Adnan Oktar: Tayyip Bey evimize gidip gelirdi

Suç örgütünün lideri Adnan Oktar ilk görülen duruşmada, din, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile dünürü Sadık Albayrak üzerinde savuma yaptı. Oktar mahkemeye verdiği ifade, Erdoğan'ın dünürü ile igili 'Sadık bey gelip gider' ifadesini kullandı.

Adnan Oktar: Tayyip Bey evimize gidip gelirdi
18 Eylül 2019 - 19:38
Oktar Suç Örgütü'ne ilişkin ilk duruşma İstanbul 30. Asliye Ceza Mahkemesi'nce Silivri Ceza İnfaz büyük salonda görülmeye başlandı.

Suç örgütü lideri Adnan Oktar, mahkeme karşısında ilk ifadesinde şunları söyledi;

'TUTUKLANDIKTAN SONRA DOLAR 5.70'e ÇIKTI'

 

 

“İngiliz derin devleti mahkemenizi kullanmak istiyor. Tayyip Beyi devirmek istiyorlar. Tutuklandıktan sonra dolar 3.70'ten 5 liraya çıktı. Ben tutklandıktan sonra Tayyip Bey oy kaybetti. Ben dışardayken milyonlarca oy kullanılmasını sağlıyordum. Nitekim tutuklanınca büyükşehirler kaybedildi. Milyonlarca sevenim var, Tayyip Bey'i yalnız bıraktılar, neşesi kalmadı.

'TAYYİP BEYİ YATIMIZDA GEZDİRDİK'

Tayyip bey mehdidir, siayaset mehdisidir. Tayyip Bey bizim canımız, yatımızda gezdirdik, evimize gidip gelirdi, iç içe görüşürdük.

'TAYYİP BEYİN DÜNÜRÜ GELİP GİDERDİ'

Kitaplarım var, hükumeti övdüm, internet sitem var. Her zaman devletin emrinde oldu. Tayyip Bey, dünürü Sadık Bey gidip gelirdi Çok hizmet verdim devletime”

'ADNAN OKTAR'IN FETÖ İLE HER ZAMAN BAĞLANTISI OLDU'

Davada müştekiler arasında yer alan Fırat Develioğlu ise, " 1986 yılında üniversite okuduğum zamanlarda örgütle tanıştım. Dini duyguları çok bilmiyorduk. Dini duygularımız kullanılarak, yıllar içinde siyasi başarılar elde ettiğimizi düşünürken örgüt lideri sapıtmaya başladı. Benim ilgimi çeken şey 1999'da bu hale getirmişken, bu adam 20 yıl daha devam etti. FETÖ tarafından korumuş olması dolayısıyla. FETÖ ne zaman devletten çıktı, çıktığı gün de tahkikat başlamış. FETÖ ile her zaman bağlantısı oldu. Kendisi de inkar etmiyor. Biraz önce bu beyanda bulundu. 'Fettullah Gülen beni sever, ben de onu severim.' diye televizyonlarda söylediği sözü var." dedi.

3 BİN 908 SAYFALIK İDDİANAME

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan 3 bin 908 sayfalık iddianamede, Oktar'ın da aralarında bulunduğu 226 sanık yer almıştı. İddianamede, 99 kişi müşteki 25 kişi de mağdur olarak yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum