adımını, eski alışkanlık ve işlerinizi bırakarak siz atmalısınız. Geçmişte yaşadığınız tecrübeleri sadece ders çıkarmak için kullanmanız gerektiğini fark ediyorsunuz. Kendinizi mutlu hissettiğiniz, öyle olduğunuzu düşündüğünüz alanlarda işlerin farklı olduğunu görebilirsiniz. Bundan kaçmak yerine uzlaşmayı, kendiniz için daha iyi ve gerekli olanı istemeye gayret göstermelisiniz. İnsanlarla olan iletişiminiz, fedakarlıklarınızın boyutu konusunda değişiklikler yapmanız gerekebilir. İşinizi göstermek, kendinizi göstermek olacağı için bunu en iyi şekilde yapmalısınız.

Bu hafta etkisinde olduğumuz Dolunay, iş hayatımız veya dış dünyadaki yerimiz, hedefimiz, sorumluluklarımız yönünde hassasiyet yaratabilir. Duygusal düşünmek zamanı değil. Çünkü bir yol ayrımı, bir tercih veya bir gelişme söz konusu. Burada önemli olan sizin kararlı, cesur olmanız ve mevcut şartların farkında olarak önünüze bakmanızdır. Bu sorumluluktan kaçamayız. Mantıklı olan, öngörüsü yüksek, gerçekçi insanlar kazançlı çıkarlar. Sizler bu süreçte ileriye yönelik hedeflerinizi bilhassa aileniz ve yuvanızla alakalı konularda belirlemek için iş hayatınıza bilhassa önem vermelisiniz.

Bu hafta Mars retrosu sona eriyor. Eğitim, seyahat ve yurtdışı bağlantılı işlerde yaşadığınız zorluklar geride kalıyor. Vazgeçtiğiniz tatil planları yeniden gündeminize gelebilir. Hayatınızın akışını belirlemek, eksiklerinizi kapatmak ve direndiğiniz konularda enerjinizi daha doğru yönlere kullanmak adına hazırlıklarınızı tamamlıyorsunuz. Aileyle zaman geçirmek size iyi gelmeye başlayacak. Hukuksal konularda çözüm bulabilir, davalarınızdan olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Sürecin hızlı ilerlemesi ne yapmanız gerektiği konusundaki soru işaretlerinizi de ortadan kaldıracaktır.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu 9 – 15 Ocak 2023 haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: Bakış açınızı geliştiriyorsunuz, bir takım yenilikler yapabilirsiniz. Tıkandığınızı, bir çıkış bulamadığınızı, hakkınızı alamadığınızı düşündüğünüz konularda sizin bir atılım yapmanıza gerekebilir. Benzer durumların getirdiği benzer sonuçlar size fayda etmiyor olabilir. Bu durumda yapmanız gerekenin artık hayatınıza engel olmaktan vazgeçmeniz gerektiğini bilmelisiniz. Kendinizi eğiteceğiniz alanları araştırabilir, üzerinde çalıştığınız imkanların sonuçlarına göre yeni yol haritası belirleyebilirsiniz.

Mevcut koşullara göre yaşamanın zorlaştığını fark edebilir ve bir arayış içinde olabilirsiniz. Finansal açıdan rahatlamak, güvence elde etmek önceliğiniz olabilir. Eğitim, iş veya ilişki nedeniyle bir değişiklik söz konusu olabilir. Burada önemli olan, sorumluluk almak, buna açık olmak, kendimizi geliştirmektir. İşlemeyen, bir şey kazandırmayan, başkalarına ihtiyaç duymanıza neden olan şartlardan kurtulmak, kendinizi geliştirmek önemli. Size biraz zor geliyor olabilir ancak duygusal düşünmemek lazım. Bu dönemi avantaja dönüştürebilirsiniz. İdeallerinizi belirlemeniz halinde, kendinize inanarak hedefinize yönelmeniz; başarmanız, yeteneklerinizi göstermeniz, önemli bir projede yer almanız mümkün. Kendinize güvenin ve yaratıcı düşünmeye başlayın.

Bu hafta Mars retrosu sona eriyor. Son aylarda korku ve endişe hissetmiş olabilirsiniz ancak 12 Ocak itibariyle üzerinizdeki kara bulutlar dağılıyor. Ayağınıza bağ olan birçok konudan sıyrılmış olmak daha rahat ilerlemenizi sağlayacak. Borçlarınız varsa kapatma fırsatnız olacak. Para ile ilgili konularda oldukça rahatlayacaksınız. Harcamalarınız hızlı olabilir ve yeni işbirliklerine adım atabilirsiniz. Engelleri aşma konusundaki önceliklerinizi değiştiriyorsunuz. Kendinizi motive etmenin ve en büyük desteği yine kendinizden almanın önemi projelerinize de yansıyabilir.

yay burcu burç yorumları

Yay burcu 9 – 15 Ocak 2023 haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Hangi konularda direniyorsanız, onlarla ilgili yüzleşeceğiniz durumlar söz konusu olabilir. İnatlaşmak yerine gücünüzü, elinizdeki imkanları bilerek ilerlemelisiniz. Objektif bir bakış açısıyla hayatınızı değerlendirmelisiniz. Ailenizin veya eşinizin maddi ve manevi destekleri size bu konuda ışık tutabilir. Mutlu olmanın çevresel faktörlere değil, bunlara rağmen neler yapabildiğinizle mümkün olabildiğini unutmayın.

Bir dar boğazdan geçiyor olabilirsiniz. Giderler, harcamalar, borçlar sizi rahatsız ediyor olabilir. Borcu borçla kapatan önerilere sıcak bakmayın. Eğer bir yerlerden destek görüyorsanız, dünyanın bin türlü hali var diyerek fazla açılmayın. Ortaklaşa işlerde çıkarlarınızı koruyun. Kimseye değil, kendimize güvenmemiz gerekiyor. Dolunayın olumlu bir görünümü var. Bu sıkışıklıkta güzel bir gelişme yaşanabilir. Farklı kazanç alanlarına odaklanmak fayda sağlayabilir. Tam zorlanırken, bir haber, gelişme sizi rahatlatabilir.

12 Ocak itibariyle Mars gerilemesi bitiyor. Sorun yaşadığınız kişilerle çatışmalarınız sona eriyor. İlişkiler berraklığa kavuşuyor. Özellikle romantik hayatınız hareketleniyor. Geçtiğimiz aylarda ilişkinizde yaşadığınız problemlerden ders çıkardınız mı? Eski ve yeni tüm ortaklıklar, görüşmelerin size getirdiği dersleri düşünmeli, adım atarken hangi kriterlere göre ilerlemeniz gerektiğini gözden geçirmelisiniz. Artık fikirlerinizi ve düşüncelerinizi partnerinize daha rahat açıyorsunuz. Özgürlük alanınızın kısıtlandığını hissettiğiniz durumları paylaşacak ve bu sorunları ortadan kaldıracaksınız. İlişkisi olmayan Yay burçları ise yeni bir ilişkiye yelken açabilir.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu 9 – 15 Ocak 2023 haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Bu hafta ilişkiler konusunda alacağınız kararların ne yönde seyir edeceğini tayin edebilirsiniz. Birlikte hareket etmek sizin için önemli olacaktır. Dolayısıyla, bunu yaparken uyumunuza ve aynı şeyleri istediğinize emin olmalısınız. Düşüncelerinizin ve hislerinizin netleşmesi önemli soru işaretlerini silmenizi sağlayacaktır. Hem kendinizi hem de ortaklıklarınızı güvence altına alacağınız yeni gümdemler olabilir.

İlişkilerinizle ilgili kararlar alacağınız bu dönemde gizli, saklı durumlardan uzak durmaya gayret edin. Yaratıcılığınızı değerlendirebileceğiniz bir dönem olacak. Dolunay, ilişkinin bir ortaklık olduğunu, her şeyi üstünüze almanın, sizi yorabileceğini işaret ediyor. Belki de siz, şu anda sıkıntılı bir süreç yaşayan kişiyle berabersiniz. Elinizden geldiği kadar destek oluyorsunuz. “Bu nereye kadar?” demeniz gerekebilir. Zira bunu değiştirmek için mücadele etmeyen bir kişiyle hayatı sürdürmekte zorlanabilirsiniz. Bekar Oğlakların ise eş/partner seçiminde bilinçli hareket etmeleri gerekiyor.

Bu hafta Mars retrosu sona eriyor. 12 Ocak itibariyle kariyer hayatınızda karşınıza çıkan problemleri geride bırakacaksınız. İş hayatınızda sorun ve gecikme yaşadığınız alanlar varsa bu konuları yeniden ele almak için yeni arayışlara girebilirsiniz. Günlük yaşantınız eski akışına kavuşuyor. İşinize odaklanmak sizin için artık daha kolay olacak. Dikkatinizi dağıtan eksiklikler, çalışma ortamınızla ilgili rahatsızlıklarınız son buluyor. İş görüşmeleri yaptıysanız sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz. Yeni yapacağınız başvurular ise daha hızlı neticelenecektir.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu 9 – 15 Ocak 2023 haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu hafta enerjiniz yükseliyor. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak kendinizi daha iyi hissediyor olmak, yapmak istedikleriniz konusunda şansınızı katlayabilir. İsteklerinize, mutluluk kavramınıza uygun işler ve ortamlar ilginizi çekerken de siz de dış görünüş ve tutumlarınızla dikkatleri toplayabilirsiniz. İnsanları etkilemek, fikirlerinizi kabul ettirmek özellikle kariyerinizle ilgili konularda işinizi kolaylaştırabilir. İlişkiler açısından şanslısınız, mutlu olduğunuzu hissettiğiniz birine şans vermek isteyebilirsiniz.

