Abdurrahman Dilipak YAZDI Savaş kapıda mı?!

Savaşın pandemi bombasının sebeb olduğu son can kayıplarını biliyor musunuz? Enjeksiyon mermisi ile dünyada 577 milyon kişi bir defa ya da birden fazla isabet aldı ve 6.4 milyon kişi hayatını kaybetti. 

Abdurrahman Dilipak YAZDI Savaş kapıda mı?!
02 Ağustos 2022 - 09:44

Türkiye cephesinde durum 15.9 milyon isabet 99.341 vefat.. 

Savaş cephelerinden gelen haberler çelişkili. Mesela ABD cephesinde 91 milyon isabet 1.03 milyon ölüm haberi geldi. 1 milyardan daha fazla nüfusa sahip Hindistan’da 44 milyon kişi isabet aldı. Kayıp 526.000 kişi.

Biz Ukrayna Pandomimini bir kibrit çöpü gibi gözümüze çok yaklaştırınca, arkasında yanan ormanı göremedik. Ukrayna Show’u ile ABD, Girit’ten Baltık’a, Adriyatik’ten Ege’ye bütün Balkanlar’ı, Trakya’yı ve Yunan coğrafyasını fiilen işgal etti adeta. Şimdi de gözünü Ukrayna’nın arından Kırım’dan Karadeniz’e, oradan da Gürcistan, Ermenistan üzerinden Transkafkaslar’a ve Hazar havzasına dikti.

Bu arada, siber savaşın Humanoid’lerden oluşan siber orduları NEOM’da bütün hızı ile üretilmeye devam ediyor. Starlink’lerle uzayın işgali tamamlandı. 5G ile yer istasyonları tam gaz inşa edilmeye devam ediyor. Gözümüzü ise “Line” NEOM’un devamı olacak olan, çölde bir uzay kenti inşası ile boyamaya çalışıyorlar. Suudilerin bu projesi 2030’da tamamlanacakmış. Maliyeti 800 milyar dolar.

Farkında mısınız, bunun anlamı Amerikan şirketleri son bir haftada, biz fındık fiyatlarını merakla beklerken 2 trilyon doları buharlaştırmak için düğmeye bastılar. 

Tayvan krizi ile zaten birkaç saatte, kripto para ve Çin’deki teknoloji şirketlerinin borsadaki değerleri bir trilyon dolar değer kaybetti.

Günümüzde savaşlar böyle yapılıyor. Biz aşı kuyruklarında sıra beklerken Elon Musk uzayı işgalle meşguldü. Biz semalarımızda ateş böcekleri gibi gökte uçuşan uydulara bakıyorduk ve bir yandan da sınırsız, hızlı, ucuz internet hayal ediyorduk, MetaVerse’e girmek için!?

Yağ ve buğday bulamayacaksınız, kıtlık kapıda diye nasıl gündem oluşturdular. Rusya buğdayını Asya’ya pazarlamak için Karadeniz’e çıkmasa da olurdu aslında. Ya da Ukrayna ülkeden topladığı buğdayı Avrupa’ya ulaştırmak için Karadeniz’e mi muhtaçtı. Odessa’dan TIR’larla Yunanistan üzerinden ister Ege’ye kuzeyden, ister Girit üzerinden taşıyabilirdi. Boğazlar önemli kolay, tamam da bu bir lojistik, navlun sorunu, kıtlık konusu değil ki! Ne ise, işte böyle.

Biz “Çin, Tayvan’a girerse ABD ne yapar?” diye endişe ediyorduk. ABD donanmasına ait uçak gemisi, hafta başında güdümlü füze taşıyan bir destroyer ve kruvazör ile Singapur’dan ayrılarak Güney Çin Denizi’ne doğru hareket etmişti. Biz; savaş çıktı çıkacak derken, hatta Tayvan’da savaş alarmı verilmiş, Çin savaş gemilerini Tayvan açıklarında konuşlandırdıktan sonra Pekin’in “ciddi sonuçları olur” uyarısını yaptı ve ardından ABD Meclis Başkanı Nancy Pelosi’nin Asya’ya bir kongre gezisi sırasında Tayvan ziyareti programdan çıkartıldı.

Çin, Tayvan’a girse, hamle sırası ABD’ye gelecekti. Çin Devlet Başkanı Şi, Joe Biden ile yaptığı telefon görüşmesinde, Tayvan konusunda yabancı müdahalesinin kabul edilmeyeceğini belirterek, “Ateşle oynayan kendini yakar” dedi ama daha ileri bir adım da atmadı. ABD ise gerilimi tırmandırmadı. Yani her iki taraf da savaşı başlatan taraf olmak istemiyor. 

Telefon diplomasisi” işe yaramış gözükse de, Çin bu işten ekonomik anlamda ciddi bir zarar gördü. Çin Komünist Partisi ve Halkın Günlüğü yorumcusu Hu Şijin: “Eğer Pelosi ve ona eşlik eden savaş uçakları uyarılarımızı dikkate almazsa, önce zorlarız. Eğer hâlâ Tayvan’a yaklaşmakta ısrar ederlerse, hem Pelosi’nin uçağını hem de ona eşlik eden savaş uçaklarını vururuz” derken bir kararlılık ve cesaret gösterisinde bulundu. 

Ama ABD’nin bu siyasi atraksiyonu Çin’e pahalıya patladı. Çin’deki teknoloji devleri ve internet şirketleri, borsada bir günde yaklaşık bir trilyon dolar değer kaybetti. 

Sadece Pekin ve Tayvan borsası değil, Hong Kong borsası da bundan zarar gördü. Hatta Çin’le ortak hareket eden tüm Asya’daki borsalarda ciddi bir şok yaşandı. İlk haberlere göre “% 6,1 düşen Alibaba’nın piyasa değeri 120 milyardan fazla buharlaştı”. Hong Kong hisselerindeki tüm teknoloji hisseleri ilk kez böyle büyük bir kayıp yaşıyor.  

Birileri dünya ile oynamaya devam ediyor. BionTech ve mRNA üzerinden birileri nasıl vurgun yapmıştı. Kriz birilerini vururken birilerinin kasasını dolduruyor. Birinin cebinden çıkan bir başkasının cebine giriyor. Ya da ötekilere pazar açıyor. 

Yeni dünyada ticaretin sanayinin, savaşların yöntemi değişiyor. Adamlar TransHumanizm’den, BioHacker’lerden söz ediyorlar. Avatarlar, Humanoidler, Siborglar artık gerçek hayatta bizimle birlikteler. Kimeralar da öyle. 5G süreci de tamamlanınca işgal tamamlanmış olacak. Gümrükler, sınır karakolları bir işe yaramayacak.. Artık beynimizde, midemizde, kalbimizde, damarlarımızdalar. “Akıllı otonom sistemler” sizden önce kendini üretenlere hizmet edecek. Her akıllı sistem onların ajanı olarak artık içimizdeler. Ve bunlar ölümcül tehditler de oluşturabilirler. mRNA, 5G, StarLink, NeuraLink entegrasyonu ile süreç geri dönülmez noktaya taşınmış olacak, onların hesabına göre. 

Bu “Biyolojik insan”ın da sonu olacak. Olanlar ise GENDER diye tanımlanan Kimerik BİREY GENOM’lara dönüştürülecek zaman içinde.

Biz Tayvan’da ne zaman savaş çıkacak derken aslında savaş içeride. “Uzaktan, kablosuz olarak sineğin sinir hücrelerini ısıtma yoluyla uyararak kanatlarını açtırabilen teknoloji ile insan beynine neler yaptırabilirler bir düşünün!” Sivrisineklerin başına gelen bizlerin de başına gelebilir. 

Geçen gün izlediğim bir videoda, (Kanada) Alberta’dan Dr. Daniel Nagase, mRNA aşılarının DNA’yı nasıl değiştirdiğini anlatıyordu. Hücre zarının içine girince, portakal ağacında karanfil kokulu sarımsak üretebilirsiniz. Ama bu saydıklarımın hiçbiri gerçek bir bitki değil. DNA’ya erişince de Koyun, Domuz, Keçi ve İnek karması, Kimerik bir canlı da programlayabilirsiniz. Bunu insana da uygulayabilirsiniz. İnsan, Maymun, Ayı ve Domuz! Neden olmasın. Hem size soran kim. Yapay bilinçle yönetilen yapay zekâ öyle istemişse, yeni yeryüzü tanrıları da bunu onaylamışsa! Hani insan artık Tanrı olacaktı ya!? Bu projenin adı GENOM Projesi idi. Bizi Ay’a, Mars’a gitmekle, uzaylıların işgali ile korkuturken onlar bu işlerle meşguldü. 

Dünyanın en büyük terör hareketi, bu yeni Malthusçu, dünya nüfusunu 500 milyona çekmeyi hayal eden Öjenik Hareketi! Dünyadaki birçok hükümet, siyasi hareket, bürokrat, akademisyen, medya mensubu, iş adamı, Sivil Toplum Örgütü bu terör örgütüne yardım ve yataklık ediyor.

Bir haftada 2 operasyonda 2 trilyon dolarlık iş bağladılar. İyi iş çıkardı(!?) bu Satanist Pedofolik çete. Unutmayın onların gücü, bizim cahilliğimiz ve korkaklığımız kadar büyük! 

Allah’a ve ahiret gününe iman edenler ve yeryüzünün bütün erdemli insanları birlik olun ve gelin Allah’ın yardımı ile bu kirli oyunu bozalım. Unutmayın, yarın çok geç olabilir.

Size bir haber daha: (Kaynak AA). Pandemi sonucu 225 milyon kişi işsiz kalmış ve zenginler 500 milyar dolar kazanmış. Dahası da var: ABD’li milyarderlerin serveti salgın sürecinde 1,1 trilyon dolar artmış. ABD’li 660 milyarderin Pandemi günlerinde, Mart 2020’de 3 trilyon dolar civarında olan toplam serveti, 2021 Ocak ayı itibarıyla 4,1 trilyon dolara yükselmiş. Bu rakam alt gelir grubundan 165 milyon Amerikalının 2,4 trilyon dolar olan toplam servetinin 3’te 2’sinden daha fazla. (Bugüne gelene kadar bu gelirleri katlanmıştır. Bu arada bir Ukrayna patladı). 

Bir not daha: En zengin 10 kişinin 9 aylık servet artışıyla tüm dünya aşılanabilirmiş ama neyse cimrilikleri tutmuş, daha fazla insan öldürmek için o kadar aşı parası harcamamışlar!?. Selam ve dua ile. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum