Abdurrahman Dilipak'tan Binali Yıldırım'a tepki !

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, sosyal medya hesabından Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım'ın bir videosunu paylaşarak tepki gösterdi.

Abdurrahman Dilipak'tan Binali Yıldırım'a tepki !
13 Mayıs 2019 - 10:33 - Güncelleme: 13 Mayıs 2019 - 18:59
Akit yazarı Abdurrahman Dilipak sosyal medya hesabından Binali Yıldırım'ın sözlerinin yer aldığı bir videoyu paylaşarak tepki gösterdi.

Abdurrahman Dilipak Twitter hesabından Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Binali Yıldırım'ın bir videosunu paylaşarak tepki gösterdi.

Dilipak; Binali Yıldırım'ın, "Seçim kampanyalarında söylenenlerle seçimi kazandıktan sonraki söylemler hiçbir zaman aynı olmaz" ifadelerinin yer aldığı videoyu, "Bize özü sözü eveli ahiri bir olan söz verdiğinde sözünde duran politikacılar. Hakikat uğruna can feda diyenler gerek ama reel politik böyleymiş. Ben Özakman bu oyunda yokum. Özümüz sözümüz bir olunca kazanacağız" notuyla paylaştı.



Abdurrahman Dilipak@aDilipak

Bİze özü sözü eeveli ahiri bir olan söz verdiğinde sözünde duran politikacılar. Hakikat uğruna can feda diyenler gerek ama reel politik böyleymiş. Ben Özakman bu oyunda yokum. Özümüz sözümüz bir olunca kazanacağız
Arşiv Unutmaz@ArsivUnutmaz

Binali Yıldırım:

- Seçim kampanyalarında söylenenlerle seçimi kazandıktan sonraki söylemler hiçbir zaman aynı olmaz


Yerleştirilmiş video


YORUMLAR

  • 0 Yorum