AKP'den "AKP'ye neden kızgınsınız" anketi

AKP'li Özhaseki: Açık ara Cumhurbaşkanımız önde, yüzde 50'yi çok rahat geçebiliyoruz

AKP'den "AKP'ye neden kızgınsınız" anketi
30 Haziran 2022 - 08:33
"AK Parti'ye neden kırgınsınız?" diye anket yaptırdıklarını söyleyen AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "İstanbul'da birinci sırada Suriyeliler, ikinci sırada ekonomik meseleler, Ankara'da da birinci sırada ekonomik, ikinci sırada Suriyeliler çıktı" dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Anadolu Yayıncılar Derneği'nde gazetecilerle bir araya geldi. 

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre anket çalışmaları yürüttüklerini belirten Özhaseki, toplumun nabzını tutmaya çalıştıklarını söyledi.

Özhaseki yaptıkları çalışmalarda toplumun AKP'ye kırgınlık nedenlerini incelediklerini belirterek, "Antalya, Ankara, Adana, İstanbul ve Mersin gibi büyükşehirlerde, "AK Parti'ye neden kırgınsınız?" diye sorduk. İstanbul'da birinci sırada Suriyeli sığınmacılar, ikinci sırada ekonomik meseleler, Ankara'da da birinci sırada ekonomik, ikinci sırada Suriyelilerle ilgili meseleler çıktı. Biz şimdi bunları birebir takip ediyoruz. 'Ben artık AKP'den vazgeçtim' diyen yok. 'Ümidiniz yok mu AKP'den? Vaz mı geçtiniz?' diye soruyoruz, asla 'evet' cevabı yok. 'Bu sorunları kim çözecek' diye soruyoruz, yüksek oranda 'AKP çözecek' diyorlar." dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusuna da değinen Özhaseki, "Cumhurbaşkanımızın ismiyle yapılan anketlerde, çok açık ara Cumhurbaşkanımız önde. Yüzde 50'yi çok rahat geçebiliyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum