Aile Bakanı paylaştı."Sen sen ol güvenme i.neyle berbere"

İngiltere'de yapılan bir istatistik üzerinden ilerleyen programda, "Sen sen ol güvenme i.neyle berbere" diyen Ahmet Kaya'nın yıllar önce katıldığı programı, eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan, sosyal medya hesabından bir notla paylaştı.

Aile Bakanı paylaştı."Sen sen ol güvenme i.neyle berbere"
01 Temmuz 2019 - 22:58 - Güncelleme: 02 Temmuz 2019 - 10:40
Sanatçı Ahmet Kaya, 26 yıl önce katıldığı bir TV programında bıyık, berber ve eşcinseller üzerine düşüncelerini aktarırken, "Bıyıkla çağdaşlık olmaz" demişti.

Kaya, sinirlendiğinde bıyıklarını yolduğunu, bu yüzden de bıyıklarını kesmeyi hiç düşünmediğini de belirtirken, ayrıca berberi sevmediğini de ifade etmişti.

İngiltere'de yapılan bir istatistik üzerinden ilerleyen programda, "Sen sen ol güvenme i.neyle berbere" diyen Ahmet Kaya'nın yıllar önce katıldığı programı, eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan, sosyal medya hesabından paylaştı.

Sayan, söz konusu videoyu, "Ahmet Kayadan LGBT hayranı CHP ve HDP'ye güzel kapak. #AileHerŞeyimiz #AileHerşey" notuyla payaşırken, mesaj sosyal medya kullanıcıları arasında tartışma yarattı.

İşte o video:



 

İşte o paylaşım:



Odat.v.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum