Abdurrahman Dilipak Aşıla-ma!

Daha tanı kitinin doğru çalışmasını sağlayamayanlar, aşı üretmekten söz ediyorlar. Elon Musk aynı gün, aynı hastahaneye dört örnek veriyor, ikisi pozitif, ikisi negatif çıkıyor.

Abdurrahman Dilipak Aşıla-ma!
23 Kasım 2020 - 16:56
Mayıs ayında Tanzanya’da keçinin Covid 19 testinin pozitif çıkmasını unutmadık! Tanzanya Cumhurbaşkanı Magufuli PCR sürüntü örnekleri diye, insan isimleri vererek hayvan, meyve ve yağ örnekleri göndermişti. Gelen sonuçlar komikti. Ve son olarak halk Berlin’de Korona tedbirleri için sokaklardaydı. Biz o sıralarda köpeklerden sonra atlara Chip takıyorduk.

Kaddafi de 2009’da BM genel kurulunda bir salgın ve aşı komplosundan söz etmiş. Boş verin Kaddafi’yi, o deli, Afrikalı birine mi inanacak sizin gibi beyaz akıllılar!?. Size Portekiz’den bir haber. Sıcağı sıcağına hem de. Portekiz mahkemesi PCR testlerini güvenilmez bulmuş ve karantina uygulamasını kaldırmış. Portekizliler gider Mersin’e, biz gideriz tersine. Bu arada, Tarım Hayvancılık Bakanlığı hayvanlara Chip takmaya başlarken Sağlık Bakanlığı yetkilileri bize Chip’li bilezik takmak için tam gaz çalışmalarını sürdürüyor. Sağlık Bakanı Koca, koronavirüs aşı çalışmalarıyla ilgili «Pfizer bize 1 milyon aşı verebilecek, yıl içinde 25 milyona kadar olabileceği şeklinde görüşmelerimiz var. 16 yerli aşı çalışması var. Çin aşısını en az 10 milyon almak istiyoruz” (…) “Grip aşısında artırabileceğimiz rakam sınırlı. Bu yıl 2.3 milyon grip aşısı aldık. Şu ana kadar 600 bin kişiye grip aşısı yaptık” dedi. Bakan Koca ayrıca diyor ki, “Çin aşısını aralık ayında en az 10 milyon kadar almak istiyoruz, 1-2 gün içinde imzalar atılacak (…) Türkiye’nin geçen yıl yaptığı grip aşısı tedariği bir milyon 300 bin ama yapılan bir milyon 100 bin aşı. Grip aşısında artırabileceğimiz rakam sınırlı. Bu süreçte 2.3 milyona çıkardık. Şu ana kadar 600 bin kişiye grip aşısı yaptık. (…) 5 haftadır tarama yapıyoruz. Bu dönemde influenza yok (…) 16 yerli aşı çalışması var. İnaktif aşı çalışmamızda bu hafta itibariyle ilk 44 kişide tamamlanmış olacak (…) Yerli aşımızın devreye girmesi nisan ayı şeklinde olur” İnşallah Erdoğan daha önce aşı konusunda ortaya koyduğu tepkiyi yine gösterir ve frene basar. Daha tanı kiti yapılamamış, mutasyondan söz ediliyor, birileri de aşıdan söz ediyor. Birileri gözünü karartmış, bu konuda gecesini gündüzüne katıp, bir an önce bu işi bitirmek istiyor sanki. Aynı gözü kara gidiş HES Kodu, Chip’li bilezik, hayvanlara deri altı Chip uygulaması, 5G ve aşı konusunda söz konusu. Sonuç ne olursa olsun, bu tartışma burada bitmez. Onu söyleyeyim.. Bu toplumsal olaylara sebeb olabilir. Bunun hukuki ve siyasi sonuçları olur. Sahi “bilim kurulu” bu konuda ne düşünüyor. Hepsi aynı görüşte mi. Kurul dışı akademisyenlerden bu konuyla ilgili kaygılarını açıkça ortaya koyanlar var. Aşı çalışmalarında malum lobinin parmak izlerini görmemek için kör olmak gerek. Adamlar bağıra bağıra geliyor. Time ya da The Economist adeta meydan okuyor.

Son birkaç hafta içinde aşıyı bulduğunu “kendi kendilerine” ilan eden Pfizer’ın CEO’su ve Baş Bilim Uzmanı ile Moderna’nın Baş Bilim Uzmanı Siyonist lobinin muteber isimlerinden. Bunlar o malum “derin aileden” birileri. Zaten onlar olmadan böyle bir iş bu kadar hızlı ve kolay başarılamazdı.

Biraz Alman, biraz Pfizer da olsa artık “yerli ve milli” bir başarı gibi takdim edilen malum “CoVID aşısı” ile ilgili bir konu var. Sahipleri Türk olduğu için bazı kesimlerin “övündüğü” Biontech firmasına Bill ve Melinda Gates Vakfı 4 Eylül 2019’da 55 milyon $’lık yatırım yapmış. Gerekirse de bu rakamı 100 milyon $’a kadar çıkarabileceğini taahhüt etmiş. Yani Bill Gates “Covid başlamadan” sadece aylar önce aşı çalışmaları için Biontech’e böyle bir yatırım yapıyor. Türk bilim adamlarının başarılarını tüm dünyanın konuşması güzel elbet ancak... Bill Gates’in yatırım yaptığı kişi/kurum her kim olursa olsun dikkatle izlenmeli, araştırılmalı, diye düşünürüm. Dahası şu konjonktürde Müslüman dünyada Türkiye’nin etkinliğini ve güvenilirliğini kullanmak isteyecek Türk maskesi altına saklanmış küreselciler olabilir. Dün bu çevreler FETÖ maskesi kullanmışlardı. Bill Gates’in Biontech’e yaptığı yatırım hakkında kaynak için şu adrese bakabilirsiniz: https://investors.biontech.de/news-releases/news-release-details/biontech-announces-new-collaboration-develop-hiv-and/ . Yarın bunlar Türkiye’ye gönderecekleri aşıların enjeksiyonu ya da kutularında Türk bayrağı, Atatürk’ün imzası, bozkurt resmi de koyabilirler. Hep söylüyorum ya: “Ağuyu altın tas içre sunarlar, bal da onun suç ortağı. Bu bir. İki: Dikkat edelim Şeytan bizi aldatmasın. Üç: Fasıklar, müfsitler bize bir şey getirdiğinde ihtiyad edelim. Dört, dikkat edelim; bize ölümü gösterip kısırlığa razı etmesinler. Bu korku pandemisinin ardından böyle bir komplo ile karşı karşıya kalabiliriz. Julian Assange’nin dediği gibi belki de “Bu dünyada son özgür nesil biziz!”

 

Bill and Melinda Gates Vakfı 10-11 Nisan 2019 tarihlerinde Dışişleri Bakanlığı ev sahipliğinde “sanitasyon”, “finansal kapsayıcılık”, “beslenme” ve “SDG Etki Hızlandırıcısı” konularının konuşulduğu bir çalıştay gerçekleştirmiş. Ardından Dışişleri Bakanlığı ve BM Kalkınma Programı arasında Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları için 7 Mayıs 2019 tarihinde “Etki Hızlandırıcı Pilot Uygulama Belgesi” imzalanmış. Bu etkinlik Bill Gates vakfı Orta Doğu Temsilcisi Asif Abbas girişimi ile vakfın Türkiye Temsilcisi Duygu Ercan Morel, Tarım ve Orman Bakanlığı Genel Müdürü Aylin Çağlayan Özcan’ın gayretleri ile gerçekleşmiş. İddia o ki, “Bill Gates’in desteklediği aşı sıradan bir aşı olmayacak. İçinde bulunan etken maddenin çip ile sürekli iletişim halinde olması isteniyor..

Bunun için de bağışıklık sistemimin çok güçlü olması istenmiyor. Böylece aşının etkisi kaybolmayacak ve insanlar kontrol altında kalmaya devam edecekler.” Bir arkadaşın şöyle bir mesajı dolaşıyor sosyal mediada: ‘HES kodu olmayanlar Zonguldak’a giremeyecek’. Küresel aşı uygulamasından sonra okuyacağınız muhtemel haberler: ‘Corona aşısı olmayan bu ülkeye giremez’ Ve dijital takip başlayacak, aşı olanlar ‘dijital köle’ olacak, dijital kontrolle insanların duygu, düşünce, his ve hazlarına yön verecekler, artık onlar nasıl istiyorsa öyle yaşayacak hatta öyle mi düşüneceğiz? İnşallah yöneticilerimiz bizi böyle bir köleliğe kurban etmez!” İtalyan virolog Giulio Tarro’nun dediği gibi “Korona virüs aşısı küresel bir sahtekârlıktan başka bir şey değil!” 

Selâm ve dua ile..

YORUMLAR

  • 0 Yorum