Yenilikler isteriz, değişim isteriz veya hayatımızda güzel bir şeyler olmasını bekleriz. Tabi ki beklemek tamam da, hiç kimse size altın tepsiyle bir şeyleri sunmayabilir. Yine bunları düzenleyecek, hale yola koyacak kişi sizsiniz. Sözgelimi parasal konularda sevdiklerinizi memnun edeceksiniz diye fazla açılmayınız. İyi niyet güzeldir de, kimsenin sizi zor duruma sokmasına da izin vermeyiniz. Bu Dolunay dönemi Kova burçlarına; önünü görmediğin aşktan, ödemekte zorlanacağın borçtan uzak dur diyor.

Bu hafta Mars retrosu sona eriyor. Yeniden nefes almaya ve yaşadıklarınızdan mutlu olmaya başlayacağınız bir sürece giriyorsunuz. Adım atmakta tereddüt ettiğiniz noktalar bazı yanlış anlaşılmalar yaratmış olsa da bunların tamamını netleştirme fırsatı elde ediyorsunuz. Hayallerinizi geliştirmek, bunu bir kazanca dönüştürecek görüşmeler ve iş birlikleri gündeme gelebilir. Hayallerinize giden ne kadar yol varsa hepsinde istediğinizi yakalayacağınız gelişmeler yaşanabilir. Yeni tanıştığınız kişilerle kurduğunuz diyologlar sayesinde fikirlerinizi paylaşacak ve yeni bir bakış açısıyla olaylara yaklaşacaksınız.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu 9 – 15 Ocak 2023 haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Bu hafta kendinizi göstermeye başlıyorsunuz. Yeteneklerinizi konuşturmak, buradan gelir elde etmek ve hayatınızı yeni değerler üzerine inşa etmek için ideal bir dönemdesiniz. Geçmiş ve gelecek arasında bir seçim yapmanız gerektiğinde, geleceği seçmekte tereddüt etmeyebilirsiniz. Zira bugün elde ettiğiniz sonuçların, daha önce yaptıklarınızın ışığında geliştiğini fark ediyorsunuz. Bu da sizi iyi sonuçlar için iyi işler yapmaya teşvik ediyor. Aynı farkındalık ve teşvik duygusal konulardaki kararlarda da etkili olabilir. İlişkilere bakışınız değişiyor, mutlu olmaya çok yakınsınız.

Yaratımda bulunabildiğiniz, sahnede parlayabildiğiniz hemen her konuyu (aşk, para, iş, çocuklar, hobiler, tatiller vb.) geleceğiniz açısından gözden geçirin. Bugüne kadar yaptıklarınızın, sizi hayallerinize ne ölçüde ulaştırdığı konusunu mercek altına alın. Geçmişe ait meseleler aile içinde ılımlı şekilde konuşulması faydalı olacaktır. Böylece gerçekler su yüzüne çıkacaktır. Arkadaş çevrenizde de değişimler olabilir. Bazı arkadaşlarla bağınız koparken, görüşmediğiniz eski arkadaşlarınızla tekrar iletişim içinde olabilirsiniz.

12 Ocak Perşembe günü itibariyle Mars gerilemesi sona eriyor. Hayatınızın kontrolünü yeniden elinize alıyorsunuz. Özellikle aileyle ilgili yaşadığınız zorluklar, yanlış anlaşılmalar, tartışmalar geride kalıyor. Aileyle oturup konuşulması gereken konuları daha fazla ertelemeyeceksiniz. Taşınma ve yer değişikliğiyle ilgili konular yeniden gündeminize girebilir.

 

Arkadaşlarınızla birlikte yeni kararlar alacak, farklı işlere yatırımlar yapma yolunda ilerleyeceksiniz. Uzun zamandan beri görmediğiniz bir arkadaşınızla aranızdaki problemleri baştan sonra değerlendirecek, bunlar etraflıca konuşarak olumlu yolda kararlar alacaksınız. Beklediğime değdi diyebileceğiniz haberler alabilirsiniz. Yapmak istediğiniz yatırımlar söz konusu ise bunlarla ilgili evrak işlemlerini hızlandırabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum