ABDURRAHMAN DİLİPAK Son pişmanlık fayda vermez

Öldün sen Netenyahu. Olmert senin bu işleri yüzüne gözüne bulaştırdığını düşünüyordu. Onunla aynı Şeytanın yatağında yatıyordunuz aslında. Sen de bittin. canınız cehenneme tüm Siyonistler.

ABDURRAHMAN DİLİPAK Son pişmanlık fayda vermez
13 Ocak 2024 - 10:10

Sen ne büyükmüşsün İzzeddin Kassam, ey şehid oğlu şehid.. Yaşlılar ve bebekler, anneler ve babalar, İslam ümmetinin onuru oldunuz, insanlığın ise göz aydınlığı. Selam sizin er ahınıza.. Evet, “MOSSAD'ın GAZZE SAVAŞI için yaptığı EPSTEİN ŞANTAJI” sonunda döndü, İsrail'i de, Siyonizm’i de vurdu, vurmaya da devam ediyor. ABD’deki ve Rusya’daki Havra skandalından sonra Lanet tüm Yahudi ve Musevi topluluklarını da şaibe altında bırakırken, bunlardan olmayan Musevi toplulukları açıklamalar yapmaya başladılar.

Sadece Siyonizm’i ve İsrail’i değil, HABAT’ı da vurdu. Davos zirvesini düzenleyen WEF/DEF’da, onun başkanı da şaibe altında. Rothschild ailesi de şaibe altında. Ve tabi, İngiliz Krallığı da! Bill Gates de! Artık NUHİ YASALAR, KARAY MODELİ, Yahudi olmadan Musevi olma planı da, HAZARA projesi de çöp oldu..

Bu gerçeklerin ortaya çıkmasından sonra dünya hükümetlerinin sessizliği daha iyi anlaşılmaya başladı. Tabi İslam ülkelerinin işbirlikçi yöneticilerinin sessizliği de şimdi daha iyi anlaşılıyor.

Fransa’ya genç bir gay Yahudi’nin başbakan olarak atanmasını da bir kenara not edelim. Papanın LGBT aşkını da.

Bu deprem Suudi Arabistan’ı da vuracak BAE’yi de ABD’yi de AB’yi de. GreatReset çetesinin işi bugün çok daha da zor.

Ankara’da KKTC’de bu olaydan zarar görecek. Bu skandalı gölgesi bundan sonra olacak tüm seçimlere düşecek. FETÖ’nün Kasetleri, KKTC’deki kasetler, Adnan Oktar Kasetleri, SAUNA çetesi kasetleri, Ukrayna arşivi, Peker’in sözünü ettiği kasetler, daha neler neler. Bekleyin daha neler çıkacak.

Türkiye çocuk kayıplarında dünyada ilk sırada. Türkiye’de ilk sıradaki şehir de Gaziantep! Birileri bu şehrin Gazi sıfatına ihanet etmiş anlaşılan! Antep’te daha önce kurban kesilerek, tekbir getirerek kerhane açılmıştı! Zindaşti’den Zarrab’a daha konuşacak çok şey var. Halil Falyalı'nın kaset arşivi kimlerde var. Gazetelerin arşivlerinde olanı geçelim de, devletin resmi  istihbarat örgütlerinin elindeki kaset arşivi yanında bir de JİTEM gibi özel örgütlerin elinde olan arşivler. Mafia’nın elindekini geçtik, fuhuş sektöründeki birilerinin elinde ciddi bir arşiv olmalı. Yabancı istihbarat örgütlerin elinde de hedef ülkelerde kullanılmak üzere ciddi bilgi, belgeler, dosyalar olduğu biliniyor. Off_Shorelerde hesabı olanların çoğu buralarda yemlenip, tuzağa düşürüp kaydı alınmıştır zaten. Fuar ziyaretlerindeki kaçamaklar, Kumar partileri, otellerdeki rezilliklerin bini bir para. Ve bu âlemde siyaset, bürokrasi, iş dünyası, Media, Akademi, sanat, spor, STK yöneticisi her kesimden birileri var.

Bu işin aşı ile ilgili bir boyutu var, bu işi alkol ve uyuşturucu ile ilgili bir boyutu var, bu işin gıda ve beslenme ile ilgili bir boyutu var, bu işin biorezonans ile ilgili bir boyutu var, bu işin cep telefonu, bilgisayar üzerinden, elektronik oyunlar üzerinden subliminal mesajlarla insan ve hayvanlar, hatta tüm canlı organizmalarla ilgili bir boyutu var, afrodizyaklar ve ilaçlar üzerinden bir boyutu var. O 5G Röleler, Starlink’ler aslında hepsi birer. Siber savaş aracı. RF, Wireless, Bluetooth sistemleri Hackerler, Biohacker’ler, NanoChip Kuantik akıllı sistemler üzerinden hepsi bir silah olarak kullanılabilir. O enerji içecekleri, afrodizyaklar, kimyasal uyuşturucular  hepsi bizi tehlikeli bir geleceğe hazırlıyor. Siyaset, bürokrasi, iş dünyası, Media, STK, eğitim kurumları, akademi bizi tehlikeli bir geleceğe hazırlıyor.

Geni ile oynanmış ebter tohumlardan uzak durun, Hormonlu, fenni gübreli, zirai ilaç bulaşığı gıdalardan, sun’i aşılı gıdalardan, alkolden, uyuşturucudan, raf ömrü uzun, içinde sun’i tatlandırıcı, renklendirici, katkı maddeli gıdalardan Chemistrail etkisinden kendinizi koruyun. Yoksa Obama’nın danışmanlığını yaptığı filmde müjdelendiği (!?) gibi “Zombi Geyik”lere dönüştürülebilirsiniz.

Bunlar deşifre oldular. Bugün bile engellenemezlerse  Deccalı beklemeyin, Deccal beyninizi ve bedeninizi ele geçirmiş demektir. O zaman kıyameti bekleyin.

Ben, beni İsrail oğullarının akıbetinin nasıl olacağını merak ederdim.. Onların akıbetini Nuh kavmi, Lut kavmi gibi bir akıbet bekliyormuş meğerse, Ve onlar giderken arkalarında bir dünya insanı da götürecekmiş.  Ve sanırım bugün olanlar böyle bir şey. Bu işin Teolojik boyutunu bir araştırın bakalım. Bu işin Ezoterik ve mitolojik bir boyutu da var. Onlara da bakın isterseniz.

Herşeyden önce, inanan insanlar Allaha, resulüne ve kitaba yönelsinler. Din ve devlet büyüklerini İlah ve Rab edinmekten vazgeçsinler. Akıllarını kiraya versinler.

O korkulan güne doğru adeta sürükleniyoruz. Gazze bir uyanış çığlığı oldu. İsrafil’in surundan önce o, Amerika’dan yükselen çocukların çığlığı da Gazze’nin çığlığına eklenince, büyük uyanış için bir fırsat doğdu sanki. Bu çığlık tüm dünyadan duyuldu. Vicdanı diri olan her insan bunu duydu! Teşekkürler “İzzeddin Kassam”ın kahramanları. Allah sizin ellerinizle cezalandırıyor zalimleri ve sizin ellerinizle yardım ediyor mazlumlara. Başta İslam ülkelerinin, bu gerçekler karşısında kör, sağır, dilsiz yöneticileri olmak üzere, Şeytani unsurların, Deccaliyet komitesinin peşine düşen münafık karakterli tüm siyasiler ve kanaat önderlerine lanet etsin, Allah onları kahretsin. Zalimler için yaşasın cehennem..

Aman efendim aman, galiba ahir zaman! O gün değilse bile, çok yaklaştık çok.

Yasama, yürütme, yargı, Media, Sermaye, Siyaset ve tüm STK’lara çağrımdır: Hepimiz kendimizi gözden geçirelim, imanımız dahil. “Ey iman edenler iman ediniz”. Duadan önce gerçek anlamda tövbe edelim. Önce, övünmeyi, dövünmeyi bırakıp “Biz zalimlerden olduk” diyerek suçumuzu itiraf edelim. İlk yapmamız gereken şey “Def-i mazarrattan uzaklaşmak. İstanbul sözleşmesi, Lanzarote, CEDAW benzeri uluslararası sistemin dayattığı tüm sözleşmelerden çıkın. Uluslararası sistemin dayattığı, siyasi, ekonomik, sosyal, kültürel işlerden uzaklaşın. LGBT fitnesinden arının, Eğitim, Kültür, Gençlik,  Aile, Sağlık, Gıda Tarım, Şehircilik, Ulaştırma, Altyapı, İçişleri, Dışişleri, Savunma, Adalet bakanlıkları başta olmak üzere, yerel yönetimler, özerk kuruluşlar her şeyi yeniden gözden geçirmemiz gerek. Dünya Global bir tehditle karşı karşıya. Bu Şeytani Pedefolik Satanistler deşifre oldu ve bir yara aldılar. Her şeyi içinden çıkılmaz hale getirmek için “Benden sonrası tufan” diye, “Tanrıyı kıyamete zorlamak” adına çılgınca şeyler yapabilirler. O akıllı evlerinizdeki akıllı sistemleri sökün, akıllı arabalarınızı kullanmayın. Onlar sizi evinizde, arabanıza vurabilir, patlatabilir. Her geçen gün, bu tehlike daha büyüyecek, daha çok yayılacak ve daha ölümcül hale gelecektir. Yarın çok geç olabilir. Son pişmanlık fayda vermez. (Sesim geliyor mu?).. Selam ve dua ile. Allah’ın selamı, Hüda’ya tabi olanların üzerine olsun.

 

Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Haber Vakti » Son Dakika Haber, Güncel Haberler, Gazeteler

YORUMLAR

  • 0 Yorum